Gărzile Mondiale

2

Celebrul Forum Economic Mondial condus de Klaus Schwab a dat naștere a două organizații de tineret la nivel mondial, și anume Forumul Tinerilor Lideri Globali (2004) și Comunitatea Global Shapers (2011). Site-urile lor web sunt pline de instantanee sau scurtmetraje care prezintă imagini dezgustătoare ale fețelor zâmbitoare ale bărbaților și femeilor care cooperează într-o manieră pașnică și care neapărat își strâng mâna și desenează grafice – chestiile obișnuite de propagandă cu care suntem familiarizați – atacă cititorul cu sloganuri captivante de a oferi soluții pentru probleme globale, îmbunătățirea stării lumii, construirea unui viitor mai bun, lupta împotriva schimbărilor climatice, construirea comunităților incluzive, având impact pe o scară globală, creșterea gradului de conștientizare de gen, egalitate și altele asemenea. Niciunul dintre articole nu vine ca o surpriză sau nu?

Planul este după cum urmează. Tinerii impresionabili sunt obișnuiți să aducă schimbări. Tinerii reprezintă un sfert din populația globală. Schimbarea este prezentată ca ceva dezirabil și variază de la climat la societate, de la educație la guvernare. Este o revoluție târâtoare, marșul prin instituții prin excelență care vizează lumea așa cum este: o repetare a ceea ce au încercat deja să realizeze iacobinii din Franța, bolșevicii din Rusia și Gărzile Roșii din China. Ei, de asemenea, au făcut apel la tineri cu imagini ale unui viitor strălucit și fraternitate care se întinde pe glob, cu promisiuni de fericire și bucurie universală, cu viziuni de progres de neoprit și libertate nestăpânită.

Ghid pentru tineret

Absolvenții Global Leaders și Global Shapers – selecționați cu atenție, îndrumați și îngrijiți de patronii lor – sunt apoi ajutați să-și găsească drumul către organizații, instituții, corporații importante, unde influența lor este înmulțită sau – mai exact – unde își transmit ideile pe care le-au absorbit în timp ce erau membri ai Forumului și Comunității. Te-ai întrebat vreodată cum se întâmplă că atât de multe acțiuni să fie coordonate peste granițele de stat la un loc? Acum știi. Liderii Globali și Global Shapers ne informează prin intermediul site-urilor lor web că au membri în aproape toate țările din lume și că promovează conexiuni pe tot parcursul vieții. Toată viața, deci.

Absolvenții remarcabili ai Forumului Tinerilor Lideri Globali îi includ pe: Jacinda Ardern (prim-ministrul Noii Zeelande, liderul Partidului Laburist), Annalena Baerbock (liderul Alianței Germane 90/The Greens), Serghei Brin (cofondatorul Google, președintele Alphabet), Anderson Cooper (prezentator CNN), Alexander De Croo (prim-ministru al Belgiei), Leonardo DiCaprio (actor), Sebastian Kurz (de două ori cancelar al Austriei, președinte al Partidului Popular Austriac), Jack Ma (cofondator și președinte) din Alibaba Group), Emmanuel Macron (președintele Franței), Larry Page (cofondatorul Google), Michael Schumacher (pilotul de curse), Jens Spahn (ministrul german al Sănătății), Charlize Theron (actriță și producător), Mark Zuckerberg (cofondator Facebook).

Toți sunt atât de îngrijorați…

Toți își doresc un viitor mai bun, dar cine nu își dorește? Ei pretind că au idei mai bune, dar ce îi face să creadă asta? Ei pretind că sunt conduși de propriile lor vise și de entuziasmul tineresc. Nu este, mai degrabă, că sunt mânați de banii care le sunt canalizați? Ideile lor nu sunt ale altcuiva?

Gărzile Roșii Chineze, Hitler Jugend, Tinerii Pionieri sovietici, toți și-au urmat propriile visuri și au acționat ca berbeci pentru a înlătura societatea conservatoare care a încetinit sau s-a opus schimbării. Au făcut ravagii. Puteți paria că alevinii prinși în plasa WEF nu au nici cea mai mică idee despre predecesorii lor. Chiar dacă li s-ar spune despre paralelele trecute, ei ar respinge imediat implicația oricărei comparații, spunând că de data aceasta va fi diferit. Sigur va fi.

Toți vor să vă modeleze viitorul, așa că aveți grijă.

Bărbaților senili precum Claus Schwab le pasă mult să modeleze lumea după propria lor manieră, chiar și după moartea lor. Dacă unii dintre ei sunt necredincioși, atunci fenomenul este interesant din punct de vedere psihologic (psihiatric?). Dacă, desigur, nu sunt credincioși, atunci ce religie urmează?

Preluare: gefira.org

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

2 COMENTARII

  1. Aha!
    Conducerea sionista a Republicii de la Weimar era … „clasa conservatoare” (da mai inainte, in alt articol, membrii „tribului” sint revolutionari cu aspiratii „perfecte”…!?!)
    Sub conducerea lor s-a facut Intitutul de cercetari sexuale si s-a dezvoltat genderismul in Germania.
    De-parazitarea e „actionare ca berbecii”?
    … chiar nu cititi ce publicati?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.