Nu medicina este pusă la îndoială, ci moralitatea medicinei

0

Lumea nu neagă beneficiile științei și ale medicinei! Nu mai insistați pe această acuzație jenantă.

Nu medicina este pusă la îndoială, ci moralitatea medicinei. O medicină care a impus avortul ca pe o practică la fel de normală ca schimbarea cauciucurilor, o medicină care practică operații de schimbări de sex (chiar și în rîndul copiilor), adică mutilare cu urmări cumplite, o medicină care recomandă tratamente hormonale care duc la dereglări majore, de regulă ireversibile, în rîndul unui număr tot mai mare de femei tinere, dar mai nou și bărbați, o medicină care nu are nimic de spus despre miile de produse alimentare pline de substanțe care dăunează grav sănătății, o medicină care e implicată în campanii de miliarde pentru încurajarea contracepției și sterilizării, o medicină care a scos Crucea roșie de pe toate mașinile de salvare, o medicină care nu răspunde în fața nimănui dacă cineva din noi moare în urma unei injecții sau a unei erori de tratament.

Nu avem nimic cu știința și medicina, fiecare dintre noi are cel puțin un prieten medic și, cu atît mai mult, fiecare din noi are cel puțin un medic care l-a tratat și căruia îi sîntem recunoscători pe viață.

Ne cereți libertatea în schimbul roadelor științei, de ce nu am putea să ne bucurăm de ele în mod liber ?!?

Autor: Părintele Savatie Baștovoi

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.