„Pentru Bruxelles tot ceea ce contează este ca lumea să danseze după cum fluieră ei”

3

Declarația săptămânii vine, fără îndoială, din Ungaria, unde guvernul conservator al lui Viktor Orban este departe de a-și încheia conflictul cu birocrația progresistă de la Bruxelles.

Astfel, pe acest fond, ministrul maghiar al Justiției spune: „Pentru Bruxelles tot ceea ce contează este ca lumea să danseze după cum fluieră ei – am vești proaste pentru ei: noi nu cântăm după această partitură”.

Judit Varga transmite un nou mesaj fără echivoc către marii conțopiști de la Bruxelles: „să fim clari în privința protecției copilului”.

Judit Varga acuză Bruxellesul că a atacat Ungaria din nou, precizând tăios că Budapeste nu are nici cea mai mică intenție de a-și ceda suveranitatea: „nu pentru prima dată și probabil nu pentru ultima dată”. Atacul a fost „repornit sub formă de proceduri privind încălcarea dreptului comunitar, un raport privind statul de drept, amenințări politice și extorcare de resurse”.

„În timp ce în 2015 am fost atacați pentru că ne-am apărat granițele, acum au lansat o ofensivă pentru că vrem să ne protejăm copiii. Pentru că nu lăsăm lobby-ul LGBTQ să intre în școlile noastre. Pentru că nu vrem să introducem în Ungaria ceea ce este deja obișnuit în Occident”, scrie Judit Varga.

„Modul în care sunt crescuți copiii maghiari este dreptul exclusiv al părinților maghiari. Bruxellesul nu se poate amesteca în acest sens”.

„Conform tuturor documentelor de bază ale Uniunii Europene pe care Ungaria le-a adoptat, semnat și ratificat vreodată, creșterea copiilor este o chestiune de competență națională”, scrie Judit Varga.

Față de presiunile, inclusiv șantajul economic practicat de Bruxelles ministrul maghiar face apel la „un consens social în creștere în Ungaria” conform căruia „Nu putem permite copiilor noștri să aibă cursuri de orientare sexuală în școli și grădinițe fără acordul părinților”.

„Nu vom permite promovarea tratamentelor de reatribuire a sexului și alte tratamente de reatribuire disponibile copiilor noștri minori!”

„Nu vom permite ca să li se afișeze conținut media sexual copiilor noștri minori, care le afectează dezvoltarea fără restricții și nici să afișeze conținut media privind schimbarea genului!”.

Mamă a trei băieți, Judit Varga afirmă că „toți părinții doresc binele pentru copilul lor, protejându-i de toate pericolele”.

„Acest lucru, desigur, nu este înțeles de către Bruxelles și de bula de stânga, deoarece tot ceea ce contează pentru ei este ca toată lumea să danseze după cum fluieră ei”, scrie Judit Varga, după care tranșează lucrurile: „Am niște vești proaste pentru ei: noi nu cântăm această partitură!”.


Citește și: 

A început războiul rece din inima Europei, între suveranităţile naţionale şi guvernul de la Bruxelles

Loading...
loading...

3 COMENTARII

  1. Felicitări! Oameni cu coloana vertebrala! Poate se vor trezi și alții și nu vor mai sta “pres” în fata acestei adunătură numita pompos “Parlament european”.

  2. Și știți voi cine a condus trupele de represiune? Însuși tovarășul general pe atunci Nicolae Ceaușescu și ulterior ajuns președintele mult iubit al RPR.El a scos primul pistolul și a dat ordin de tragere.

  3. După ce au venit comuniști s-au bucurat proștii și puturosii și mai și radeau când cei arestați sau întors acasă care s-au mai întors și na răspuns nimeni pentru ce au făcut mii de crime și acum copii și nepoții securistilor sunt de dreapta și ciuma rosie sunt aceia care vor să facă ceva pentru țară

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.