Jigodiile și Caprele

0

Jigodia este o boală la câini. Câinii bolnavi de jigodie nu au nici o vină, dimpotrivă, sunt de plâns și de tratat la veterinar.

La oameni e mult mai grav.

Jigodia este o boală mult mai comună decât la câini. Mulți oameni sunt jigodii. Sunt sigur că ați întâlnit destui în viața dumneavoastră și v-au făcut zile negre.

Mai există însă o specie la care jigodia este un dezastru: Politicienii.

Când politicienii sunt jigodii, tot ce mișcă, ființă sau neființă, suferă înzecit.

Politicianul jigodie nu numai că este lipsit de caracter, dar îi și place să-i chinuie pe ceilalți. El nu numai că nu are empatie față de fraierii care-l votează, dar nu-l interesează, nu are nici cel mai mic regret când ei suferă. Politicianul-jigodie nu are decât un obiectiv: să-i fraierească pe alegători să-l mai voteze încă odată.

Dacă incidentele de pe calea ferată, fie accidentul de la Fetești, fie întârzierile cu (deja) zecile de ore cu călători – printre care și copii – zăcând cu miile, neajutorați și părăsiți, în garniturile de tren, deci dacă incidentele s-ar fi întâmplat sub un ministru PSD, PNL, PD-L, UDMR sau orice alt ministru, zeci de mii de oameni, haștagieni supărați, ar fi ieșit să strige din toți rărunchii m…e și demisia. Înainte de a se trezi bine, primul ministru îl și demitea pe directorul de la CFR și, într-un final, îi cerea demisia ministrului, care se alegea și cu un dosar de corupție la DNA.

Pentru că directorul CFR călători este protejatul lui Drulă zis și rangă și amândoi sunt de la USR, Barna și USR-ul au ieșit public să-l apere, asta după ce a spus că nu o problema lui dacă oamenii stau cu zecile de ore blocați în trenuri. De ce? Pentru că a căzut un copac, care ar fi putut fi îndepărtat în 30 de minute. Deci, dacă pică un copac pe calea ferată, 1.000 de călători printre care mulți copii stau 10 (zece) ore blocați în tren fără un strop de apă, iar directorul CFR, omul lor și pus de Drulă și de Barna, spune că nu e treaba lui, iar aceștia îl apără.

Vă spuneam de formele de jigodie: Aceasta este una dintre ele. Aveți monstruozitatea în toată plenitudinea ei.

Ce este însă cel mai interesant este că românașii, altfel niște vajnici luptători de 10 August, stau pitiți prin case să nu-i deranjeze cumva pe securiștii de rit nou.

Fix la fel au stat românașii și pe timpul lui Ceaușescu până i-a scos securitatea în stradă în 89, aceeași Securitate care i-a scos și la mitingurile din Piața Victoriei, și pe 10 August – când cu gazarea.

Câțu-Mâțu nu zice nimic.

– Unde dracu sunt Diasporezii care veniseră să facă ordine în România?

Acolo unde trebuie:

– În sclavie în străinătate, nu i-au mai chemat securiștii la revoltă.

Românașii s-au învățat cu șobolanii lui Clotilde, cu fițele, hoția și incoprtența lui Fritz, și în general cu poziția capră în care i-au pus USR-iștii.

De PSD ce să mai zic? În poziția capră bazată pe dosarele de la DNA ale lui Ciolacu și ale multor alți lideri, care se întrec în tăceri misterioase.

– Vine 10 August!

– Vine și cu manifestația!

– LGBT de data asta.

– Românașii?

– Poziția „Capră” aplecați regulamentar, că asta se cere acum.

Capră să fie!

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.