Ocupați am fost, ocupați rămânem!

0

Revolutia-Romana-1989Chiar în aceste clipe TVR-ul transmite, aici, în Basarabia, un amplu interviu cu „pastorul reformat Laszlo Tokes, din Timișoara”.

Dacă agentul serviciilor secrete ungare și trădătorul de țară, Laszlo Tokes, îmi este prezentat, și azi, la 30 de ani din decembrie 1989, drept erou al „revoluției române” și nu mi se spune, la postul public de televiziune al României, absolut nimic despre adevărații eroi, eroii martiri ai României din Unitatea Specială de Luptă Antiteroristă (anti-KGB) în frunte cu Gheorghe Trosca, uciși și decapitați atunci în văzul românilor de agentura KGB, pusă de Iliescu să conducă Armata Română, înseamnă că și în aceste clipe, după 30 de ani, Țara mea România, pe care, de aici din Basarabia înstrăinată, am visat-o de mic copil măreață și frumoasă, este sub KGB!

Înseamnă că este condusă de neromâni!

Eu am văzut cu ochii mei, în decembrie 1989, de aici din Basarabia înstrăinată, cum „turiștii sovietici” treceau Prutul!

Unii dintre ei erau băgați, pe la Ungheni, chiar de șeful KGB-ului de acolo, în locomotivele trenurilor, ca să ajungă cu bine la „revoluția română”!

Eu am văzut cu ochii mei, după câteva luni de zile, în primăvara lui 1990, cu câtă „bunăvoință” KGB-ul de pe ambele maluri ale Prutului a „construit” „Podul de Flori peste Prut” nu de dragul libertății noastre, ci pentru a-și retrage „în pace” zecile de mii de „turiști sovietici”, agenții KGB-ului, rămași pe teritoriul României să ducă la bun sfârșit „revoluția română”!

Agenții KGB-ului rămași până azi să „decapiteze” România!

Acum 30 de ani, cu urechea la „tranzistor”, mă bucuram împreună cu miile de basarabeni că Țara mea frumoasă România este liberă și nu aveam cum să-mi dau seama atunci că dușmanii ei, spionii „reformați” dinăuntrul și dinafara ei, făceau tocmai pe invers, o ocupau!

Ocupați am fost, ocupați rămânem!

• Ștefan Secăreanu

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.