Aceiași oameni din umbră dețin atât marea industrie farmaceutică (Big Pharma), cât și mass-media principale

0

Pe scurt:

Big Pharma (marea industrie farmaceutică) și mass-media mainstream (principale: canalele TV, online și publicațiile oficiale, cu cea mai mare audiență) sunt deținute în mare parte de două firme de gestionare a activelor: BlackRock și Vanguard.

Companiile farmaceutice dictează măsurile luate de autorități în așa-zisa pandemie covid – și toate, până acum, au pus în pericol mai degrabă decât să optimizeze sănătatea publică, iar mass-media mainstream au fost cu bună știință complice de bunăvoie în răspândirea propagandei, a unei narațiuni oficiale false care inculcă convingeri publicului care înghite știrile pe nemestecate, și încurajează frica bazată pe minciuni.

Vanguard și BlackRock sunt cei mai mari acționari ai Time Warner, Comcast, Disney și News Corp, patru dintre cele șase companii media care controlează peste 90% din presa americană.

BlackRock și Vanguard formează un monopol secret și dețin aproape tot ceea ce vă puteți imagina. În total, cele două corporații dețin active în 1.600 de firme americane, iar în anul 2015 aveau venituri combinate de 9,1 trilioane de dolari. Dacă adăugați și al treilea cel mai mare proprietar la nivel mondial, State Street, averea lor combinată cuprinde aproape 90% din toate firmele din S&P 500, unde sunt listate cele mai importante 500 de companii din lume.

Vanguard este cel mai mare acționar al BlackRock. Vanguard însăși, pe de altă parte, are o structură unică ce face ca acționariatul său să fie mai greu de identificat, dar multe dintre cele mai vechi și mai bogate familii din lume au legături cu fondurile Vanguard.

Ce au în comun The New York Times și majoritatea celorlalte media principale cu Big Pharma? Răspuns: sunt în mare parte deținute de BlackRock și Vanguard Group, cele mai mari două firme de gestionare a activelor din lume. Mai mult, există dovezi că aceste două companii formează un monopol secret care deține de fapt mare parte din averea lumii.

Acțiunile celor mai mari corporații din lume sunt deținute de aceiași investitori instituționali. Toți se dețin reciproc. Aceasta înseamnă că aparenta „concurență” între mărci, cum ar fi între Coca-Cola și Pepsi, nu există de fapt deloc, deoarece acțiunile la marile companii sunt deținute de exact aceleași fonduri de investiții, companii de asigurări, bănci și, în unele cazuri, chiar guverne.

Investitorii mici sunt deținuți de investitori mai mari. Aceștia sunt deținuți la rândul lor de investitori încă și mai mari. În vârful vizibil al acestei piramide apar doar două companii. Acestea sunt Vanguard și BlackRock.

Puterea acestor două companii este dincolo de imaginația noastră. Nu numai că ele dețin o mare parte din acțiunile aproape tuturor companiilor mari, ci și acțiunile investitorilor din aceste companii. Aceasta le oferă un monopol de neclintit.

Un raport al Bloomberg arată că aceste două companii, în anul 2028, împreună vor avea investiții în valoare de 20 de trilioane de dolari. Aceasta înseamnă că ele vor deține aproape totul.

Cine sunt cei din Vanguard?

Cuvântul „vanguard” înseamnă în limba engleză „poziția fruntașă într-o armată sau flotă care avansează în bătălie” și/sau „poziția de frunte într-o tendință sau mișcare”. Ambele sunt descrieri potrivite ale acestui mastodont mondial, deținut de globaliștii care fac presiuni pentru o Mare Resetare, a cărei nucleu este transferul de bogăție și proprietate din mâinile celor mulți, în cele ale celor foarte puțini.

Interesant este că Vanguard a devenit cel mai mare acționar al BlackRock, în martie 2021.

Vanguard însăși, pe de altă parte, are o structură corporativă unică, ce face ca proprietarii săi să fie greu de identificat. Compania este deținută de diferitele sale fonduri, care la rândul lor sunt deținute de acționari. În afară de acești acționari, nu are investitori externi și nu este cotată la bursă. „Elitei care deține Vanguard se pare că nu-i place să fie în centrul atenției”, dar bineînțeles că nu se poate ascunde de cine este dispus să cerceteze pentru a afla adevărul. Rapoarte ale Oxfam și Bloomberg arată că 1% din populație deține mai mulți bani împreună decât restul de 99% de ființe umane. Chiar mai mult, Oxfam spune că 82% din toți banii câștigați în 2017 au ajuns la acești 1%.

Cu alte cuvinte, aceste două companii de investiții, Vanguard și BlackRock, dețin un monopol în toate industriile din lume, iar acestea, la rândul lor, sunt deținute de către cele mai bogate familii, dintre care unele sunt regale, și care au fost foarte bogate încă dinainte de Revoluția Industrială.

Deși ar fi nevoie de timp pentru a verifica toate fondurile Vanguard spre a se identifica acționarii principali și, prin urmare, proprietari ai Vanguard, o examinare rapidă ne arată că Rothschild Investment Corp. și Edmond De Rothschild Holding sunt doi dintre aceștia.

De asemenea, familia italiană Orsini, familia americană Bush, familia regală britanică, familia du Pont, precum și familiile Morgan, Vanderbilt și Rockefeller ca fiind proprietare ale Vanguard.

BlackRock/Vanguard dețin Big Pharma

Potrivit Simply Wall Street, în februarie 2020, BlackRock și Vanguard erau cei mai mari acționari ai GlaxoSmithKline, cu 7% și, respectiv, 3,5% din acțiuni. La Pfizer acțiunile sunt împărțite invers, Vanguard fiind principalul investitor, iar BlackRock al doilea cel mai mare acționar.

Rețineți că proporția de proprietate a activelor se poate modifica în orice moment, deoarece companiile cumpără și vând acțiuni în mod regulat, așa că procentele nu sunt fixe. Concluzia este că BlackRock și Vanguard, atât individual, cât și împreună, dețin suficiente acțiuni încât să putem afirma că ele controlează cu ușurință atât Big Pharma, cât și mass-media mainstream, pe lângă multe altele.

De ce ne interesează acest fapt? Este important deoarece companiile farmaceutice dictează deciziile impuse populației de autorități – care, până acum, au pus în pericol sănătatea publică în loc să o îmbunătățească. Iar publicul, sufocat de propaganda asiduă din mass-media, s-a supus ascultător și a acceptat normele aberante impuse parcă numai spre a îi face rău.

Pentru a avea vreo șansă de a îndrepta această situație, este necesar să înțelegem cine este păpușarul actorilor centrali, de unde provin dictatele dăunătoare și de ce au fost create de la bun început aceste narațiuni false răspândite fără încetare de mass-media.

După cum se menționează în raportul Global Justice Now din decembrie 2020, intitulat «The Horrible History of Big Pharma» (Istoria oribilă a Big Pharma), pur și simplu nu putem permite companiilor farmaceutice, „care au un istoric îndelungat de prioritizare a profitului corporatist în detrimentul sănătății ființelor umane”, să continue să dicteze politicile așa-zis împotriva covid.

În raportul menționat mai sus, se trece în revistă istoria rușinoasă a celor mai importante companii farmaceutice din lume care dezvoltă și produc în prezent „vaccinurile” împotriva covid, în timp ce mass-media mainstream au ajutat la suprimarea informațiilor cu privire la tratamentele disponibile, care s-au dovedit a avea un grad ridicat de eficacitate împotriva acestei infecții.

BlackRock/Vanguard dețin mass-media

Unul dintre cele mai citite ziare din SUA, The New York Times, este deținut, din mai 2021, de Vanguard Group, care are în posesie cea mai mare parte dintre acțiuni (8,11%) și de BlackRock, cu 7,43%.

Vanguard și BlackRock sunt, de asemenea, cei mai importanți acționari la Time Warner, Comcast, Disney și News Corp, patru dintre cele șase corporații media care controlează peste 90% din presa americană.

Este evident că cine deține controlul asupra atâtor canale media poate controla în mod facil națiuni întregi prin intermediul unei propagande centralizate, atent orchestrate și insidioase, deghizată în jurnalism.

De ce populația globului nu a aflat încă cine sunt păpușarii din umbră? Aceștia se ascund cu dibăcie prin relații strânse, întrepătrunse într-o manieră liniară. Lumea proprietății corporative este labirintică, în care toată lumea pare să dețină pe toată lumea, într-o anumită măsură.

Cu toate acestea, mesajul cheie pe care este important să îl reținem este că două companii ies în evidență deasupra tuturor celorlalte, și anume BlackRock și Vanguard. Împreună, ele formează un grup ascuns, un monopol perfid asupra activelor la nivel mondial și, prin influența lor asupra mass-media centralizate, au puterea de a manipula și controla o mare parte din populația lumii, a economiei și a evenimentelor globale, precum și a modului în care ființele umane privesc toate acestea.

Având în vedere că BlackRock a anunțat în 2018 că are „așteptări sociale” de la companiile în care investește, potențialul său rol central în Marea Resetare și în planul de a „reconstrui mai bine” lumea nu poate fi trecut cu vederea.

Adăugați la aceasta informațiile care arată că acest mastodont sinistru „subminează concurența prin deținerea de acțiuni în companii concurente” și „estompează granițele dintre capitalul privat și cel guvernamental prin colaborarea strânsă cu autoritățile de reglementare”, și devine greu să nu vedem cum BlackRock/Vanguard și proprietarii lor globaliști ar putea să faciliteze Marea Resetare și așa-numita revoluție „verde”, ambele făcând parte din aceeași schemă de furt al averii care încă a mai rămas în posesia populației.

BlackRock și Vanguard dețin averea lumii

Această afirmație va deveni și mai clară odată ce veți realiza că influența acestui duo nu se limitează la Big Pharma și la mass-media. Este important de menționat că BlackRock colaborează îndeaproape cu băncile centrale din întreaga lume, inclusiv cu Rezerva Federală a SUA, care este o instituție privată financiară, și nu una federală, cum s-ar putea înțelege din titulatură. Această entitate împrumută bani băncii centrale americane, acționează în calitate de consilier al acesteia și totodată îi dezvoltă software-ul.

„În total, BlackRock și Vanguard dețin participații în aproximativ 1.600 de firme americane, care în 2015 aveau venituri combinate de 9.100 miliarde de dolari. Dacă se adaugă și al treilea cel mai mare proprietar la nivel mondial, State Street, averea lor cuprinde aproape 90% din activele tuturor firmelor din S&P 500”.

BlackRock/Vanguard dețin, de asemenea, stocuri importante de acțiuni la multe alte companii, printre care Microsoft, Apple, Amazon, Facebook și Alphabet Inc. (Google). După cum este ilustrat în graficul ce prezintă rețeaua de investiții a BlackRock și Vanguard prezentat în articolul din 2017 «These Three Firms Own Corporate America» (Aceste trei firme dețin America corporatistă), ar fi aproape imposibil să le enumerăm pe toate.

Un monopol global despre care puțini știu ceva

Cum putem vedea legătura dintre BlackRock/Vanguard, și implicit familiile globaliste care le dețin, cu Marea Resetare? Cu excepția unei mărturisiri publice, este necesar să ne uităm la relațiile dintre aceste corporații colosale deținute de globaliști și să luăm în considerare influența pe care o exercită prin aceste relații. După cum a remarcat Lew Rockwell: „Când Lynn Forester de Rothschild vrea ca Statele Unite să aibă un partid unic (precum China) și nu vrea ca legile de identificare a alegătorilor să fie adoptate în Statele Unite, astfel încât mai multe fraude electorale să poată fi comise spre a se atinge acest scop, cum acționează? Organizează o teleconferință cu cei mai mari 100 de directori executivi din lume și le spune public să denumească adoptarea de către Georgia a unei legi anticorupție drept o normă ‹Jim Crow› (după cum au fost denumite la sfârșitul secolului 19 legile de segregare rasială din SUA). Mai mult, le ordonă directorilor săi executivi să boicoteze statul Georgia. De asemenea, în teleconferință apar nuanțe ale Marii Resetări, ale Agendei 2030, ale Noii Ordini Mondiale. ONU vrea să se asigure, la fel ca și Forumul Economic Mondial și președintele executiv Klaus Schwab că în 2030, sărăcia, foametea, poluarea și bolile să nu mai afecteze Pământul. Pentru a realiza acest lucru, ONU vrea ca taxele din țările occidentale să fie împărțite de către mega corporații ale elitei pentru a crea o societate complet nouă. Pentru acest proiect, ONU spune că avem nevoie de un guvern mondial reprezentat de ONU însăși.”

Așa cum s-a prezentat în multe articole anterioare, pare destul de clar că pretinsa pandemie covid a fost orchestrată pentru a aduce Noua Ordine Mondială prin Marea Resetare. Iar printre cei mai de seamă păpușari îi găsim pe cei către care se scurge toată bogăția globală, siniștrii BlackRock și Vanguard.

 

 

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.