„În România există un singur partid, partidul-stat, condus din afară. Am devenit pașalâc, ceea ce nu am fost niciodată”

1

Fostul lider al studenților din 1990, Marian Munteanu, a acuzat-o pe politologul Alina Mungiu că este „un propagandist de cea mai joasă calitate”.

„Vreți să vă spun sursele de finanțare ale doamnei Mungiu și de unde a luat banii? Este un propagandist de cea mai joasă calitate, care infectează opinia publică de atâția ani de zile cu o mulțime de prostii. De ce ați citit asemenea persoane?”

Marian Munteanu a spus că protestele din 2017 împotriva PSD au fost „pregătite timp de 10 ani”.

În ceea ce privește zona politică, Munteanu spune că în România există un singur partid, respectiv partidul stat. Acest „partid stat” este condus din afara României.

„Bătălia nu este în PNL. Ci mai sus. Ca și în PSD: în România există un singur stat, partidul-stat. Înseamnă o structură umană, în care oamenii fac parte dintr-o anumită categorie, anumit nivel cu anumite capacități de intervenție, cu anumită mentalitate sau inclinații.

Partidul stat din România nu este condus din România. Dacă ar fi din România, sunt convins că ar face ceva. E condus de către oricine este agreat de cei care au câștigat războiul.

Pașalâc nu am fost niciodată, acum am devenit.

În timpul așa zisei ocupații otomane, otomanii nu aveau dreptul să cumpere pământ, să dețină proprietăți și n-aveau voie să se amestece în religie. Acuma, că s-au luat toate, dar se intervine și în constituția internă a țării. Polonezii au reușit să-și apere identitatea culturală și națională”, a spus Marian Munteanu la emisiunea lui Marius Tucă.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

  1. Eu nu pricep..!pai și ce fel de oameni sunt ăștia, au conștiința,pot dormi noaptea știind ca ceea ce fac e contrar voinței populare,..nu știu și nici nu banuiesc ca li se modifica structura celulelor ,mintind,furind,sau facid-o pe Dumnezeu….bunicul meu avea o vorba cercu e rotund,de unde pleci tot acolo te întorci,ia urmăririi pe cei care fura,mint sau comit nereguli se va alege praful de ei și famiile lor,..Aurul din România chiar dacă îl va lua strainii nu se va bucura de el pentru ca e blestemat..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.