„Nu mai există niciun fel de dialog. Fiecare este fanatic pe ideea lui”

1

Medicul Vasile Astărăstoae, invitat în emisiunea „Marius Tucă Show”, a spus că mediatizarea pandemiei a avut rolul de „a ascunde alte acțiuni”. El este de părere că lumea, după mai bine de un an de la declanșarea pandemiei, s-a „atomizat”.

„Eu cred că acest covid a fost atât de mediatizat pentru a nu se vedea alte acțiuni care au fost în spatele lui. Mă refer la delimitarea libertăților (…) Nu aș spune că s-a ajuns la o dictatură, dar am avut regimuri autoritare care se bazau pe ce spuneau experți medicali. Experți medicali care nu sunt infailibili și care au greșit. Uitați-vă, de exemplu, la termenul acesta «asimptomatic», care nu este un termen științific. Toată medicina vorbește despre purtători sănătoși, nu despre asimptomatici. Acum vine e-mailul lui Fauci care spune că am greșit. De aceea este necesar să existe o voce critică, nu să nege”, a spus profesorul Astărăstoae, la emisiunea difuzată de Aleph News.

Medicul este de părere că lumea, după mai bine de un an de la declanșarea pandemiei, s-a „atomizat”.

„Nu mai există niciun fel de dialog. Fiecare este fanatic pe ideea lui. Din această cauză se instaurează regimurile autoritare. Pentru că vedeți, când vorbești despre drepturile omului, despre dreptul la educație, despre libertate, acolo ți se spune că asta este o teorie, că noi acum trebuie să luptăm cu un virus. Și cum luptați? Cu ce luptați? Noi ne luptăm cu virusul. Internăm obligatoriu în spital asimptomatici cu Remdesivir și Kaletra, care sunt toxice și nu au autorizare pentru covid. Îi tratăm, dar dacă vine un medic și are un alt tratament, care nu este atât de agresiv și are rezultate, imediat îl punem la stâlpul infamiei”, a subliniat profesorul.

Vasile Astărăstoae a vorbit și despre modul în care au fost înmormântați pacienții care au murit în urma infecției cu covid-19. „Gândiți-vă cum au fost înmormântați cei care au decedat. De covid sau declarații de covid. A fost o chestiune total inumană. În acei saci dizgrațioși, aruncați în groapă. La un virus cu transmitere respiratorie. De ce aceste măsuri aberante? Să nu poată să își ia familiile rămas bun de la ei. Amendată familia pentru că s-a dus la înmormântare. Amendați preoții că au ținut slujbe. Sunt chestiuni care depășesc orice imaginație bolnavă. Dar văd că nu învățăm din istorie. Să ne amintim de isteria de la gripa aviară, isteriile de la gripa așa-zis porcină, AN1H1. Tot nu am învățat absolut nimic”, a subliniat medicul, în emisiunea lui Marius Tucă.

În privința drepturilor și libertăților personale, România a avut foarte mult de suferit din cauza pandemiei, crede Vasile Astărăstoae. „Toată lumea înțelege că într-o epidemie este necesar să fie luate anumite măsuri. Dar aceste măsuri se cuvine să fie graduale și în funcție de gravitatea bolii. La o boală la care 99% se vindecă, acele măsuri de îngrădire a drepturilor cetățenești și a libertății fiecăruia dintre noi au fost cu totul exagerate. Nu numai în România, dar noi am depășit orice limită.

Ca noi a mai reacționat Macron, în Franța, și guvernul socialist spaniol. Dar vedeți că au și plătit, că la alegerile din Madrid a câștigat tot prima ministră din regiunea Madridului, care nu a pus în aplicare nicio măsură dictată de guvernul central. Nu a închis școlile, restaurantele, nu a închis industria și de la 26%, cât a avut acum doi ani, a ajuns la 46%. O creștere uimitoare. În timp, când lumea se va mai liniști, aceste aspecte se vor discuta. De exemplu, împiedicarea libertății religioase. Asta a fost o chestiune care este cu totul ieșită din comun. Să împiedice accesul credincioșilor la slujbe. Fie că își iau măsuri sau nu. Să intervii în viața religioasă, să spui să vii cu lingurița de acasă ca să te poți împărtăși”, a explicat fostul șef al Colegiului Medicilor din România.

Dar cel mai mult, continuă profesorul Astărăstoae, a avut de suferit educația.

„Pe mine ce mă îngrozește este educația. Școlile. Cât au suferit școlile și observ acum că nu numai că a crescut numărul de analfabeți funcționali, dar se scot orele care au importanță și care pe mine m-au format și eu zic că am avut succes în viață datorită școlii. Deci s-au redus orele de istorie și limba română. S-au introdus tot felul de prostioare, nu pot să le zic altfel, predate de oameni care nu au pregătire în acest domeniu. Educație civică, de exemplu, eu am făcut dirigenție”, a spus el.

 

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

  1. Arhitecții Noii Ordini Mondiale vor o formă de iobăgie extremă, dezvoltată într-un registru superior față de cea din feudalism, ceea ce, în opinia mea, reprezintă o fațetă considerabil mai primejdioasă decât un regim totalitar. Ceea ce înainte, șerbia presupunea dependența față de stăpân, în vremurile actuale este condiționată de tehnologii avansate, precum AI.
    Problema presupune conotații mult mai adânci, decât măsurile aberante și idioate cu care ne-au constrâns, fiindcă printr-o logică răsucită, bugetele de ajutor extern ale „țărilor bogate” sunt redirecționate pentru a finanța livrarea a câtorva miliarde de doze de vaccin mortal către țările în curs de dezvoltare. Spre exemplu, citeam mai zilele trecute despre „mărinimia” administrației Biden, care a promis să furnizeze peste 500 de milioane de doze, apoi despre „generozitatea” Ursulei von der Leyen, care s-a angajat să ofere, la rându-i, peste 500 de milioane de doze, în vreme ce comisia UE negociază în prezent cu Pfizer o livrare de peste 1 miliard de doze. Acest „ajutor bilateral” este o relicvă a perioadei coloniale, prin care țările avute au obligația morală de a sprijini țările sărace să primească vaccinuri. Dar, nu poți să nu te întrebi, de unde până unde această obligație morală??? De fapt, „asistența” străină intră în buzunarele Big Pharma și ale miliardarilor, în timp ce răspândește moartea și distrugerea în țările sărace. Or, am așa o percepție, că decesul populațiilor este infinit mai dezastruos decât educația civică de prin școli, ori folosirea greșită a termenului de „asimptomatic”, sau „atomizarea” medicilor.
    Neîndoielnic, dl. Prof. dr. Vasile Astărăstoae are perfectă dreptate în tot ceea ce afirmă, dar precipitarea lumii a treia în abis depășește, zic eu, existența purtării botniței, sau surprinderea a oficialilor, prin intermediul camerelor, care-și dezvăluie disprețul față de măsurile de „sănătate publică” impuse de ei înșiși.
    De reținut alte aspecte: Fundația Gates joacă un rol strategic în distribuția mondială a vaccinului Covid-19, mai precis, un rol de mai multe miliarde de dolari, bani care sunt apoi direcționați către Big Pharma (care mai solicită în plus și comisioane guvernelor statelor sărace) adică sumele pentru ajutoare se îndreaptă atât către buzunarele Big Pharma, cât și către Fundația Gates, inclusiv către diferiții săi afiliați, ca să nu mai vorbim de politicieni, care sunt mituiți să accepte și să se supună. Spus mai pe șleau, „salvarea vieții” în țările amărâte implică un „acces echitabil” la consumul unor substanțe otrăvitoare. Și uite așa, PLANDEMIA se prelungește până în 2025, când sunt gata-nfipte și cipurile, iar Guvernul Unic Mondial va fi pregătit să preia „conducerea” lumii. Își mai pune problema cineva de ce orele de dirigenție au fost înlocuite cu alea de educație civică sau sexuală? Aiurea!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.