A apărut documentarul lui Tucker Carlson «Ungaria vs Soros. Lupta pentru civilizație»

0

Scriitorul american Rod Dreher susține că „Viktor Orbán și Fidesz au identificat corect amenințarea pe care Soros o reprezintă pentru suveranitatea națională a Ungariei”. Carlson este de acord, menționând că „spre deosebire de amenințarea reprezentată de sovietici sau de Imperiul Otoman, amenințarea reprezentată de George Soros și ONG-urile sale este mult mai subtilă și mai greu de detectat”.

„Soros se opune lui Viktor Orbán pentru că se opune statelor naționale”, afirmă Carlson.

„Nu este o coincidență faptul că ONG-ul emblematic al lui George Soros se numește Open Society Foundation. Cel mai bun mod de a transforma o țară este de a o deschide către lume și în 2015 Soros a avut ocazia să joace un rol în transformarea întregului continent european […] cheltuind sume uriașe de bani în propaganda pro-refugiați care a apărut ulterior în mass-media globală. Soros a făcut, de asemenea, lobby direct pe guvernele europene pentru a-și deschide granițele pentru oamenii săraci din întreaga lume. Și au făcut-o. Doar Ungaria a spus ′nu′”, mai spune vedeta de televiziune americană.

Pentru Carlson, „bătălia dintre George Soros și Viktor Orbán este departe de a fi încheiată”. Marea problemă a liberalilor care se opun lui Orbán este că nu pot accepta că în civilizația occidentală există o alternativă conservatoare internă care urmărește politici de succes.

Alegerile din Ungaria vor avea loc pe 3 aprilie 2022, data viitoarei bătălii dintre George Soros și Viktor Orbán, între globalism și naționalism. Carlson își încheie documentarul punând o întrebare simplă: „Cum îl învingi pe George Soros?”.

Răspunsul se dovedește a fi simplu, este nevoie de lideri care își iubesc țara și le pasă de viitorul ei și de oamenii care trăiesc acolo, este nevoie de lideri care sunt gata să lupte”, a scris Alvaro Penas, în El Coreo de Espana.

Autor: Alexandru Petria

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.