Unde sunt astăzi celebrii „cercetători britanici”?! Peste tot…

0

Nu știu dacă ați observat, dar au dispărut „cercetătorii britanici”. Astăzi nimeni nu mai vorbește despre ei, deși în urmă cu câțiva ani, și ani la rând, expresia „cercetătorii britanici au descoperit…” putea fi întâlnită peste tot: ziare, radio, tv. Nu se poate să nu vă aduceți aminte de „cercetătorii britanici”, pentru că înainte vreme, da, au făcut epocă!, mereu se vorbea despre ceea ce „au descoperit cercetătorii britanici”.

Înainte de „pandemie” erau de mult intrați în conștiința, dar mai ales în anecdotica populară, dar odată cu „pandemia” au dispărut subit. Oare ce s-a întâmplat cu ei?! Nimeni nu mai vorbește azi despre acei oameni, de acolo, de undeva, de departe, care cel puțin odată pe săptămână veneau mai ales cu câte o noutate medicală inedită, precum „oamenii care consumă gălbenuș de ou frecvent trăiesc mai puțin decât ceilalți” …Iar apoi se spunea: „au descoperit cercetătorii britanici”. Poate nu chiar săptămâna următoare, dar ceva mai târziu, „cercetătorii britanici” reveneau cu „descoperirea” că, totuși, gălbenușul de ou este bine să fie consumat, datorită unor anumite beneficii pentru sănătate, dar și mai bine este ca albușul să fie consumat constant …pentru că este benefic pentru aceeași sănătate. Altădată venea rândul albușului de ou să devină un pericol pentru sănătate, iar gălbenușul devenea vital pentru o viață lungă și sănătoasă. Pentru ca apoi, albușul – din cauza a ceeea ce „cercetătorii britanici au descoperit” de ultimă oră – să devină mortal, nu imediat, dar în timp. Reliefările și concluziile „cercetătorilor britanici” erau mereu drastice și dramatice, până la urmă.

Am luat ca exemple albușul și gălbenușul, dar „cercetătorii britanici”, cărora li se mai adăugau și „savanții” de prin diferite colțuri ale lumii, de prin universități, s-au ocupat de toate și de orice, de orice produs alimentar și nu numai, pe parcursul unei celebrități care se întinde, probabil, pe câteva decenii.

Astfel încât, dacă erai destul de naiv sau „savant amator”, ca să-i iei în seamă și în serios, „cercetătorii britanici” și „savanții” puteau să te aducă la exasperare: „…Hotărâți-vă odată, că trebuie să mănânc ceva!”.

Unde au dispărut toți „cercetării britanici” și „savanții” de altădată, așa încât astăzi nu se mai vorbește deloc despre ei? …Dar nu au dispărut, ba chiar astăzi sunt cele mai populare personaje și s-au înmulțit îngrozitor. Cu adevărat îngrozitor!… Iar întreaga confuzie la care trimiteau înainte, cu descoperirile lor marginale și contradictorii, a devenit confuzia lumii. În fapt, s-a petrecut un proces invers: „lockdown-ul” guvernamental a închis în casele lor, devenite grote ale fricii iraționale față de un „virus” care circulă „cu 7 metri pe secundă prin aer” – cum au spus „cercetătorii” și „savanții -, i-a închis pe oamenii oamenii normali și firești ai acestei lumi, care trăiau cu griji, nevoi, o viață curmată adesea de diferite …„comorbidități”, dar i-a eliberat pe „cercetătorii britanici” și pe acei „savanți” care nu erau buni de nimic și pentru nimeni. Acum ei au devenit utili pentru cei care vor să reformeze lumea, pentru „marea resetare”, iar – legate astăzi de „virusul universal” – prostioarele lor nu mai ocupă locul comun al divertismentului, ci sunt sentințe asupra vieții și morții, sunt capitale, sunt draconice, sunt absolute.

„Pandemia” i-a eliberat din laboratoarele lor obscure, în care acești șobolani cu ochelari de cal, rupți de lume și care trăiau în lumea lor, ronțăiau „teorii sanitare” și i-a dat întregii lumi. Nu spun că ar fi aceeași oameni, deși mulți probabil sunt, dar ce s-a răspândit cred că este acel mod de a „face știință”.

Descoperirile „savanților” și „cercetătorilor britanici” despre albușul și gălbenușul benefice săptămâna asta, nocive săptămâna viitoare, au devenit descoperiri despre boală, despre moarte, despre virus, despre vaccin. Albușul și gălbenușul care îți prelungeau sau/și scurtau viața cu 7 ani și jumătate consumate în cantitatea de 50 de grame pe zi – căci ce se face „știința” fără „precizie”?! – au fost înlocuite de seruri experimentale, care îți măresc imunitatea de 7,5 ori, sau de 11,5 ori, cu 35% sau 67%.

Totul în aceeași notă de relativism, în spațiu și timp, dar și în aceeași notă de „precizie științifică”.

Altădată descoperirile „cercetătorilor britanici” erau doar acea umplutură de jurnal de știri, preferabil de final, care venea potrivit acolo unde lipsea vreo veveriță care să se plimbe pe scheibord sau vreo naștere la grădina zoologică, le era rezervat un loc de curiozitate, excentricitate și pamplezir. De doi ani de zile, această specie pe care am pute-o numi generic „cercetători britanici” sau „savanți” a scăpat din micuțele și obscurele lor laboroatoare de universitate și sunt peste tot în toată lumea, care a devenit laboratorul lor, au infestat lumea și deschid știrile, au numai prime-time-ul, prima pagină a ziarelor și au devenit vedete.

Descoperirile lor nu se mai referă acum la albuș sau/și la gălbenuș, ci mult mai direct și imediat, mult mai dramatic până la tragic, la viață și la moarte. Și îți spun că prima doză a vaccinului te protejează cu 35%, a doar doză cu 67%, că vitamina D te protejează cu 27%, că vaccinul îți crește capacitatea de răspuns a sistemului imunitar cu 35%. De fapt, ale lor „concluzii științifice” sunt neșfârșite.

„Cercetătorii britanici” nu erau înainte demni decât de atenția vreunui prostovan sfertodoct care putea și voia să creadă că își duce viața în acord cu „știința”, care chiar putea reține și să-și noteze cât gălbenuș are voie să consume și în cât timp pentru a nu dezvolta în corp prea mult colesterol. Acum, deși au rămas la fel de relative și contradictorii au devenit norma și sunt repetate de medici și chiar de miniștrii ai sănătății.

Înainte „cercetările” lor erau finanțate de vreo universitate sau companie farmaceutică care doreau să-și facă publicitate pentru a primi sponsorizări, pentru a-și face cunoscut numele sau pentru a crește vânzările vreunui produs, care scade colesterolul sau luptă cu calviția. Acum sunt finanțați, și ei, și medicii, dar și ministrul care le reproduce „rezultatul studiilor” de aceleași companii farmaceutice care realizează profituri de 1.000 de dolari pe secundă și vor să-și vândă produsele, mult mai dăunătoare decât inutile, în întreaga lume.

Înainte erau la știrile de divertisment, despre nimic demn de reținut, acum sunt la știrile vitale despre viață și moarte pe care trebuie să le afli.

Înainte erau la finalul știrilor, când erai deja plictisit de nenoriciri și moarte, acum deschid mândri buletinele de știri alarmiste despre nenorocire și moarte, între timp căpătând o maximă autoritate.

Iată una dintre știrile produse de ei zilele acestea: „Medicul Radu Țincu a explicat faptul că este foarte important să ne vaccinăm cu doza a 3-a, conform unor date recente, publicate în Marea Britanie: ‘Ieri, guvernul britanic a publicat un studiu cu privire la eficiența anticorpilor: cei care s-au vaccinat cu două doze au o protecție de doar 30%, dacă primesc doză booster protecția crește la 67%.’”.

Deci, „67%”! Nu 66%, nu 68%. În niciun caz „un sfert” sau „jumătate”. Nu ar fi „științific”!

 

 

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.