Planul neomarxiștilor pentru controlarea societății și a generațiilor viitoare

1
  1. DISTRUGEREA EDUCAȚIEI

Neomarxiștii doresc să-i îndoctrineze pe copii la școală cu ideologia de gen, făcându-i confuzi și/sau nesiguri dacă sunt băieți sau fete, pentru că aceștia să nu mai aibă energie pentru căutarea și aprofundarea cunoașterii care să le dezvolte și sporească capacitatea de raționare critică (critical thinking).

În loc să învețe cum să gândească, raționeze, scrie, citească și socotească, fetele vor fi învățate că pot fi băieți, iar băieții că pot fi fete.

  1. VICTIMIZAREA COPIILOR PRIN SUPRASEXUALIZARE

Copiii, tot la școală, vor învăța poziții pentru acte sexuale, cum deja se întâmplă în SUA sau în alte țări, și vor putea face avort ori tratamente hormonale pentru schimbare de sex în voie și fără acordul părinților.

Scopul este de a-i deposeda pe părinți atât de drepturile naturale pe care le au față de copii, lăsându-i eventual doar cu obligații (responsabilitatea creșterii), cât și chiar de copii, dacă statul consideră că părinții le dau o altfel de educație copiilor decât cea dorită de autorități.

Pe scurt, în această nouă paradigmă, copiii „sunt ai statului”. Acesta e și motivul pentru care tot mai mulți copii din diverse țări vestice sunt „confiscați” din familiile lor naturale de autorități și dați altor familii.

Ca o paranteză, am propus un amendament în Parlamentul European în care am spus că sunt îngrijorătoare „recomandările unor specialiști și ONG-uri” care promovează scăderea vârstei de consimțământ pentru actul sexual la copii, ceea ce în fapt conducerea la legalizarea pedofiliei, și am solicitat țărilor membre UE să nu dea curs unor asemenea recomandări. Amendamentul a căzut la vot în plenul Parlamentului, inclusiv cu votul majorității românilor.

  1. LEGALIZAREA DROGURILOR

La cele de mai sus adăugați „legalizarea drogurilor”, dorită de USR+ și de unii din PNL, droguri care au ca efect distrugerea sinapselor neuronale și distorsionarea modului de a gândi și a se comporta a unei persoane, iar rețeta dezastrului pentru generațiile viitoare e asigurată.

Un om ieșit dintr-un sistem educațional care nu-l mai face să raționeze critic, un om victimizat de faptul că statul i-a ales familia sau i-a asigurat tratamente hormonale ori de schimbare de sex ireversibile când încă el nu era major, un om care nu mai are sinapsele necesare să judece în urma consumurilor de droguri, e un om ușor de controlat și manipulat.

Un om care nu raționează, care nu chestionează, care nu se îndoiește, care nu pune întrebări, care nu cercetează, ci ajunge să creadă și să execute tot ce-i spune propaganda statală, nu are cum să fie un om liber.

Acești oameni, însă, vor putea VOTA! Iar votul lor va fi pentru partide și politicieni care îi vor îndopa cu asemenea ideologii ce-i vor victimiza și, implicit, controla și mai mult. Aceste partide neomarxiste, apoi, odată ajunse la putere, vor promova în societate acte normative care să-i controleze pe cât mai mulți, după cum vedeți că deja se întâmplă.

Vă spun aceste lucruri pentru că le-am văzut puse în aplicare în California. Dacă societatea americană, însă, și-a dezvoltat în timp anticorpi la această propagandă, deși vedeți ce luptă mare e și acolo, în societatea românească aproape nimeni nu vorbește despre aceste lucruri, de aceea foarte mulți români idee nu au ce li se pregătește lor și copiilor lor.

Lupta noastră, de aceea, este pentru libertate și prezervarea drepturilor fundamentale! Nu trebuie să dăm niciun pas înapoi, fiecare dintre noi având datoria de a apăra inocența copiilor și de a lupta pentru a le asigura o bună și solidă educație. Doar așa vom avea atât generații viitoare puternice și libere, cât și o Românie puternică, prosperă și suverană.

Orice politician sau partid care promovează ori susține îndoctrinarea copiilor în școală cu ideologia de gen, suprasexualizarea copiilor ori legalizarea drogurilor, nu vrea ca românii să fie liberi, ci cât mai ușor de manipulat și controlat!

Cristian Terheș – Europarlamentar PNȚCD

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.