Când „Diavolul” nu se mai ascunde…

0

Lumea întreagă este șocată de atitudinea unui conducator cu ifose de „zeu”, mai degrabă „dictatorial” și cu aere de „tiranie”. În condițiile în care țara lui se afundă în boală, deși este „injectată” 90%, cu toate acestea își vărsa nervii pe cei 10%, care nu s-au conformat, declarând ceva ce n-ar trebui să se audă din gura unui președinte niciodată. Încercând să explice cum va reduce această minoritate a folosit o expresie care dă pe față strategia lor, cică vor „enerva” această minoritate care trebuie „eliminată”. Cuvântul „emmerder” e unul grotesc, folosit chiar în înjurături. „Emmerder” vine de la cuvântul „merder” adică, tradus în cel mai finuț mod, „rahat”. Expresia în engleză s-ar traduce cu „pissing of”, care se trage din verbul piss, a urina, și se potrivește tare mult la ceea ce a spus acest președinte, ideea e că vor să-i umilească prin metode lipsite de demnitate.

Wurmbrand povestește despre un episod, când, prigonit pentru credința lui, a fost pus să îngenuncheze, iar sub pretextul unui control dentar l-au scuipat în gură și apoi au urinat în capul lui. Povestea cum comuniștii băgau crucile în „rahat” și apoi îi puneau pe creștini să le pupe. Să nu ne mirăm că peste popoare se ridică conducători care își jignesc cu aceste expresii proprii cetățeni, să nu ne miram dacă aceste vremuri de prigonire pentru unii se vor întoarce, să nu ne miram de ura lor pentru că Hristos ne-a anunțat că în vremurile din urmă, din cauza înmulțirii fărădelegii, dragostea celor mai mulți se va răci.

Eu nu mă mir că președintele unei țări atât de „spurcate” de păcat și depravare sexuală este capabil să își verse nervii asupra a 10% din națiunea lui, care nu poarta nicio vină. De aici înțeleg că, deși toate metodele lor au eșuat, țapii ispășitor sunt tocmai cei care au ales să fie liberi și să aleagă opusul majorității, fiind totuși în viață și chiar sănătoși tun. Urletul lui este față de „liberte”, pentru că este vizată tocmai libertatea de alegere a oamenilor. Diavolul urlă mânios împotriva libertății chiar și atunci când s-a dovedit că cei 10% au ales corect pentru ei.

Să nu ne mirăm nici de faptul că Novak Djokovic este „sechestrat” de șase ore pe un aeroport din Australia, iar tatăl lui amenință disperat că va ieși cu sârbii lui în stradă pentru a lupta pentru fiul său. Să nu ne miram că un sportiv sănătos tun este considerat o amenințare națională, când testele au arătat că n-are nici o problema și nu prezintă niciun risc. Dar Biblia ne mai spune că cei care nu-L au pe Dumnezeu S-au laudat că sunt înțelepți și au înnebunit. Tot Biblia ne spune că „nebunul zice în inima lui nu există Dumnezeu!”. Au spus-o și acum acționează ca atare. Dumnezeu sa se îndure de cei ce se încred în El!

Cu prețuire pentru adevăr,

Autor: Tony Berbece

„N-am să-i bag la închisoare, n-am să-i vaccinez cu forţa. Dar trebuie să le repetăm: începând din 15 ianuarie, nu veţi mai putea merge la restaurant, cafenea, teatru sau cinema“. În primul său interviu din 2022, pentru cotidianul «Le Parisien», Emmanuel Macron a vrut să scuture, șocând cu bună ştiinţă, categoria francezilor care refuză vaccinarea, spunând că are „intenţia de a-i freca la cap până au să se vaccineze”. („Les non-vaccinés j’ai très envie de les emmerder et donc on va continuer de le faire”). Verbul „emmerder” este vulgar şi provine de la bine-cunoscutul „merde”. A-l traduce în română prin „a freca la cap”, „a face viaţa dificilă”, sau „a necăji”, este relativ blând. Echivalentul englez ar fi: to piss of.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.