Scrisoare deschisă doamnei Ursula von der Leyen cu o funcție pasageră la întreprinderea „Uniunea Europeană”

0

Scrisoare deschisă doamnei Ursula von der Leyen cu o funcție pasageră la întreprinderea „Uniunea Europeană”, în opinia mea, casă de toleranță a umanoidului contemporan întors în epoca troglodiților.

Dragii mei cititori/ascultători, vă rog să-mi scuzați, sau să-mi adoptați tonul ăsta didactico-pedagogic pentru că lucrurile sunt deosebit de importante, zic eu și fiecare frază trebuie înțeleasă în profunzimea ei. Deci, hai să redefinim această întreprindere – Uniunea Europeană.

Economic, după mine, este un tripou de escrocat estul european. Politic este instrument al plutocrației bancare ajunsă în faza de imperialism paranoic de a anula istoria națiunilor, complexul lor identitar. Demografic, este mașinăria folosită să împuțineze radical populațiile creștine de pe mapamond și prin pandemie, pandemia extinsă prin discretele dâre ale morții (chemtrails) – atenție! – pulverizate din avioanele fără insemnele obligatorii, trecute cu vederea de personalul de veghe la posturile de supraveghere a spațiului aerian și neinterceptabile la ordin de rachetiști, sau aviația de vânătoare – o paranteză, adolescent fiind, mama îmi repeta zicerea indiană: „pe o femeie să nu o atingi nici cu o floare”; pe atunci, femeile își vedeau de treburile lor.

Cum doamna Ursula von der Leyen nu-și vede de treburile ei și se amestecă în treburile românilor, zicerea se anulează de la sine, îngăduindu-mi replica cu atât mai mult cu cât – atenție! -, după definiția pe care o agrează, sunt un recalcitrant la baremurile de longevitate stabilite de FMI, adică sufăr zdravăn (fiți vă rog , atenți) de risc de longevitate suplimentară, care mă îndreptățește să-i comunic sus-numitei cucoane următoarele:

– Afacerile dumneavoastră cu vaccinurile, plus mita, sau avantajele oferite slugilor regionale funcție de cantitățile achiziționate pe seama bugetelor locale, vă privește. Treabă de poliție economică.

– Interzicerea sărbătorii Crăciunului, a pomenirii numelui Maicii Domnului, a modestului Iosif, este un amestec brutal și obraznic în conștiința identitară a românilor. Noi, nestimată și impertinentă cucoană, suntem purtătorii unei istorii bimilenare. Strămoșii noștrii au scris cu o mie de ani înaintea celor de pe Eufrat și Nil. Ne-am creștinat de la emanația hristică directă prin apostolul Andrei, cel întâi chemat la apostolat. Și conform moralei creștine, nu ne amestecăm în bordelul sodomist, dezgustător, pe care-l adăpostește întreprinderea dumneavoastră.

– Cum României i se zice și „Grădina Maicii Domnului”, cum noi știm ce este biserica administrativă, cea jertfelnic rugătoare și cea poporan ortodoxă, cum avem o superbă tradiție în a ne-o apăra, cum noi zicem mamă și tată, nu părinte 1 și 2, cum ne-ați poruncit, îndesând în aceste substantive o seamă de imponderabile, cum ar fi: dorul, duioșia, dragostea, smerenia (apropo, astea sunt excluse la clubul vostru bruxellez, deci reiau), recunoștința, grija; imponderabile care din substantive le catapultează în componente dinamice ale românității, ca și pe substantivele: Maria, Iosif și pe obiceiul Crăciun; ca pe tainele sacre: botez, împărtășanie și pe multe altele, de care voi, gangsterii sodomiști vreți să ne tâlhăriți. Vă dau nota zero tăiată în patru la materia „Psihologia poporului român”.

Spre a nu vă pune în dificultate, nu vă întreb unde se află România pe planiglob și ca o scelerație de longevitate suplimentară, semnez: General Maior Aviator veteran de război.

Autor: General Maior (rtg) Aviator, veteran de război, Radu Theodoru

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.