„Revoluția permanentă” a lui Lev Troțki – la stadiul de „violență permanentă” – este în marș!

0

Leon TrotkiNeomarxismul globalist îl are ca părinte fondator pe Troțki, unul dintre cei mai mari criminali din istorie.

Fenomenul protestelor de stradă este relativ nou în Europa, iar cotele mari de violență la care s-a ajuns nu sunt mai vechi de 4-5 ani. Franța, Germania, Italia, Olanda, Belgia, Austria, Elveția, Spania, Cehia, Slovacia, Polonia și Ungaria, România, nordicii și esticii, nicio țară nu a fost ocolită. În SUA, acestea au luat forme insurecționale tot în ultimii ani.

Așa încât, protestele neautorizate și din ce în ce mai violente apar azi ca un mod de viață, ceva obișnuit. Cuvântul definitoriu, SCHIMBAREA. Tot ce s-a făcut ieri, trebuie să se schimbe azi, ce se face azi trebuie schimbat mâine! Fără trecut și fără prezent, lumea trăiește numai în viitor, utopiile fiind singurele „certitudini”. O dezrădăcinare istorică și o scufundare în abis.

Care sunt cauzele? Implantarea culturală a ideologiei neomarxiste, ajunsă la nivel hegemonic, a cărui părinte fondator nu este altul decât Lev Troțki, unul dintre cele mai malefice genii ale istoriei, responsabil, alături de Lenin și Stalin, de uciderea sistematică a zeci de milioane de ruși după revoluția din Octombrie, dar și milioane din popoarele căzute sub ocupația bolșevică. Cel care a legitimat asasinatul în masă, pentru atingerea obiectivelor revoluției bolșevice. Principalul autor al loviturii de stat din Octombrie 1917, urmată de revoluție.

Troțki a fost cel care a teoretizat „Revoluția Permanentă”, care trebuia desfășurată nu numai în granițele URSS, ci la nivel global, cu instrumentele violenței nelimitate a proletariatului, pentru distrugerea definitivă a lumii vechi, organice și legată de Dumnezeu, și crearea omului nou, ateu și progresist. Traducerea în termenii doctrinei politice a doctrinei luciferiene.

Combătută de Stalin și alți doctrinari revoluționari bolșevici, Troțki fiind exilat și ucis bestial la ordinul lui Stalin, căruia Troțki dorea să-i ia locul, considerându-se urmașul legitim al lui Lenin, „Revoluția Permanentă”, iată, a triumfat sub forma doctrinei „Marii Resetări”. Ne confruntăm azi, la nivel global, chiar cu „Revoluția Permanentă” în forma neomarxismului globalist. O revoluție care nu se poate încheia decât cu apocalipsa civilizației, culturii și religiilor. Adică, o revoluție a distrugerii totale, sub imperiul unei dictaturi globale.

Din această doctrină a răului izvorăsc toate crizele suprapuse și permanente, care nu se pot sfârși decât prin crearea unor alte crize cu mult mai ample și fără final.

Acest război ideologic infinit și-a aflat unul dintre răspunsuri într-o altă doctrină a „Revoluției Permanente”, și anume islamismul militant. Pentru că esența acestuia este tot cucerirea lumii prin impunerea universală a legii islamice, împotriva tuturor celorlalte religii, infidelii. De aceea conflictul între cele două doctrine este total, fără nicio șansă de conciliere, pe viață și pe moarte.

Lumea creștină se află la polul opus, o lume spirituală a interiorității omului, fondată pe iubire și credința în Dumnezeul mai presus de fire, o lume a adevărului revelat. De aceea, civilizația creștină, de la care ne revendicăm, aparține unei alte paradigme, iar puterea ei o găsim în spiritualitate și adevăr.

Trăim, prin urmare, în lumea lui Troțki, trebuie să fim conștienți de asta, lumea unei utopii uriașe, anti-umane, dacă definim omul ca ființă înzestrată cu demnitate și libertate. Această utopie se va sfârși prin epuizarea mijloacelor și scopurilor sale, inexorabil.

Autor: Aurelian Pavelescu


Citește și:

Statul Român nu mai există! Fiecare om și familie suntem pe cont propriu: Starea tribală

Statul român este un stat eșuat, nu mai există. Prin urmare, nu mai există cetățeni, cetațeanul fiind persoana definită în raport de drepturile și obligațiile sale în fața statului. Statul fiind desființat, calitatea de cetățean dispare. Nimic n-a fost întâmplător, distrugerea statului ca entitate politică și juridică începând în 1990, odată cu implementarea ideologiei „statului minimal”, un stat lipsit de responsabilitate în fața propriilor cetățeni. De aici a început devalizarea României și renunțarea la atribuțiile statale, care au fost preluate de grupuri de influență nelegitime (Citește mai departe…)

 

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.