România e făcută ZOB, de prea multă vreme, de ființe MICI

0

„Politicieni”? V-aș trimite în altă galaxie pentru ce ați făcut din această țară! Fără drept de apel! Pe cei mai mulți dintre voi! Majoritatea sunteți niște PĂPUȘI MECANICE cu cheiță învârtită! V-am VĂZUT! Mie nu-mi puteți vinde GOGOȘILE voastre RÂNCEDE!

„Jurnaliști”? Murim de râs… V-am văzut de la un milimetru distanță ANI la rând! Cu FOARTE puține excepții, sunteți SCLAVII patronilor voștri! SCLAVII serviciilor! SCLAVII ORICUI! Vi se DICTEAZĂ, pseudoindependenților, până și pe cine să invitați și pe cine nu, inclusiv despre cine să scrieți și despre cine nu. Azi spuneți cu înverșunare ceva, pentru ca mâine să spuneți cu aceeași convingere exact pe DOS! Vă mănâncă să mă contraziceți? Hai, vă rog, PUBLIC! Abia aștept… MULT prea puțini dintre voi sunteți cu adevărat OAMENI LIBERI! Hai, curaj, primadonelor, înfruntați-mă!

România e făcută ZOB, de prea multă vreme, de ființe MICI și complet INCAPABILE să înțeleagă măreția Destinului acestui popor. Iar acest POPOR se va ridica la propria înălțime doar atunci când se va TREZI și va rupe LANȚURILE!

Fie să FIM OAMENI LIBERI! Eliberați-vă, români, din bula de săpun în care v-au ferecat de decenii și căreia îi spun „LUMEA”!

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.