Dacă Europa vrea să trăiască, UE trebuie să moară

3

Dacă Europa vrea să trăiască, UE trebuie să moară. Motivul este simplu: conducerea Uniunii a fost capturată de grupuri private de interese. Și se ocupă DOAR cu deschiderea de noi piețe pentru ele, impunând cetățenilor și națiunilor reguli tot mai absurde și costisitoare. Crede cineva la modul foarte serios că niște sobe pe lemne din România afectează clima din Germania? Dar de ce să nu deschidă ei o piață pentru tot felul de drăcii HiTech, care costă cât nu fac? Ce contează că românii nu au bani pentru așa ceva? Pentru asta există băncile, nu? Garantezi cu tot ce ai, pentru ca onor neamțul, sau austriacul, sau francezul, să nu fie poluat de țăranul român, care încă n-a murit, și-i poate concura pe cei germani, francezi, austrieci? De ce să păpăm porc crescut în fermă, când putem mânca ceafă de porc printată la imprimantă și o delicioasă plăcintă făcută cu făină din viermi și umplută cu greieri prăjiți?

Rostul UE s-a redus la asta: să deschidă cu forța noi piețe, care să anuleze, în ultimă instanță, autonomia individului, să-l facă sclavul intereselor unor criminali, pe care nu-i mai satură Ăl de Sus de bani! Bani cu care nu mai știu ce să facă! Ăsta e mărețul proiect european de viitor!

PS: A3 este o culme a imbecilității! O idioată se mira cum dă se face că Dacia dă muncitorilor prime de Crăciun, când fabrica a fost închisă câteva zile, anul ăsta, din lipsă de semiconductori? Păi, vacă neagră! Fără Dacia Renault dădea colțu! Au fost luni în care Sandero a fost cea mai vândută mașină în Europa, urmată de Duster! În curând, Spring va fi cea mai vândută mașină electrică! Oamenii ăia merită toate primele posibile, nu mirările unei tute, care nu știe pe ce lume trăiește! Gâdea! Trezește-te, bă! Vezi că te caută unu, Falimentul, pe numele lui!

Autor: Constantin Gheorghe

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

3 COMENTARII

  1. În contextul politic actual, destrămarea UE înseamnă cel puțin 60 de ani de regres.
    Fără să vorbim despre pericolul unui război….
    Intenția Rusiei e evidentă.

  2. Autorul este cel puțin rău intenționat. Articolul este tendențios și nu face decât să învrăjbească românii fără să puncteze evoluția României de la aderare până acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.