România e grav bolnavă, ţintuită la pat cu forţa de vicioşii şi perverşii puterii

1

Romania semne vitaleRomânia e grav bolnavă, ţintuită la pat cu forţa de vicioşii şi perverşii puterii de la Bucureşti, târâtă în mlaştina exagerărilor mondiale de către vârfurile bolnave ale planetei, cei care, de fapt, reglează monedele, controlează pacea, războiul, sănătatea, viaţa şi moartea cetăţenilor planetari, comerţul mondial, masa de rezerve planetare. Ne mai întrebăm odată, încă o dată şi de câte ori va fi nevoie! Unde e „România educată” şi prosperă a lui Iohannis?, preşedintele ororilor, erorilor, minciunilor, preşedintele feisbuc, pentru că din această vizuină şi viziune decadentă „guvernează” ţara, călărind bicicleta şi schiurile. Nutreţ pentru rumegătoare! Dincolo de entuziasmul parşiv-propagandistic, românii nu s-au ales cu nimic bun din mandatul său, cum nu s-au ales cu nimic din dictatura băsesciană.

România a fost aruncată în subdezvoltare, iar românilor, mâţa moartă în curte. „România educată” e o minciună gogonată, festivistă, lansată cu surle şi trâmbiţe în campania electorală de către primul schior-biciclist al coloniei, împreună cu celebrul Club al Mafioţilor P.N.L., „parfumat” cu usere! Aceşti dezaxaţi promiteau că vor veni miliardele peste România, ca ploile de vară, că vor mări salarii şi pensii, că vor pune economia, sănătatea şi învăţământul pe picioare! Iată, povestea s-a sfârşit epic pentru români: salarii şi pensii îngheţate, sute de morţi în experimentul Covid şi un proiect de ţară transformat în hârtie igienică pentru Iohannis, Cîţu, Orban, Turcan şi guvernarea haştagistă-mafiotă de dreapta strâmbă, P.N.L.-U.S.R.-P.L.U.S.

Câţi cetăţeni români au murit în teatrele Covid din ţară în timpul dictaturii Iohanniste, mulţi legaţi de paturi şi arşi de vii! Nu cumva vorbim de un genocid? Lucrurile pot fi văzute în cifre, nu în antipatia mea faţă de aceste lipitori oportuniste! Iohannis şi argaţii trebuie să dea socoteală pentru miile de români azvârliţi goi în saci de plastic, cu falsa ştampilă Covid pusă pe sac, şi îngropaţi păgâneşte! Dacă Ceauşescu – patriotul, care nu voia să vândă străinilor, cu niciun chip, România, a fost pe nedrept acuzat de subminarea economiei, de genocid, şi împuşcat, ce trebuie să facem cu aceşti criminali, care au generat şi întreţin un genocid fără seamăn în România experimentului Covid, dar şi un genocid al sărăcirii, o reală şi drastică subminare a economiei naţionale! Aştept un Nürnberg în România, unde, vă amintiţi, „colaboraţioniştii”, colaboratorii şi executanţii la crimele fasciste n-au fost exoneraţi…, indiferent de vârsta înaintată!

Iohannis şi guvernele sale, aserviţi clanurilor mafiote internaţionale, sunt o criminală plagă naţională! Interlopii şi sergenţii lui Iohannis au făcut România praf! Fără gloanţe, fără trupe, prin război economic şi dictatură medicală! Nu există în Istoria Planetară vreun exod al vreunui popor pe timp de pace, aşa cum s-a întâmplat în România. Doar Siria, bombardată ilegal de S.U.A. şi U.E. etc. Tonul exodului românesc fiind dat de securistul Petrov la un post naţional de televiziune: „sunt liberi să plece unde doresc în Europa şi în lume, dacă nu le convine salariul din România”. În ciuda măştilor care nu reuşesc să le ascundă hidoşenia de pe chip şi interesele obscure, mai observă cineva vreo intenţie naţională la aceste lipitori oportuniste, care ţin trena mafioţilor mondiali, şi de care aceştia se vor lipsi la un moment dat, ca de un lepros? În acest veac nebun, dragostea de Dumnezeu, Creatorul nostru Suprem, a fost înlocuită de frica de oamenii pe care puterea i-a transformat în fiare, precum a glăsuit poetul latin, Plaut, în versul 405 din comedia Asinaria: „Homo homini lupus”.

Lipsa unei strategii coerente de ţară, ne aruncă încet, dar sigur, spre o situaţie dramatică la orizontul anilor 2025-2030, cu o clasă politică al cărei nivel de demagogie l-am gustat cu adevărat, din anul 1990, cu regimurile postdecembriste Iliescu și Constantinescu, și dictaturile Băsescu, Iohannis, Koveşi; cu o reducere drastică a natalităţii, cu sărăcirea populaţiei, cu o stare economică catastrofică, adăugând acesteia şi gradul uriaş de îndatorare, având în vedere că o parte din banii împrumutaţi în numele României se scurg în băncile străine, în consultanţă politică şi economică pentru vîrfurile politicii, împrumuturi care pot fi catalogate drept infracţiuni.

Hoţii aceştia burtoşi la cravată şi costum din Guvern ar trebui să plătească din banii lor obţinuţi ilegal toate împrumuturile luate pe spinarea românilor. Aici vorbim şi de serviciile de informaţii şi contraspionaj! Dar ăştia sunt ocupaţi cu teroriştii, care întârzie să apară! Îndatorarea excesivă nu se face pe gratis. Vedem cu toţii ce fac aceşti mafioţi cu ştate vechi la acest moment! Se străduiesc şi vor reuşi să pună la pământ ceea ce a mai rămas din economia românească: Energie, C.F.R.-Marfă, C.F.R.-Călători. Doar nu credeţi că sunt întâmplătoare recentele accidente, deraieri şi întârzieri ale trenurilor pe rutele noastre! Cum întâmplătoare nu sunt nici focurile care au mistuit Grecia. Tocmai am vizionat un filmuleţ, unde se vede cum dronele aruncă foc peste păduri. Nu știu cât o fi de real, dar e posibil orice.

Preluare: art-emis.ro / Autor: Maria Diana Popescu

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

  1. Bună seara ideea PRINCIPALĂ e că statul numit actual România, se va șterge de pe hartă în următorii. … MAXIM 2 generații, dar, după cum „ievoluează” treaba, s-ar putea că la orizontul anului 2050 MAXIM 2060 să nu mai existe actualul teritoriu cu denumirea sa. Oricum, economic NU contăm pentru că producția „grâu boabe la hectar” merge la export că e ”AL PRPRIETARULUI”, NU AL STATULUI, deci balanța de plăți va fi în continuare trasă în jos de niște interese unde doar banii vorbesc.
    Cam așa stă treaba și merge într-o veselie mai departe, atâta vreme cât MAI E DE FURAT, nu plecăm…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.