De ce am lupta? Pentru a apăra ocupația americană, și pentru a nu permite ocupația rusă?

0

Motto: „Dacă Rusia va invada Ucraina, noi va trebui sa ripostăm, să dăm o replică solidă rușilor!” – Radu Tudor.

O întrebare, de la prostul care mă aflu: ce anume ar mobiliza cetățeanul român, ce ar avea el de apărat, în cazul în care ar da rușii buluc pe aici? Fără o motivație solidă, legată de identitate, de valori, de un destin comun, motivație transformată în mecanism de solidaritate națională, plua ”rezistență”!

Așadar: de ce am lupta? Pentru a apăra ocupația americană, și pentru a nu permite ocupația rusă? Care ar fi diferența între cele două? Democrația? Libertatea? Care libertate, când ești amenințat cu pierderea slujbei dacă nu-ți pui corpul în slujba creșterii profitului Big Pharma? Libertatea de a alege? Aia în care cetățeanul votează una, și la numărătoare iese Clotilde?

Atunci luptăm pentru a apăra interesele marilor corporații. Care comandă, via organizații de genul AmCham și Consiliul Investitorilor străini, politicile economice, sociale și financiare ale guvernelor României? Să le apărăm ăstora investițiile, când ei au respins amărâta aia de taxă de „solidaritate” și refuză sistematic să plătească taxe și impozite aici? Trebuie să fii tâmpit, să-ți rupi oasele pentru gunoaiele astea lacome, cu aere de stăpâni de sclavi.

Să ne apărăm bună-starea dată de capitalism? Care bună-stare? Aia care face din români cea mai săracă națiune din UE? Să apărăm cuceririle sociale ale capitalismului: educație și sănătate private, ai bani trăiești, nu, dai colțul!? Să apărăm salariile și pensiile de tot căcatul? Frigul din case? Prețurile demente ale utilităților și ale alimentelor? Șomajul? Emigrația din motive economice, care a golit regiuni întregi din România? Autostrăzile? Căile ferate? Locurile de muncă bine plătite?

Cumpărăm armament, dar nu avem amatori pentru a se încălța în bocancii statului, să-l mânuiască? Armata de securiști și de „magistrați”, slugile ocupanților, care au grijă ca sclavii să nu ridice cumva privirea din pământ?

Cretinii cred că e suficientă rusofobia dementă a presei, rusofobie plătită cu bani grei, din banii noștri, pentru a mobiliza poporul român la luptă împotriva rușilor? Să citească cu atenție ce mai apare prin presa românească despre starea de spirit a ucrainenilor care „luptă” cu separatiștii din Donbass. Și vor înțelege cum e cu rusofobia, ca motor al rezistenței la o „agresiune”.

Deci, domnilor ocupanți! Dragi slugi politice ale Washingtonului și Bruxellesului! Dați românilor un motiv pentru care ar lupta în războaiele voastre, care nu sunt despre valori, sunt despre jaf economic. După care vom riposta, așa cum ne cere întâiul mâncător de rahat (evident, cu trandafiri și stele aurite) al patriei, Radu Tudor!

Autor: Constantin Gheorghe

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.