Sfârșitul democrației: „Marea resetare”

4

Marea resetare este o schemă inventată de oameni nu foarte mintoși, dar putred de bogați, care-și imaginează că banii pot cumpăra natura, populația, atmosfera, dar ca toate să fie posibile, mai întâi au cumpărat presa, serviciile de informații și politicienii.

Un forum aparte

Marea diferență dintre Forumul Economic Mondial din 2021 și edițiile precedente nu rezidă în faptul că în 2021 evenimentul s-a petrecut online, ci în faptul fără precedent că, de data aceasta, a existat un „ghid de utilizare”, anume cartea scrisă de Kalus Schwab: Covid-19 Marea resetare.

Aceasta se adaugă celor două lucrări scrise în prealabil, The Fourth Industrial Revolution, Shaping the Future of the Fourth Industrial Revolution și celei recent lansate: Stakeholder Capitalism – A Global Economy that Works for Progress, People and Planet. Schwab este cunoscut ca și președinte al Forumului Economic de la Davos, fondat cu 1 milion de dolari primiți „premiu” din partea Israelului în 2004. Soția, Hilde, conduce Fundația Schwab. Klaus Schwab are un doctorat în economie la Fribourg (Elveția), un alt doctorat în inginerie la Zurich, dar și un master în administrație publică obținut la Harvard.

Are nu mai puțin de 17 alte doctorate onorifice. El a predat afaceri la Universitatea din Geneva și a lucrat pentru Națiunile Unite. A făcut parte din comitetul de conducere al Grupului Bilderberg.

Problema survine în momentul în care cineva începe să-i lectureze cărțile. Dincolo de analizele ce glosează între pueril și vizionar, răzbate o incapacitate de a depăși tezele propagandistice ale „progresismului”, cărora li se adaugă o doză de ticăloșie pură și de aserțiuni manipulatoare ce jignesc intelectul oricărui cititor cât de cât trecut prin școală.

Odată dezvăluite intențiile „resetării” post-Covid, întregul Forum Economic poate fi privit din perspectiva celor diseminate prin scrierile lui Schwab. Probabil acesta este și motivul pentru care cancelarul german Angela Merkel se întreba dacă avem sau nu nevoie de resetarea propusă, iar ministrul afacerilor externe al Braziliei se declară net contra „Marii resetări”, spunând sesiunii speciale a Organizației Națiunilor Unite pe COVID-19 că „controlul social totalitar nu este remediul pentru nicio criză”.

„Cei cărora nu le place libertatea încearcă întotdeauna să beneficieze de momente de criză pentru a predica reducerea libertății. Să nu cădem în acea capcană”, zice așadar Ernesto Araujo.

Vladimir Putin a fost și mai tranșant, spunând textual că viziunea lui Schwab (din care a și citat) este naivă, adăugând: „Responsabilitatea noastră comună de astăzi este de a evita o astfel de perspectivă, similară cu o distopie mohorâtă, pentru a asigura dezvoltarea pe o traiectorie diferită, pozitivă, armonioasă și creativă”.

Wall Street Journal comentează în felul urmator: „Într-o carte a cărei teză este că liderii de afaceri fac lumea mai bună urmărind obiective sociale în plus față de profit, ne-am aștepta la o discuție despre cel mai important contra-argument – și anume că liderii de afaceri ar putea de fapt să înrăutățească lumea (…) făcând exact ceea ce cere domnul Schwab”. Așadar, „capitalismul părților interesate poate fi, în cele din urmă, o versiune mai profitabilă a capitalismului clasic – pentru că lumea e păcălită și terenul spălat”.

Profitând de criza Covid, cumulat, primii 10 bogați ai lumii și-au adăugat aproape 2 trilioane averilor inițiale! Iar până aici, nota de plată au plătit-o, ca de obicei, oamenii mărunți. Ca fapt divers, Bill Gates și-a achiziționat cca. 1.100 de kilometri pătrați de teren (în principal) agricol în 19 state din SUA.

Deci, dacă obiceiul era ca după Davos să se publice spicuiri din visele Gretei privind răcirea planetei, povești despre cum ne salvează corporațiile viitorul, cum devine economia circulară, despre minunile Guvernanței de mediu, socială și corporativă (ESG), în 2021 pare evident faptul că realitatea ar trebui să primeze unor astfel de relatări! Cu atât mai mult cu cât există o agendă ascunsă despre care presa corporatistă nu vorbește niciodată, iar giganții tehnologici o cenzurează copios.

Ceea ce trebuie știut este că prin vocea șefei Comisiei Europene, UE se angajează să respecte European Green Deal, va combate „hate speech”-ul, știrile „false”, a făcut apel la companiile tehnologice să fie mai atente cu diseminarea unor astfel de informații neconforme cu linia ideologică. Desigur, lupta cu Covidul și conlucrarea cu Fundația Gates sunt în centrul atenției Comisiei cum, la fel, și „schimbările climatice”.

Șocant a fost Emmanuel Macron care a afirmat că trebuie să ne concentrăm pe inegalitățile sociale generate de capitalism și pe schimbările climatice, astea fiind și „soluțiile” ieșirii din „pandemie”, mai ales în situația în care „capitalismul modern nu mai poate funcționa”! Macron a criticat ideea de economie de piață!

Davos este un show eco-horror cu accente totalitariste apte să-i facă pe Stalin, Mao sau Goebbels să pară duioși lucrători sociali. Deși Schwab și ai lui vorbesc despre post-pandemie, nicăieri nu i se arată sfârșitul acestei „pandemii”, dimpotrivă! Studiile Pfizer BioNTech pentru vaccin se preconizează a se termina abia în 2023, până atunci traversând doar perioada experimentală!

Așadar, o primă variantă de „resetare” descrisă de Schwab ar fi cea pașnică, în care națiunile obediente îi urmează pe cei din „elită” care se ocupă de preluarea tehnocrată a întregii lumi, sau ar putea exista o a doua versiune, violentă, cu conflicte între națiuni, revoluții etc.

Care SARS-COV-2?

Virusul nu a fost niciodată izolat în conformitate cu Postulatele lui Koch sau ale lui River, singurele două protocoale acceptate la nivel mondial. CDC (The Centers for Disease Control and Prevention) din SUA a declarat că nu a fost disponibil virusul izolat cuantificat. CDC a recunoscut și că au realizat un virus digital din 30.000 de perechi de bază folosind 37 de perechi de baze reale de probă. Cu alte cuvinte, CDC a recunoscut că SARS-CoV-2 este un virus digital generat de computer, nu un virus viu, real.

Într-un studiu din luna iunie 2020 al CDC, scrie negru pe alb: „Secvențierea întregului genom: Am proiectat 37 de perechi de PCR-uri care se întind pe genom pe baza secvenței de referință a coronavirusului (numărul de acces GenBank nr. NC045512). Am extras acidul nucleic din izolate și l-am amplificat folosind cele 37 de PCR individuale”.

Metoda se numește „asamblare de novo” care este o utilizată pentru construirea genomilor dintr-un număr mare de fragmente de ADN (scurte sau lungi), fără cunoștințe apriorice despre secvența sau ordinea corectă a acestor fragmente.

Apoi, lucrarea originală (europeană) Corman-Drosten admite că au folosit o metodă numită „in silico” adică o secvență teoretică de virus pentru toată munca și calculele lor. Ei, la fel ca și CDC și orice guvern și agenție, susțin că acest lucru s-a întâmplat doar pentru că nu a existat un virus izolat disponibil. Un al doilea document, conținând sofisme a fost pus în circulație pentru a diminua impactul primelor constatări!

Citim aici: „În cazul actual al 2019-nCoV, izolatele de virus sau probele de la pacienții infectați nu au devenit până acum disponibile comunității internaționale de sănătate publică”. Acest model s-a bazat pe presupunerea că noul virus este foarte similar cu SARS-CoV din 2003.

În Marea Britanie, Australia, Canada, Noua Zeelandă, au fost adresate interpelări de către oamenii de știință pentru a se afla dacă a fost sau nu izolat virusul. Răspunsurile au fost negative. Aceeași întrebare s-a adresat apoi altor peste 40 de instituții din domeniu la nivel mondial, cu același rezultat.

Revista spaniolă de sănătate Salud a publicat un articol în noiembrie 2020 intitulat «Fraude și falsități în domeniul medical», în care expune lipsa de dovezi nu numai pentru izolarea SARS-CoV-2, ci și pentru izolarea altor coronavirusuri din trecut.

Cum a început totul? Oamenii de știință chinezi au prelevat probe de lichide pulmonare de la un pacient cu pneumonie și au susținut că au descoperit un virus nou. OMS-ul finanțat de fundațiile Gates și Rockefeller, a susținut în Raportul de situație 1 al OMS pe Coronavirus 2019-nCov:

„Autoritățile chineze au identificat un nou tip de coronavirus, care a fost izolat la 7 ianuarie 2020 (…) La 12 ianuarie 2020, China a împărtășit secvența genetică a noului coronavirus pentru ca țările să le utilizeze în dezvoltarea unor seturi de diagnostic specifice”.

Adică afirmațiile OMS sunt complet nefondate. Este o fraudă! Epidemiologul șef al Centrul pentru Controlul Bolilor din China, dr. Wu Zunyou, a recunoscut pe NBCNews la 24 ianuarie 2021 că nu au izolat virusul.

De aici, avem o serie de alte întrebări: la ce folosesc măștile, testele, izolarea, carantinarea celor sănătoși, vaccinarea, ce tulpini britanice sau sud-africane se descoperă? De ce se nenorocește economia mondială în numele unui virus pe care nu l-a văzut nimeni?

World Freedom Alliance este o organizație alcătuită din medici și cercetători din întreaga lume care încearcă să aducă în fața opiniei publice adevărul în privința falsei pandemii Covid-19. Președintele WFA este Prof Dolores Cahill, specialistă în biologie moleculară și imunologie. Asociația numără deja mii de medici, cercetători, imunologi, virusologi etc. și încearcă să publice date despre presupusa pandemie și să acționeze în instanță toți susținătorii scenariului Covid-19. FFA are un canal pe Telegram (Telegram: Contact @worlddoctorsalliance), contul Ask The Experts pe Brand new tube și susțin conferințe în toată lumea.

Scenariul „Marii Resetăripe scurt:

1) Blocări pandemice perpetue și controale economice până când populația se supune tiraniei medicale

2) Pașapoarte medicale și urmărirea contactelor interpersonale, ca parte a vieții de zi cu zi

3) Cenzurarea tuturor vocilor care se opun agendei

4) Activitate economică redusă în numele stoprii „schimbărilor climatice”

5) Pauperitate și pierderea proprietății private

6) Introducerea „venitului de bază universal” pentru o generație de persoane dependente și disperate

7) O societate fără numerar și un sistem de monedă digitală în care confidențialitatea tranzacțiilor de orice fel este complet ștearsă

8) crearea unei „economii comune” în care nimeni nu va deține nimic (afară de „elite”) și producția independentă este scoasă în afara legii

9) Ștergerea frontierelor naționale și sfârșitul suveranității și autodeterminării

10) Centralizarea puterii politice globale în mâinile „elitei”

Care resetare?

Noul coronavirus oferă un pretext și o justificare intereselor financiare ale miliardarilor planetei, care cu mijlocirea politicienilor corupți din întreaga lume generează o spirală a șomajului în masă, falimentelor, sărăciei și fricii. Peste 7 miliarde de oameni sunt afectați direct sau indirect de criza Covid ce ar urmări instaurarea Noii Ordini Mondiale.

Scenariul „pandemiei” a fost elaborat încă înainte de 2019 de Fundația Rockefeller, Centrul John Hopkins, Fundația Bill & Melinda Gates și Forumul Economic Mondial și este susținut de OMS și de Center for Disease Control and Prevention (CDC) din SUA, cu concursul corporațiilor din BigPharma, BigTech, din sistemul bancar și de presa corporatistă.

Tot din 2019 datează și asocierea dintre Glaxo Smith Kline și Pfizer în elaborarea unui vaccin dedicat „pandemiei”, precum și ID2020 Alliance privind elaborarea unui vaccin cu pașaport digital încorporat. În fine, „Event 201”, adică simularea „pandemiei”. În decembrie 2019 avea să apară primele cazuri în Wuhan.

Scenariile elaborate includ măsuri de descurajare a „știrilor false” și a „teoriilor conspirației” care ar putea fi emise de politicieni, șefi de state, medici, ziariști, oameni obișnuiți – pe social media, un adevărat război informațional care poate duce la suprimarea accesului la mijloacele de comunicare a celor care nu se conformează „planului”.

„Marea resetare” implică o transformare a societății care are ca rezultat restricții permanente asupra libertăților fundamentale și supravegherea în masă, întrucât sectoare economice întregi sunt sacrificate pentru a stimula monopolul și hegemonia corporațiilor și băncilor.

Punctul final al scenariului îl vedem pe siteul Forumului Economic Mondial, unde unui tânăr cu față zâmbitoare, o dronă îi livrează un colet comandat online și ambalat de un robot într-un depozit Amazon. Aflăm că „niciun om nu a fost implicat în fabricarea, ambalarea sau livrarea produsului, deci nu conține viruși și bacterii”!

Așadar, scenariul fricii trebuie să se extindă (clipul vorbește despre 2030), pentru a deține dominația asupra populației. „Nu vei avea nicio proprietate, nici intimitate, dar vei fi fericit”! Fericirea devine o obligație și va fi impusă prin ceea ce se cheamă «Happytalism», un proiect al Națiunilor Unite.

Pe urmă, șomerii (majoritatea populației) ar urma să încaseze un venit universal de bază și ar avea datoriile șterse (datorii rezultate din falimentele la scară mondială ca urmare a blocărilor și restricțiilor deliberate) în schimbul predării tuturor proprietăților lor (inclusiv haine, veselă etc.) către stat sau mai exact către instituțiile financiare care „ajută” la stimularea acestei mari resetări.

Schwab spune că publicul va „închiria” tot ceea ce are nevoie, întrucât se va elimina dreptului la proprietatea privată în numele „salvării planetei”. Desigur, mica elită care a lansat „Marea resetare” va deține totul.

Această agendă a resetării a fost planificată de zeci de ani de familiile hiper-bogate, cum ar fi Rockefeller și Rothschild. Zbigniew Brzezinski a numit asta „sfârșitul statului național suveran”, David Rockefeller – „un guvern mondial”, iar George Bush (în 1990) – Noua Ordine Mondială. Ceea ce până acum a fost calificat drept teorie a conspirației, devine astăzi realitatea!

Altminteri, a existat o formă de globalizare, de piață liberă, care a dus la primul război mondial, apoi o retragere în perioada interbelică. Acordul de la Bretton Woods, după al doilea război mondial, a condus la o eră a globalizării reglementate din 1945 până în anii 1980. Dar de atunci, „elita globală” a impus restricții și reglementări pentru orice, de la fluxurile financiare speculative transfrontaliere la fuziuni și achiziții.

Acum, a devenit necesară o nouă eră, bazată pe Acordul de la Paris pentru „a limita schimbările climatice”, cu sprijin pentru un New Green Deal orientat spre realizarea de emisii de carbon zero (oricât de imposibil ar fi asta) și o economie globală „durabilă”.

Care democrație?

În cartea sa, Klaus Schwab pomenește în treacăt despre „trilema globalizării” și îl citează pe Dani Rodrik, autorul cărții «The Globalization Paradox». Iată „trilema”, descrisă de Rodrik:

„Nu putem avea globalizare, democrație și autodeterminare națională împreună. Putem avea cel mult două din cele trei. Dacă vrem globalizarea și democrația, trebuie să renunțăm la statul național. Dacă trebuie să păstrăm statul național și dorim și globalizarea, atunci trebuie să uităm de democrație. Și dacă vrem să combinăm democrația cu statul național, atunci adio globalizării”.

Ce mai spune Schwab? „Trebuie să existe suficientă presiune populară – din partea cetățenilor, alegătorilor, consumatorilor, lucrătorilor, educatorilor și activiștilor – pentru a împinge guvernele și companiile să schimbe direcția în mod fundamental”. Serios? Marea Resetare este proiectul acelorași familii plutocrate, hiper-bogate, responsabile de defectele modelului economic mondial actual.

În fapt, impunerea „resetării”, „elitele” au gândit-o organizând și finanțând activiști pe modelul Ocupy, MeToo, BlackLiver Matter, Greta Thunberg, pentru a demonstra că nu ei, ci populația ar cere aceste măsuri.

Care umanitate?

În spatele retoricii se află însă o agendă de eugenie și depopulare fără precedent, altminteri idee avansată și de Bill Gates. Nu este umană, de fapt, Schwab o și numește „transumană”. Iar asta presupune renunțarea la barierele morale și realizarea proiectului în numele „binelui” care-i așteaptă pe supraviețuitori. Exact cum spunea și mentorul lui Klaus Schwab, Henry Kissinger, astăzi membru al „cabalei”.

Așadar, existența umană viitoare presupune înlocuirea libertăților cu „utilitatea” fiecărui individ. Este o „alegere etică”, după cum spune Schwab. Se bazează pe „binele general”.

În 2016, Schwab, a scris o altă carte intitulată Shaping the Future of the Fourth Industrial Revolution. Aici, descrie schimbările tehnologice care apar odată cu cea de-a patra Revoluție industrială, a telefoanelor inteligente, 5G, Internetul obiectelor și inteligența artificială, care interconectează totul pentru a lua apoi și cele mai banale decizii în locul oamenilor.

Datele sunt centralizate în corporații private, cum ar fi Google sau Facebook, care permit guvernelor să „pătrundă în spațiul privat al minții noastre, citindu-ne gândurile și influențându-ne comportamentul”. Mai aflăm că „tehnologiile nu ne vor opri să rămânem parte a lumii fizice, dar vor deveni parte a noastră, implantabile în corpul și creierul nostru”.

Schwab adaugă: „La ce va duce a patra revoluție industrială este o fuziune a identității noastre fizice, digitale și biologice”. Aceste „dispozitive implantabile vor ajuta, de asemenea, la comunicarea gândurilor exprimate în mod normal verbal, printr-un smartphone ‘încorporat’ și a gândurilor sau stărilor de spirit potențial neexprimate prin citirea undelor creierului și a altor semnale”. De guverne. De corporații.

Care alimente?

După agroindustrie, un proiect din anii 1950 al Fundației Rockefeller, aceleași cercuri pledează acum pentru o agricultură „durabilă”, adică trecerea la alimente false, editate genetic, carne sintetică fabricată în laborator, viermi, gândaci și buruieni ca noi surse de hrană. Recent, acestea au devenit priorități și pentru Comisia Europeană, fiind incluse în proto-planul de guvernare elaborat de Ursula von de Leyen și ai ei.

WEF a colaborat cu EAT Forum (frumos joc de cuvinte!), care se descrie ca un „Davos pentru alimente” și care intenționează să stabilească „agenda politică a nutriției”. EAT a fost creat în 2016 cu sprijinul UK Wellcome Trust (înființat cu fonduri de la GlaxoSmithKline) și al Institutului german Potsdam pentru cercetarea impactului climatic. EAT lucrează, printre altele, cu Impossible Foods și alte companii de biotehnologie. Impossible Foods a fost inițial cofinanțat de Google, Jeff Bezos și Bill Gates. Rezultatele recente de laborator au arătat că imitația de carne a companiei conținea niveluri toxice de glifosat de 11 ori mai mari decât cel admise.

În 2017, EAT a lansat FReSH (Reforma alimentară pentru durabilitate și sănătate), cu sprijinul Bayer AG, unul dintre cei mai toxici producători de pesticide și OMG-uri din lume, care deține acum Monsanto, și conlucrează cu Syngenta, Cargill, Unilever, DuPont și chiar Google. Acesta este viitorul alimentar planificat în cadrul Marii Resetări.

„Dieta” aceasta are ca scop reducerea consumului de carne și lactate al populației cu până la 90%. Trecerea la noua alimentație se va face forțat, prin „intervenții politice dure care includ legi, măsuri fiscale, subvenții și sancțiuni, reconfigurare comercială și alte măsuri economice și structurale”.

Frans Timmermans, susține că legislația este extrem de importantă pentru a obliga omenirea să se conformeze. Ca atare, Comisia Europeană l-a însărcinat să elaboreze un întreg pachet legislativ care va deveni obligatoriu în UE, în deplin acord și cu Pactul Ecologic și cu proiectul «From farm to fork».

Introducerea AI, a roboților și a altor tehnologii digitale va distruge milioane de locuri de muncă din agricultură și industria alimentară, dar și din domeniile conexe de pe orizontală.

Dar proiectul este susținut de cele mai influente corporații și miliardarii lumii ce stau în consiliul de administrație al WEF, împreună cu șeful ONU și FMI, cu directorii executivi ai celor mai mari giganți financiari din lume, inclusiv Blackrock, BlackStone, Christine Lagarde de la Banca Centrală Europeană, David Rubenstein din grupul Carlyle.

Concluzia?

Ultimii ani, demonstrațiile „vestelor galbene”, alegerile din Westfalia, alegerile din România, alegerile din SUA etc. demonstrează fără echivoc faptul că nu mai există o soluție politică. Lideri sau partide care să poată face ceva.

Nesupunerea înseamnă consecințe grave. Întrebarea este câți dintre noi ar fi dispuși să pierdă totul pentru libertățile, valorile și principiile în care (mai) credem?

Preluare: qmagazine.ro / Autor: Ambrus Bela

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

4 COMENTARII

 1. Dificil de perceput tabloul în totalitatea sa (cel puțin pentru cei care n-au reușit să aprofundeze subiectul și fie sunt insuficient informați, fie nu sunt deloc), atunci când autorul emite un material total dezorganizat, un fel de salată cu de toate, cu anumite ingrediente care NU se potrivesc nici în peisaj, nici unele cu altele.
  În primul rând, arhitecții Marii Resetări sunt nu numai bogați, putrezi de bogați, dar și geniali! Regret, că Ambrus Bela gândește superficial și-i cataloghează drept „nu foarte mintoși”, dar pentru a pune în practică și a urmări creșterea ideologiei lor de resetare, pornind de la o minusculă sămânță elvețiană emisă în cadrul unui summit din 2014 la o super-floare europeană care polenizează întregul glob la ora actuală, atunci protagoniștii scenariului de înrobire a întregii planisfere, care promit să „construiască” și să „revigoreze” sub toate aspectele societățile și economiile noastre, de la educație la contractele sociale și condițiile de muncă, numai slabi de minte nu sunt! Când o mână de oameni își folosesc finanțele, cunoașterea și influența pentru a obține cea mai mare capturare a resurselor din istoria lumii, plus o populație planetară semnificativ micșorată numeric și conectată la un sistem de relații non-umane, dar bazat pe proprietatea AI, e cam dificil, dacă nu imposibil să-i considerăm idioți!
  Puterile, care se află în spatele Marii Resetări, lucrează inteligent cu două arme invizibile:
  1. frica în fața unui virus creat de om, pe care propaganda îl socotește ca fiind mortal și înfricoșător;
  2. 5G și mai târziu 6G, ultimul deja în curs de experimentare, o armă electro-magnetică studiată de sute de oameni de știință, a căror muncă nu a fost niciodată oficial publicată.
  Grozăvia nu constă în Marea Resetare a lui Klaus Schwab, fiindcă ea reprezintă doar o fază de început, mult mai catastrofală este Marea Transformare, în care nu vor supraviețui nici măcar conglomeratele globalizate. Presupune, pe lângă altele sinistre de-a dreptul, nu numai cenzura, dar și reducerea la tăcere a celor care îndrăznesc să nu se conformeze.
  În rest, expunerea, lungă cât o zi de post, nu aduce nimic necunoscut, nimic în premieră. Evită, în schimb, să amintească ceea ce corespunde realității: scăparea ne va veni tuturor DOAR pe verticală!!! Fie că se recunoaște, sau nu, acest aspect!
  Întrebările din final sunt cumplit de naive: nimeni nu-i dispus să-și piardă libertatea, nici valorile în care crede, ci va fi nevoit să le ofere de bunăvoie. E o chestiune de nuanță, deoarece va fi constrâns s-o facă, ispitit/ademenit fiind prin anumite facilități. Partea proastă este că și aceștia vor sfârși exact ca și cei care au refuzat „beneficiile” ocultei încă de la începuturi.
  Problema este alta: încă nu se conștientizează de către marea masă performanțele la care au ajuns psihopații din umbră, catalogați cu atâta ușurință drept nu foarte isteți. Dacă sunt astfel, de ce nu pot fi combătuți? Și mai ales, de ce nu există reacție la asemenea abuzuri?
  Până să se recunoască natura demonică a iadului în care ne aflăm acum, mulți vom fi pierduți. Luptăm pentru viața noastră și pentru mântuirea spirituală a lumii. Dar pentru un minim câștig de partea umanității, este neapărat necesar să nu se cedeze cântecelor de sirenă ale acestor părinți ai minciunii.

  • Spui:
   „Când o mână de oameni își folosesc finanțele, cunoașterea și influența pentru a obține cea mai mare capturare a resurselor din istoria lumii, plus o populație planetară semnificativ micșorată numeric și conectată la un sistem de relații non-umane, dar bazat pe proprietatea AI, e cam dificil, dacă nu imposibil să-i considerăm idioți!”
   Schizofrenici, ca idiot e prea putin.
   Articolul nu e o „salata” – faci misto’ nejustificat, cred ca esti „de partea lor” daca nu chiar doctrinar, cel putin ca „pariu” ca ei vor castiga.

   Acapararea bogatiilor (tota avere Creatiei, de fapt) a inceput de cand s-au satanizat, … chiar inainte de Moise.
   Apoi s-a propagat strategia coruperii, santajului, vicleniei, deghizarii „celorlalti” de catre khazarii facuti maiult de forma „mozaici”.
   Coordonarea lor unica prin cahale si solidaritatea „in rele” i-a facut sa contamineze toate conducerile tarilor – nu pentru ca ei sint mai „tari” ci tocmai pentru ca sint idioti; scopul lor este distrugerea sistematica a omenirii, sa-si tina totul pentru ei.
   Cu cativa sclavi drogati si manipulati psihologic (mai intai) care sa le faca treaba ca ei considera munca fizica – in special – doar pentru animale, cu chip de om ca astia sint goym.

   Nu stiu pe cine vezi ca lupta „pentru mantuirea spirituala a lumii”.
   Eu vad ca se da cu gura pe net, se injura si se bea bere pe langa mititeii provocatori.
   Nu face nimeni nimic – e mai cald sa te uiti la televizor cum ti se construieste spanzuratoarea.
   E pentru altii, nu-i asa? Ca eu-s destept si „ma scot”…. vad eu cum…
   Nu mai exista minte clara, decisa si curaj – vocatia sacrificiului a ramas pentru prosti si tampiti, nu ne incurcam noi cu asta, nu-i asa?

   • Zici:
    „Articolul nu e o “salata” – faci misto’ nejustificat, cred ca esti “de partea lor” daca nu chiar doctrinar, cel putin ca “pariu” ca ei vor castiga”.

    Răspuns: Ai fracturi de logică! NU pot să fiu de partea lor atâta vreme cât ceva mai jos am afirmat că salvarea ne mai vine DOAR de pe verticală. Între Dumnezeu și mamona, nu-i alegi pe ambii, deoarece Sfânta Scriptură declară: „unul e iubire, lumină și-nviere” celălalt e „chin, întuneric și moarte”.

    Expunerea de mai sus reprezintă o salată, întrucât preia concluziile din cadrul mai multor articole de pe „globalresearch”, le aruncă fără nici o cronologie a apariției evenimentelor în sine, NU dezvoltă subcapitolele, semn că autorul s-a grăbit, NICIDECUM c-ar fi prost! Toți, care nu facem parte din sistem, ne luăm informațiile din surse deschise, prin urmare NU l-am condamnat, NU l-am dezaprobat, ci STRICT am remarcat. Te las pe tine să descoperi succesiunea greșită a întâmplărilor, din cadrul scriiturii lui Ambrus Bela, până-n a patra revoluție industrială a lui Klaus Schwab. Vezi, că termenul „a glifosa” (care-i aparține lui Bela) NU există în limba română! Ai căpătat hint-ul, deci, apucă-te de treabă!

    Zici:
    „Nu stiu pe cine vezi ca lupta “pentru mantuirea spirituala a lumii”.

    Răspuns: Treci mai des pe la mănăstiri, NU și pe la biserică, decât – iar aici mă refer la biserică – dacă dispui de un părinte (preot) înainte văzător cu duhul. Ceilalți trepăduși ai BOR au uitat demult să mai lupte pentru mântuirea lumii, inclusiv a turmei pe care o păstoresc, deoarece sunt prea legați ombilical de conducta unităților monetare ale valorilor mari. Dacă te duci cu 10 lei la altar, unii dintre ei și NU toți (NU generalizez fenomenul) te cam privesc strâmb și doar nu-ți bat obrazul pentru suma nesemnificativă!!!

    Zici:
    „Nu mai exista minte clara, decisa si curaj – vocatia sacrificiului a ramas pentru prosti si tampiti, nu ne incurcam noi cu asta, nu-i asa?”

    Răspuns: Ba, ne-am „încurca”, dacă piepturile dezgolite în fața plutoanelor de execuție ar mai face DIFERENȚA!!! Din moment ce sacrificiile umane au valoare nulă, TREBUIE să găsești alte soluții INTELIGENTE de a-i contracara. Una dintre ele ar fi să devii TOTAL autonom de „serviciile” lor, să părăsești marile metropole unde te vor prinde-n menghină cât de curând și să înveți să practici autodeterminarea în cadrul unor comunități mici. Poți și singur, da-i mai greu! De fapt, ți-am oferit mai multe răspunsuri la problemă, ceea ce rămâne din acest ansamblu, ticluit de psihopații planetei, te las pe tine să-i dai de capăt. Și ca să nu-ți faci impresia (artistică, de altfel) c-aș fi fată rea, îți mai propun un hint: profețiile Sfinților Părinți! Tot la Dumnezeu ajungem, oricum am da-o!!!

    În rest, vezi că ai fixuri cu evreii!!! Nu că n-ar fi capul multor răutăți, dar las-o mai moale cu jidovimea, că nu-s numai ei la butoane! Ca să te scutesc de bombăneli penibile, NU aparțin (prin tradiție) Iudeii și nici nu-s de religie mozaică. Chit că ei reprezintă multe grupuri sociale închise (unele) și practicanți de endogamie, pe deasupra. Mi capisci???

    Într-altă ordine de idei, fii și matale mai amuzant, mai puțin respingător, plimbă-te prin virtual la costum, ca să ai puțin lipici la dame, poate așa îți mai potolești misoginia rezultată în urma andropauzei și nu mă m-ai „vânezi” degeaba!!! Cu alte cuvinte, fii mai bărbat nu mai „impozita” pe unu’ si altu’ cum fac babele în fața blocului sau pe la colț de stradă. Că nu-i prima oară când mă „ataci”! 🙂
    Altfel, te asigur că-ți cade netu’ și-ți plângi de milă că ți-ai pierdut „jucăria” 🙂 🙂
    Din spatele monitorului, mulți viteji se arată!!! 🙂

    P.S. Prost nu ești, îți citesc comentariile și de pe alte site-uri, gândești pe alocuri însă, atunci când fie te grăbești, fie ești prea obosit! Declar public toate astea ca să pricepi că n-am nimic cu tine ca om, dar nici nu mă interesează că-ți vin ideile (uneori) dintr-o zonă destul de întunecată. Ai grijă, ce latură a caracterului hrănești!!! Este ultima oară când îți mai răspund! Nu din alte motive, dar e limpede, că lungimile de undă sunt diferite și nici nu-și găsesc corespondența undeva în spațiu!

 2. Cu privire la „democratie” – la care se face referire in articol…
  Democratia nu moare ca e „facatura” sa divida populatia, sa se ajunga nu doar la opozitie ci la antagonism – manevra antica de dezbinare sociala folositoare talmudistilor babilonieni… si inselatoare prin… multi-partitism. (e alta poveste da’ nu se poate discuta oricand ca blocheaza psihic pe cel nepregatit care intra in transa – ce vrei, ca altceva e doar… dictatura!)
  Nu moare si pentru ca acum se re-defineste „poporul”, cine mai face sau nu parte din „demos”.
  Moare politic prin excludere partea sanatoasa, care devine minoritara pe zi ce trece… cea care nu se injecteaza; ceilalti – majoritate bolnava si imbolnavita trupeste si mintal mimeaza libertatea dand aparenta de functionalitate sociala chiar calailor care o manipuleaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.