Acest sistem va face implozie curând

0

Românii din Belgia îmi scriu în privat și îmi spun că la Bruxelles, în uicend, au fost o sută de mii de oameni în stradă pentru a protesta contra certificatului „verde” și contra intențiilor de strângere din nou la maxim a șurubului restricțiilor. Contra păcălelii că, dacă lumea acceptă să se „imunizeze” în proporție de minim 70%, turma va ieși din plandemie – și iată că nu a ieșit nimeni de acolo. Au contraire, cum zic valonii, situația este cu mult mai gravă decât era înainte de începutul „imunizării” cu un ser autorizat pe repede – înainte, după teste care au fost făcute mai înâi pe oameni și de-abia după aceea, pe șoareci.

Poliția și trupele speciale au pus tunurile cu apă, gazele lacrimogene, dubele de arest, bătaia cruntă, pe protestatarii pașnici – copii, bătrâni, femei. Violența cu care au lovit a fost extremă, depășind orice imaginație a belgienilor, atât de încrezători îm știință, tehnocrație, drepturi, libertăți și democrație.

Dar oamenii aceștia care dau cu gaze și cu tunuri de apă în manifestanți și, uneori, trag cu gloanțe de cauziuc (sau reale), nu au familii, nu au conștiință, nu au frică de Dumnezeu? Sunt doar niște roboți programați ca trupe de represiune, meniți a ține în viață un sistem politic și birocratic infect, toxic, infestat cu tehnocrați și șobolani „științifici” aflați în cele mai oribile conflicte de interese și situații de corupție, ușă rotativă (intri cadru de nădejde al corporației, devii tehnocrat și ieși director de corporații, plătit cu de 4 ori salariul abject de mare din instituțiile bruxeleze)? Nu realizează că acest sistem va face implozie curând, că vesticii s-au trezit din hipnoză și au realizat că au fost păcăliți si deposedați samavolnic de drepturi și libertăți? Cine îi va apăra pe cei din actualele trupe de represiune de viitoarele trupe care vor vrea, natural, răzbunare judiciară? Nu înțeleg că pot fi oricând, oricare dintre ei, țapii ispățitori ai crimelor, greșelilor și abuzurilor de putere din plandemie?

Autor: Gheorghe Piperea

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.