Lumea privită în față

0

Joe Biden - steag IsraelM-am trezit în dimineața asta și am constatat că tot Plăvanul e președinte și tot Cîțu e premier. E efectiv un coșmar. Cum poți să ai doi asemenea prostovani incapabili cocoțați pe primele două poziții în stat? Știu, vă cruciți ca și mine. Eu însă nu reușesc să cred că ceea ce văd e real.

În ceea ce privește opoziția, aceeași situație. Ciolacu e tot acolo! Îmi dau două palme și mă doare. Deci sunt treaz. Reverific și văd iar fața aia de prost ticălos și dezarticulat. Da, asta e realitatea: Ciolacu conduce, „Să trăiți!”, opoziția.

Asta e țara! Trăim în regimul Plăvano-Ciolăcesc. Nu există putere și opoziție, ci doar putere. […]

Nu v-ați plictisit de acest spectacol grotesc? Am o veste proastă: el se repetă indiferent de personaje și indiferent de țară. Știați că Usrsula von der Leyen a fost Ministru al Apărării? Ce putea face proasta aia pe o asemenea funcție? Cam tot ceea ce face pe postul actual: absolut nimic. Mugește non stop slogane de doi bani. Atât. Pentru asta e plătită regește. O netoată incapabilă să traverseze strada de una singură. L-ați văzut pe Biden? Un moș retardat, cretin, incapabil să ducă la cap o conferință de presă în care niște jurnaliști slugarnici – aleși pe sprânceană – îi pun întrebări de doi bani. Kamala Harris? O proastă impardonabilă care dă în gropi.

Vă uitați la ăștia? Îi vedeți cât sunt de proști? V-ați întrebat cum de-au ajuns pe funcțiile pe care sunt? Cum e posibil să vedem o așa sarabandă a retardaților cocoțați în funcții cheie? Niște imbecili – care, în marea majoritate, sunt și săriți bine de pe fix – ajung să ia decizii care influențează mase mari de oameni. V-ați întrebat vreodată care-i motivul pentru care se petrec toate acestea?

Are legătură cu noi, mai precis cu iluziile în care ne scăldăm. Ne place să credem că suntem la butoane, cu toate că, în realitate nu e nimic de capul nostru. Ni se spune că e necesar să mergem să „ne alegem conducătorii” și abia atunci constatăm că n-ai pe cine să alegi. Toți niște scursuri ticăloase. „Aleșii noștri” – ce denumire pompoasă pentru acești proști notorii! V-ați gândit totuși unde este buba întregii probleme? Dați vina pe popor, pe noi. Românii sunt proști, de-aia aleg ce aleg! Așa-i că repetați acest slogan?

Dar ce spuneți despre SUA? Când a fost ales Ronald Reagan, mulți s-au înfiorat deoarece spuneau că nu credeau că un asemenea prost poate ajunge președintele celei mai importante țări a lumii. Comparați-l acum pe Reagan cu Clinton. Așa-i că Reagan vi se pare o lumină? Comparați-l acum pe Clinton cu Biden! Iată, abia acum aveți imaginea prostiei lui Biden. Comparați-l pe Ceaușescu – de profesie cizmar – cu tot ce vedeți acum în politica noastră. E o lumină de neatins pentru toți proștii din ziua de azi! Dacă cineva din anii ’80 s-ar teleporta în lumea noastră, ar spune că trăiește în filmul Idiocracy. Și chiar așa e! De ce totuși?

Viermele care face posibile toate aceste distorsionări teribile poartă un nume simplu: democrație. V-ați șocat? Luați loc și cugetați. Ce anume vă aduce vouă această formă de guvernare? Ce anume în afara iluziilor? Aveți iluzia că vă aflați la butoane. Exact iluzia pe care o are un copil căruia i se dă un volan de jucărie. Se iluzionează că el conduce mașina, dar știm bine cine o conduce. La fel suntem noi în raport cu statul așa-zis democratic. V-ați întrebat de ce a fost introdusă democrația? De ce s-a luptat atâtea sute de ani pentru implementarea acestei forme falite de guvernare care-i scoate întotdeauna în față pe cei mai proști dintre noi? Dacă ați fi citit cu atenție istoria, ați fi înțeles motivul: cei care acum parazitează statele n-ar fi putut în vecii vecilor să paraziteze un regim diferit de așa-zisa democrație implementată acum la nivel mondial.

Știu, deja unii se pregătesc să tragă salvele propagandistice. Ignorați impulsul acesta de moment și gândiți-vă, la modul real, ce anume controlați în așa-zisul regim democratic. Și, ca să fie treaba treabă, gândiți-vă cum anume s-ar putea modifica toate acestea. Ca să vă dau o sugestie, vă voi spune că sunt două variante: ori vă deplasați către zona autoritară, ori către un regim de totală și reală democrație. Fiecare vine la pachet cu avantaje și dezavantaje. Este inevitabil.

Pentru a vă da răgazul necesar gândirii, voi pune punctul aici.

Preluare: Trenduri economice / Autor: Dan Diaconu

 

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.