Doar cine se face rug poate rosti despre rostul neamului său!

0

Dacă nu arzi până la capăt în focul dragostei față de semenii tăi și față de țara ta, nu îi vorbi poporului tău despre ce ai să faci pentru el! Doar bradul care arde pentru a lumina în noapte drumul fraților săi poate grăi despre Lumină! Doar cine se face rug poate rosti despre rostul neamului său!

Dacă nu te poți face scară sub tălpile semenilor tăi, nu îi vorbi poporului tău despre urcușul spre culmea Omului! Doar cel ce urcă spre a deveni treapta pe care suie neamul său poate grăi despre taina Coloanei Fără Sfârșit! Doar cine se face piatră pentru temelia poporului său poate glăsui despre neclintirea semeață a muntelui viu!

Dacă nu te poți lepăda de tine pentru a te regăsi în izvoarele care ostoiesc setea semenilor tăi, nu îi spune nimic poporului tău despre Destinul său! Doar cel ce curge pentru a deveni Apă Vie pentru buzele însetate ale drumeților temerari poate grăi despre tainele căilor neumblate! Doar cine se poate pierde pe sine întru regăsirea neamului său poate ridica fruntea pentru a întâlni privirea Sfinxului la Răsărit!

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.