„Europa are trei opțiuni – supunere, repatriere sau război civil”

1

Un profesor danez tocmai a publicat un articol în care spune că escaladarea imigrației în masă oferă Europei doar trei opțiuni: supunere, repatriere sau război civil.

Într-o dezbatere publicată de ziarul Jyllands – Posten, Helmuth Nyborg, profesor pensionar de psihologie a dezvoltării la Universitatea Aarhus, a avertizat asupra efectelor drastice ale imigrației actuale în masă din Orientul Mijlociu și Africa de Nord asupra Europei.

Nyborg își începe articolul cu următoarele cuvinte:

„În 2012 am scris articolul ‹Decăderea civilizației occidentale: selecție darwiniană dublă relaxată›. Am estimat impactul imigrației în masă asupra europenilor și a amestecului cu populații cu IQ scăzut, și am constatat că occidentalii vor fi în curând minoritari în Europa și că IQ-ul mediu va scădea atât de mult încât prosperitatea, democrația și civilizația în sine vor fi amenințate.

Acum, în 2016, cucerirea aproape completă de către imigrație ne lasă doar trei opțiuni – supunere, repatriere sau război civil. Cu excepția cazului în care Europa începe imediat să ducă politici responsabile de familie, imigrație și integrare – iluminate de teoria evoluției – războiul civil se remarcă drept cel mai probabil rezultat.

Nyborg spune, în plus, că politizarea științei este cea care îi face pe politicieni să se teamă să ia în considerare biologia – rasa – atunci când decid asupra politicii europene de imigrație. Nyborg susține că, dacă nu se iau în considerare cunoștințele biologice, imigranții non-albi cu un IQ scăzut vor distruge societatea europeană.

Argumentul pentru acest lucru, așa cum arată Nyborg, este că evoluția umană de-a lungul multor mii de ani în climatul dur al Europei a făcut ca europenii să devină mai altruiști și mai inteligenți decât alte rase și de aceea europenii au devenit mai buni la crearea societăților libere, la dezvoltarea și susținerea științei și crearea unor religii mai puțin primitive și mai puțin superstițioase decât cele dezvoltate de alte grupuri umane.

Nyborg scrie că academicienii – împreună cu episcopi și preoți, feministe, umaniști laici și organizații caritabile precum Salvați Copiii și Crucea Roșie – au eșuat în societatea daneză prin faptul că nu au recunoscut problemele cu ceea ce Nyborg numește „imigrație cu un IQ scăzut”. Nyborg descrie imigranții non-albi care se află deja în Danemarca drept „o potențială coloană a cincea subversivă”. El spune că tinerii imigranți care, din cauza inteligenței lor scăzute, sunt aproape întotdeauna „străini” într-un sistem școlar adaptat pentru occidentali, se radicalizează ușor și se întorc împotriva societății – pentru că, pur și simplu, nu se potrivesc.

În jurul anului 2075, Nyborg prezice că imigranții non-albi și descendenții lor vor fi majoritari în Danemarca și apoi (dacă nu cu mult timp înainte) pot, prin „democrație”, să introducă legea Sharia ca lege a țării. Înainte de 2050, afirmă Nyborg, copiii din Orientul Mijlociu și Africa de Nord vor fi majoritari în școlile elementare daneze. Prin urmare, spune Nyborg, danezii trebuie să aleagă între doar trei opțiuni: supunerea la o eventuală dispariție după o perioadă de guvernare străină; salvarea rapidă a situației prin repatriere extinsă; sau purtarea unui război civil.

Helmuth Nyborg este profesor pensionar de psihologie a dezvoltării la Universitatea din Aarhus. Este cunoscut în primul rând pentru cercetările sale despre hormoni și inteligență. Din 2005, când a scris despre diferențele biologice dintre bărbați și femei, a ajuns un personaj controversat în Danemarca.

În 2011, Nyborg a participat la un seminar organizat de o asociație revizionistă din Danemarca, unde a vorbit alături de scriitorii și activiștii americani Dr. David Duke și profesorul Kevin B. MacDonald.

Tot în 2011, Nyborg a scris articolul «Decăderea civilizației occidentale: selecție darwiniană dublă-relaxată» într-un jurnal academic evaluat de colegi. În articol el spune că imigrația din Orientul Mijlociu și Africa de Nord are un efect disgenic și scade inteligența populației. Acest articol a fost raportat pentru „abatere științifică”, iar Nyborg a fost acuzat și hărțuit legal timp de ani de zile. El a fost achitat pentru patru din cele șase acuzații în 2013, iar în 2016 a contestat cu succes cele două acuzații rămase.

Preluare: Karen Smith

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.