Cine naiba să discute ceva serios cu papițoii ăștia?

1

Exact cum vă spuneam!

S-au dus în Emirate pentru o poză și …atât. Un mare fâs diplomatic. Care ne-a costat o grămadă de bani. Nu tu rezultate prezentate, nu tu contracte semnate, nu tu programe comune de comerț și producție. O poză și… atât. Cine naiba să discute ceva serios cu papițoii ăștia care nu știu de niciunele și nu au făcut altceva la viața lor decât să respire și să guste caviar pe banii altora? Consum inutil de resurse. Pe deficit și datorie. Tot mai externă și foarte scumpă. Bine măcar că e color poza. Putea fi 3D și era „wow” și „fantastic”!

Turismul acesta pe banii statului ar trebui oprit de tot. Deplasările acestea ar trebui să aibă o noimă, să aibă rezultate concrete, să fie prezentate public și transparent după fiecare vizită de „lucru” în fața presei cu minim 30 minute de întrebări. Inclusiv cu verificarea informațiilor prezentate.

Dar cine să propună așa ceva? Fenechiu? Gorghiu? Să fim serioși… Oamenii aceștia s-au născut parlamentari și mor parlamentari. Fără să facă nimic concret pentru viețile celor pe care pretind că îi reprezintă și le cer votul din când în când. Tot mai puțini votându-i. Efortul începe să fie mult prea mare! Alternativele tot mai puține…

Cum naiba să mai mergi la vot ca să votezi excursiile Alinei Gorghiu și ale lui Fenechiu în țări exotice? Pentru popor, desigur!

Niște papițoi!

Autor: Cristian Păun

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

  1. ALOOOO…… toata CLASA POLITICA DE DUPA 1989 ESTE ALCATUITA DIN NISTE PAPITOI NUMAI CA UNII DINTRE EI SUNT SI HOTI, BANDITI, TRADATORI SI TICALOSI……………..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.