Gargara patriotică

0

De patrioți în funcțiile publice avem nevoie ca de aer, respectiv de oameni dedicați în totalitate proiectelor publice și promovării interesului general.

În România este nevoie de o uriașă forță de muncă diversă, la foc continuu, pentru câteva zeci de ani de aici înainte, încât întoarcere acasă a celor care au fost obligați la pribegie trebuie luată foarte în serios printr-un proiect de țară în acest sens.

Dacă miniștrii, liderii nu pot face absolut nimic, programele guvernamentale fiind un eșec extins, mediul privat va trebui să iasă din manipularea sistematică la care a fost supus și să își asume misiunea de a lua locul în mod întemeiat programelor guvernamentale.

Instituțiile publice din România în integralitatea lor trebuie supuse unei actualizări la scara prezentului european și a modului de viață specific.

Conceptul de administrație publică locală tocmai pe acest aspect al determinării superioare este întemeiat și nu pe rețelele infracționale care fac legea acum în România.

România nu mai poate funcționa prin vidul indus de forțele politice încă totalitare, care au drept unic obiectiv conservarea structurilor comuniste în interes propriu.

Travestirea gargaragiilor în salvatori de serviciu pune evident în pericol mandatele publice și politicile. Încrederea în instituții nu poate fi întemeiată decât pe dovezile unui stat profund reconfigurat în parametrii democrației și a normelor de drept conforme.

Gargara patriotică din ultimii zeci de ani renaște cu o vivacitate teribilă, amplificând întregul dezastru socio-economic acumulat, urmând aceleași strategii și rețete toxice ale încă eternului Ceaușescu.

România are nevoie urgentă de fapte, restul este manipulare.

Preluare: cotidianul.ro / Autor: Ioan Vieru

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.