Prost sau ticălos?

0

Cum să vii la guvernare fără să fii ales și mai ales ca să faci uitată cea mai criminală prezență în fruntea statului și a țării?
Prost sau ticălos?

Cum să nu întrebi tu foarte clar: unde sunt miliardele împrumutate, Câțule?
Prost sau ticălos?

Cum să vrei să guvernezi alături de cei care te-au înjurat și te-au scuipat și te-au muit cum nu a îndrăznit nimeni până acum?
Prost sau ticălos?

Cum să guvernezi și alături de UDMR care te-a trădat de atâtea ori?
Prost sau ticălos?

Cum să-ți trădezi tu, partid atât de mare, propriul electorat, să-ți bați joc de așteptările lui, să dai mâna cu trădătorii de țară?
Prost sau ticălos?

Ascultă, Ciolacule și voi, toată gașca de securiști nenorociți care v-ați împuiat în fruntea unui partid solid și serios, ascultați, voi, derbedei de doi bani, sunteți și PROȘTI și TICĂLOȘI!

Veți deconta golăneala penelisto-iohanistă, veți plăti pentru tâmpenia la care v-a îndemnat prostia și ticăloșia voastră!

Pentru lipsa de respect față de alegătorii acestui partid, pentru lipsa de respect față de populația acestei țări, pentru nemernicia de care dați dovadă organizând această ciolaniadă sinistră acum când oamenii mor, când țara se târâie, când lumea pare la un pas de colaps, pentru nesimțirea de a pactiza cu cel care ne-a jignit în primul rând pe noi atunci când vă înjura ca partid, spun AȘA SĂ VĂ AJUTE DUMNEZEU!

Autor: Mihai Mălaimare

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.