Scrisoare deschisă doamnei Ursula von der Leyen cu o funcție pasageră la întreprinderea „Uniunea Europeană”

0

Scrisoare deschisă doamnei Ursula von der Leyen cu o funcție pasageră la întreprinderea „Uniunea Europeană”, în opinia mea, casă de toleranță a umanoidului contemporan întors în epoca troglodiților.

Dragii mei cititori/ascultători, vă rog să-mi scuzați, sau să-mi adoptați tonul ăsta didactico-pedagogic pentru că lucrurile sunt deosebit de importante, zic eu și fiecare frază trebuie înțeleasă în profunzimea ei. Deci, hai să redefinim această întreprindere – Uniunea Europeană.

Economic, după mine, este un tripou de escrocat estul european. Politic este instrument al plutocrației bancare ajunsă în faza de imperialism paranoic de a anula istoria națiunilor, complexul lor identitar. Demografic, este mașinăria folosită să împuțineze radical populațiile creștine de pe mapamond și prin pandemie, pandemia extinsă prin discretele dâre ale morții (chemtrails) – atenție! – pulverizate din avioanele fără insemnele obligatorii, trecute cu vederea de personalul de veghe la posturile de supraveghere a spațiului aerian și neinterceptabile la ordin de rachetiști, sau aviația de vânătoare – o paranteză, adolescent fiind, mama îmi repeta zicerea indiană: „pe o femeie să nu o atingi nici cu o floare”; pe atunci, femeile își vedeau de treburile lor.

Cum doamna Ursula von der Leyen nu-și vede de treburile ei și se amestecă în treburile românilor, zicerea se anulează de la sine, îngăduindu-mi replica cu atât mai mult cu cât – atenție! -, după definiția pe care o agrează, sunt un recalcitrant la baremurile de longevitate stabilite de FMI, adică sufăr zdravăn (fiți vă rog , atenți) de risc de longevitate suplimentară, care mă îndreptățește să-i comunic sus-numitei cucoane următoarele:

– Afacerile dumneavoastră cu vaccinurile, plus mita, sau avantajele oferite slugilor regionale funcție de cantitățile achiziționate pe seama bugetelor locale, vă privește. Treabă de poliție economică.

– Interzicerea sărbătorii Crăciunului, a pomenirii numelui Maicii Domnului, a modestului Iosif, este un amestec brutal și obraznic în conștiința identitară a românilor. Noi, nestimată și impertinentă cucoană, suntem purtătorii unei istorii bimilenare. Strămoșii noștrii au scris cu o mie de ani înaintea celor de pe Eufrat și Nil. Ne-am creștinat de la emanația hristică directă prin apostolul Andrei, cel întâi chemat la apostolat. Și conform moralei creștine, nu ne amestecăm în bordelul sodomist, dezgustător, pe care-l adăpostește întreprinderea dumneavoastră.

– Cum României i se zice și „Grădina Maicii Domnului”, cum noi știm ce este biserica administrativă, cea jertfelnic rugătoare și cea poporan ortodoxă, cum avem o superbă tradiție în a ne-o apăra, cum noi zicem mamă și tată, nu părinte 1 și 2, cum ne-ați poruncit, îndesând în aceste substantive o seamă de imponderabile, cum ar fi: dorul, duioșia, dragostea, smerenia (apropo, astea sunt excluse la clubul vostru bruxellez, deci reiau), recunoștința, grija; imponderabile care din substantive le catapultează în componente dinamice ale românității, ca și pe substantivele: Maria, Iosif și pe obiceiul Crăciun; ca pe tainele sacre: botez, împărtășanie și pe multe altele, de care voi, gangsterii sodomiști vreți să ne tâlhăriți. Vă dau nota zero tăiată în patru la materia „Psihologia poporului român”.

Spre a nu vă pune în dificultate, nu vă întreb unde se află România pe planiglob și ca o scelerație de longevitate suplimentară, semnez: General Maior Aviator veteran de război.

Autor: General Maior (rtg) Aviator, veteran de război, Radu Theodoru

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.