Sunteți ori cu noi, ori împotriva noastră. Nu există alternativă

0
Mă uit la un serial documentar de pe Netflix, care tratează subiectul originilor așa-zisului război contra terorii, căruia i-a pus capăt, în mod rușinos, Joseph Robinette Biden.
Știți cum i-a convins George Bush pe liderii lumii să i se alăture în războiul de 20 de ani?
Cu asta:
„Sunteți ori cu noi, ori împotriva noastră. Nu există alternativă”.
There is no alternative. TINA.
Oricine ar fi îndrăznit să NU fie cu SUA, în aventura începută acum 20 de ani, ar fi fost considerat ostil și tratat ca atare.
Cu toată minciuna acestui război costisitor (recunoscută de Trump și, un pic mai devreme, de Tony Blair), lumea s-a supus nebuniei.
Ca să pară credibil, Bush a repetat de nenumărate ori „we will prevail” (vom fi biruitori).
Obama a preluat mantra.
Nu au fost biruitori.
În schimb, au pus lumea cu fundul în sus, au transformat excepționalismul juridic și economic în regulă, au supus lumea prin frică și control, au inventat capitalismul de supraveghere și economia lipsei de alternativă, concurență și inovație, au marcat democrația, religia, drepturile și libertatea ca anacronisme medievale și au pus planeta și viitorul la picioarele unor țicniți mesianici care se cred eroi din benzile desenate și din filmele marvel sau dc comics.
Nu vă sună cunoscut stilul discursului?
Ia luați în analiză comparativă ritualurile nou-normale ale plandemiei:
– nu ești cu masca pe figură chiar și în familie, la masa de Crăciun, ești împotriva noastră, ești un criminal cu sânge rece, care își pune în pericol bunicii și copiii;
– nu te supui orbește ordinelor de a te înțepa cu enșpe doze de ser experimental, ești un liberticid, ești contra dreptului tuturor de a merge la dineuri cu proști și la antolduri;
– nu stai departe de școli, facultăți, instituții publice și locuri de muncă în zone aglomerate, deranjând serenitatea celor care s-a închis de bună voie în țarcuri sigure (safe haven) și au acceptat să se marcheze cu semnul fiarei („nu veți mai putea cumpăra, nici vinde, fără a purta semnul fiarei”), ești un medieval și un bigot care nu crede în știință;
– nu ești cu noi, minoritatea cea agresivă, violentă și confortabilă în casele luate pe credit, în mașinile scumpe, luate tot pe credit, în concediile scumpe, luate tot pe credit (și, mai nou, pe brățara sau codul AR de înțepat), nu vii alături de noi în bula noastră creată de politica „corectă” a antreprenorilor de morală pe care îi plătim cu donații și sponsorizări ca să nu facă nimic constructiv pentru societate, ești împotrivă noastră.
TINA.
PS: Preluând greșit și ilegitim un verset din Biblie, V. I. Lenin avea ca deviză „cine nu e cu noi, e împotriva noastră”. Acum o sută de ani era liderul suprem al URSS. Iote că azi lumea nu se mai jenează că lideri ai lumii „libere” gândesc și acționează la fel ca Lenin. Ba chiar mai rău.
Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.