Criza energetică și explozia prețurilor au două cauze: politicile europene neomarxiste (gen Green Deal) și sclavii din guvernul trădător

3

Referitor la criza energetică și explozia prețurilor la energie, am spus din 2020 că aici se va ajunge, atât din cauza politicilor europene neomarxiste (gen Green Deal), cât și din cauza sclavilor din guvernul trădător PNL-USR, care au preferat să vândă interesul României și bunăstarea românilor pentru a fi pe placul birocrației europene.

Atrăgeam atenția încă din această vară că românii vor avea de ales în această iarnă între „a muri de foame sau a muri de frig”. Aici am ajuns!

  1. Programul Green Deal european, creat pentru Timmermans și condus de acesta, va distruge economiile țărilor din UE și va sărăci populația. Facturile pe care le vedeți sunt doar începutul.

Prețul crescut la curent afectează TOT în economie, de la pâine la orice alt serviciu oferit sau produs creat.

Populația este efectiv jupuită din toate părțile de tot ce are prin aceste politici europene aberante, care au condus la creșterea tuturor prețurilor.

  1. În primăvara lui 2020, când s-a discutat la nivel european Green Deal-ul, Ludovic Orban a fost la Bruxelles și a cerut o întâlnire cu toți europarlamentarii, la care m-am dus eu.

Eu am pus în discuție două chestiuni: MCV-ul și Green Deal-ul.

Referitor la Green Deal, i-am spus lui Orban să nu accepte condițiile Comisiei Europene pentru că va nenoroci România și va sărăci populația.

Răspunsul său a fost că, prin „fondul de tranziție justă”, România va primi 750 milioane de euro (atât se discuta atunci) pentru a ajuta zonele defavorizate (cum ar fi, recalificarea minerilor pentru alte munci).

I-am spus că discuția aici nu este despre recalificarea minerilor, ci faptul că România va rămâne fără surse de energie, ca urmare a închiderii termocentralei Mintia și a CE Oltenia, ceea ce va nenoroci toată economia și, implicit, țara.

  1. În primăvara lui 2021 a fost Timmermans în România și a cerut închiderea minerilor.

Guvernul PNL-USR s-a conformat, spunând că vor mai închide încă două mine din zona Văii Jiului.

În 2015, Cioloș a aprobat, ca premier, închiderea altor mine.

  1. În primăvara lui 2021 a fost scandalul de la mina Lupeni, unde minerilor nu li s-au plătit salariile restante pentru munca deja prestată.

Am fost acolo la invitația unor lideri de sindicat, am vorbit cu oamenii și am aflat multe lucruri din interior.

Găsiți aici un interviu ad-hoc pe care i l-am luat soției unui miner ce era închis în subteran. Din banii lor minerii își iau salopete și echipamente, pentru că nu li se pun la dispoziție.

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=453927545650130

  1. Dupăacea vizităla Lupeni am făcut demersurile legale să intru în mină, intrare pe care am făcut-o în martie 2021. Am făcut cerere să și pot filma și poza în mină, cerere care mi-a fost aprobată, însă în anumite condiții.

La adresa de mai jos vedeți cum e într-o mină și în ce condiții lucrează acei oameni.

https://www.facebook.com/watch/?v=727717621229898

Cu toate că România are cărbune și are termocentrale construite de părinții și bunicii noștri pe timpul comuniștilor, actuala clasă politică, fie din trădare, fie din prostie, este incapabilă să folosească această resursă pentru bunăstarea României și prosperitatea oamenilor.

Sursele așa-numit „verzi” sau „regenerabile” de curent nu vor putea înlocui sursele convenționale, pentru că nu sunt 100% sustenabile.

Energie hidro ai atâta vreme cât plouă afară; energie eoliană ai atâta vreme cât bate vântul; energie solară ai atâta vreme cât e soare.

Cetățenii din UE și România sunt afectați direct acum de toate aceste politici neomarxiste care se bazează pe utopii și ideologii antiumane, nu pe știință.

Soluția punctuală, în această criză energetică, este ca România să-și recâștige suveranitatea energetică.

Soluția pe termen lung, însă, este ca românii să voteze în funcții publice patrioți, care pun pe primul loc binele României și al românilor.

Autor: Cristian Terheș, europarlamentar


 

Citește și:

Planul neomarxiștilor pentru controlarea societății și a generațiilor viitoare

DISTRUGEREA EDUCAȚIEI: Neomarxiștii doresc să-i îndoctrineze pe copii la școală cu ideologia de gen, făcându-i confuzi și/sau nesiguri dacă sunt băieți sau fete, pentru că aceștia să nu mai aibă energie pentru căutarea și aprofundarea cunoașterii care să le dezvolte și sporească capacitatea de raționare critică (critical thinking). În loc să învețe cum să gândească, raționeze, scrie, citească și socotească, fetele vor fi învățate că pot fi băieți, iar băieții că pot fi fete (Citește mai departe…)

 

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

3 COMENTARII

  1. Este principala cauza a exploziei preturilor la curent electric, gaze naturale si produse petroliere restul e gargara politica pe toate canalele de stiri. Din start fiekare kilowat produs contine taxa verde la care vin si restul cheltuielilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.