„Suntem într-un război asimetric. Este un război economic, război pentru resurse, pentru controlul absolut asupra omului”

1

Colonelul (r) Florin Șinca a fost un ofițer de elită al Poliției Române, pe care a servit-o timp de 30 de ani.

Recent, a intrat în lupta politică în calitate de consilier parlamentar al AUR.

Într-un dialog cu jurnalistul Mihai Șomănescu, în cadrul podcastului PoveștiR3, colonelul Șinca nu s-a sfiit să afirme că România se află într-un război asimetric, iar unele persoane din conducerea țării sunt în solda unor puteri străine.

„Fiecare națiune, fiecare popor are ritmul lui, avem comportamentul ăsta de fiară rănită, cum zicea Socrate al românilor, Petrică Țuțea. Noi avem ritmul nostru. Să nu ne comparăm cu alții: pentru că nu avem încrâncenare, nici reacția rapidă a altor popoare. S-o lăsăm așa, să tragem nădejde, nu mor caii când vor câinii și nici câinii când vor stăpânii.

Există mocnit un potențial. Credeți-mă, observ, ascult, am legături de la mediul licean până în facultăți și la oamenii de la sate: nu are cum să nu ne refacem.

Una peste alta, eu am nădejde.

De 30 de ani, dacă ne oprim să judecăm, vom vedea instituții, comitete și comiții, de la cea mai complexă la cea mai mare, cum printr-un joc, o lucrătură, au fost promovați oameni slabi, șantajabili, fără cultură generală, fără coloană vertebrală, pentru că păpușarii acestui stat mafiot au avut grijă să și-i plaseze.

Putem lua ca exemplu de la cea mai mică instituție până la Parlamentul țării. Eu am avut asemenea probleme de vulnerabilitate în Poliție. Am văzut că pe alte criterii decât cele de pe fișa postului au fost numiți oamenii.

Păpușarii au grijă să întrețină această culpabilizare a poporului, să numească oameni șantajabili, cu vicii, pe care să-i controleze. E simplu: ai un om puternic, vertical, patriot, ăla nu se va căciuli.

Mie mi se pare că nu-i nimic nou sub soare. Noi în acest moment, suntem într-un război asimetric. Cine nu recunoaște asta, n-are decât să stea să vegeteze liniștit, să i se pară că totul e frumos.

E un război economic. Un plan de dominație, avem niște resurse. Avem capabilități pe care trebuie să le oferim și prin urmare, deciziile se iau și prin acești oameni, care sunt exploatați, așa cum se spune în munca de informații, în orb. Ei nu-și dau seama, dar sunt folosiți.

Noi avem în acest moment, clar, persoane recrutate, persoane care sunt agenți de influență ai unor puteri străine în conducerea țării. Clar!

Eu sunt convins că aceste persoane vor fi deconspirate în viitor.

Penetrarea s-a făcut, sunt convins. Cu atâtea servicii, direcții, comitete și comiții, sunt convins că de la servicii, Armată, Poliție, ș.a. există agenți de influență, sifoane pentru puteri străine”.

Fostul comisar a spus că avem de-a face cu o pseudo-molimă, de care și-a dat seama încă de acum un an de zile. Colonelul mai afirmă că s-a profitat de această situație pentru a se duce un război total pentru controlul omului și pentru întoarcerea comunismului.

„Acum cu perioada pseudo molimei, al teatrului ăsta care se joacă zilnic, s-au mai acumulat averi. O să vedem când se vor liniști apele, pentru că acum nu avem perspectivă istorică.

E facil să dai vina pe clasa politică, dar toate instituțiile au avut partea lor de vină.

Aceste instituții au fost împănate de mafioți. Avea dreptate marele istoric Florin Constantiniu: ‘un popor de oi naște un guvern de lupi’. Spunea că perioada fanariotă pălește în fața jafului care s-a petrecut acum, și gândiți-vă că o zicea în 2010-2011.

Acum realizez grozăvia celor spuse de academicianul Florin Constantiniu, care-mi spunea că regimul comunist se va întoarce. Atunci am făcut ochii mari și a venit cu completări: se va întoarce în altă epocă, sub alte auspicii, cu alți actori, cu altă denumire, cu altă punere în scenă, foarte înșelătoare.

Eu n-am realizat atunci importanța vorbelor. Ce premoniții teribile a avut omul ăsta!

Cum vi se pare dumneavoastră că noi avem un comitet strategic, de comunicare strategică, eu i-am spus de înmormântări strategice, în care au fost numiți oameni din sistemele de securitate, siguranță și ordine publică? Ăia aveau două vorbe și trei minciuni.

Dacă iei la puricat comunicatele alea, sunt varză!

Dincolo de vaccin, stă țarcul! Este un motiv foarte bine pus la punct de sistemul globalist mondial, care nu mai are răbdare, și este un experiment de care avea nevoie…Nu vedeți că toate au fost puse în scenă: săgețile pe unde să te deplasezi, masca, au pervertit și cel mai frumos gest bărbătesc”.

Colonelul Șinca a mai afirmat că modificările de comportament din perioada pandemiei vor lăsa sechele și a povestit o scenă la care a fost martor.

„Am venit cu autobuzul 137 și am asistat la o scenă în care o doamnă mai corpolentă cu plase a vrut să se așeze pe un scaun care avea pereche – ca să vedeți că acest comportament lasă sechele – și cineva a zis: păstrați distanța socială! Și s-a ridicat și a plecat la mijlocul autobuzului.

Sunt oameni care nu-și mai dau mâna, nu se mai sărută. Dar să știți că ne-au dresat mai mult pe noi, pe orășeni, la sate se păstrează oamenii ca înainte.

Să mergi prin praf și prin căldură cu masca, nu vedeți că totul este aranjat? Că totul face parte dintr-un plan?

Încet-încet se vor devoala. Nu se poate, la mine în Brebu, l-au băgat în sac pe un consilier liberal, care n-a avut nicio treabă cu covidul omul ăsta. Nu se poate așa ceva!

Unde s-a mai pomenit așa ceva, să intre poliția în biserică, cum a fost la Suceava? Nici în vremea turcilor! Luați cronicile, hrisoavele, nu-ți intra turcul în bătătură, în biserică. Știți că în Germania nu s-au verificat nici măcar oamenii din carantină? De Poliție zic.

Noi am vrut să fim mai catolici decât Papa. Am avut niște cozi de topor care s-au preschimbat în topoare, din dorința de a ne pune genunchiul pe cap.

Dumneavoastră știți că eu și câțiva colegi ne-am dat seama de fentă încă din martie anul trecut? Eu mi-am dat seama că este șmecherie, lucrătură, că vor să ne bage într-un tipar de comportament”.

Totuși, colonelul Șinca este încrezător în generația tânără și spune că AUR era o necesitate, o reacție a organismului românesc supus la abuz.

„Ce păcat că nu-și dau seama că duc Armata în jos acești nebuni. Nu se poate să te agăți de Armată, știind că poporul român are încredere în ea. În nicio țară europeană șeful campaniei de vaccinare nu este militar.

Păi mâine poimâine o să ceară vaccinare la șase luni, un an. În măsura în care oamenii se arată docili, ei vor forța nota. Este ca vita care se obișnuiește cu biciul.

Am avut ocazia să ne protejăm ce-i al nostru, din bătătură și nu am făcut-o, pentru că acolo în vârful peniței am avut oameni fără conștiință, moluște, fără coloană vertebrală, în toate domeniile. Și dacă le luăm pe toate la rând, ne îngrozim!

Sunt convins că nu există doar insule de patriotism, că ne refacem. Este fals să se spună despre generația tânără că este doar superficială, că stă doar cu ochi-n telefon și aplicații. Oamenii ăștia vor fi generația de mâine care va ține țara, care va asigura dăinuirea țării.

Ideea este să deznădăjduim, că asta-i armă diavolească.

AUR era o necesitate, vine ca o contra pondere, ca sistemul imunitar. Nu poți, când ești călcat în picioare în propria bătătură, când ești înjurat, când ți se violează domiciliul, când învățământul este tocat zi de zi, din poruncă. Nu se poate, trebuie să se ridice o forță care să spună: până aici!

Este o reacție, o revoluție conservatoare. În acest moment încercăm să ne revenim în urma acestui curent bolșevic nou, roz, care vrea să facă totul otova, care vrea cetățeni executanți, care să stea în băncuța lor, să se mulțumească cu o rată, o vacanță. Așa văd eu.

Nu am avut și nu avem prieteni. Este un război economic, război pentru resurse, pentru controlul absolut asupra omului: de la camere de supraveghere, la card de sănătate, totul. Iar România ca stat a fost și este o țintă, o pradă. Cine nu crede, ori e ignorant și n-avem ce-i face, ori e trădător.

De felul în care ne vom poziționa, dacă vom avea bărbați de stat, de demnitari, dar nu fără demnitate, de felul în care vom negocia depinde viitorul țării. Și am nădejdea că nu pierim. Și dacă pierim măcar să pierim luptând, ca vitejii din vechime.

Și asta e o luptă: pentru tradiții, pentru libertate, pentru datinile noastre. Pentru botez!

Domne, am fost la botez și am luat amendă. Și n-o să plătesc. Eu am văzut mame cu copiii în brațe fugind la mașină, ca să nu ia amendă, când a venit desantul de jandarmi și polițiști. Le-am zis: fraților, nu vedeți unde ați ajuns? Dați-vă seama că sunteți în afara părții carosabile. Vă dați seama unde am ajuns? E războiul româno-român!

Am impresia că în unele sfere ale deciziei, inclusiv în serviciile secrete, nu-și dau seama. Au depus armele!

Poporul se va trezi, nu are cum să continuăm așa. La cum arată situația se poate spune că suntem într-o disoluție. Au murit oameni în ’89 ca să ce? Ca să ne țină în țarc, ca pe vite?”.

 

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.