Te vor numi „nebun” pentru că te-ai născut cu darul de a vedea lucrurile diferit și asta îi sperie…

0

Te vor numi „nebun” pentru că te-ai născut cu darul de a vedea lucrurile diferit și asta îi sperie.

Te vor numi „intens” pentru că te-ai născut cu curajul de a-ți permite să trăiești și să simți pe deplin și asta îi intimidează.

Te vor numi „egoist” pentru că ai descoperit că ești cel mai important lucru din viața ta și asta nu le aduce beneficii.

Te vor numi „conspiraționist” pentru că ai văzut controlul și manipularea pe care sistemele încearcă să o exercite asupra ta și asta nu le convine.

Te vor numi „ciudat” pentru că nu faci aceleași lucruri ca și masele, pentru că ai ieșit din matrix și ți-ai creat propria realitate.

Te vor numi „absurd” pentru că ai credințe diferite de cele care ne-au fost insuflate de ani de zile.

Te vor numi „deranjant” pentru că acționezi în moduri în afara celor stabilite, pentru că ajuți, pentru că predai, pentru că vorbești despre universuri și existență.

Te vor numi „periculos” pentru că nu respecți regulile și reglementările stabilite, pentru că îți creezi propriul mod de a trăi în felul tău și pe placul tău.

Te vor numi „înșelător” pentru că știi că trăim într-un univers de posibilități infinite și că totul este posibil dacă îl crezi cu certitudine.

Te vor eticheta în multe feluri, cu multe judecăți, pentru o lungă perioadă de timp, dar rămâi ferm în tine, în dorințele tale și fiind credincios Esenței tale, pentru că, până la urmă, te vor căuta pentru ceea ce transmiți, pentru ce dăruiești, pentru ce ești tu, prin magia ta.

Nu te lăsa doborât de ce vor spune, creează-ți propria cale și ai încredere în Înțelepciunea ta interioară, dacă te îndoiești de ceva, investighează, dacă nu ești de acord cu nicio idee, indiferent de cât de mulți oameni o cred, caută-ți adevărul tău, trezește-te și nu mai crede tot ce ți-au spus, trage-ți propriile concluzii și manifestă-ți adevăratul Eu, întotdeauna din iubire, mereu din conștiință.

Autor: Maricia Neira Lopez

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.