A apărut documentarul lui Tucker Carlson «Ungaria vs Soros. Lupta pentru civilizație»

0

Scriitorul american Rod Dreher susține că „Viktor Orbán și Fidesz au identificat corect amenințarea pe care Soros o reprezintă pentru suveranitatea națională a Ungariei”. Carlson este de acord, menționând că „spre deosebire de amenințarea reprezentată de sovietici sau de Imperiul Otoman, amenințarea reprezentată de George Soros și ONG-urile sale este mult mai subtilă și mai greu de detectat”.

„Soros se opune lui Viktor Orbán pentru că se opune statelor naționale”, afirmă Carlson.

„Nu este o coincidență faptul că ONG-ul emblematic al lui George Soros se numește Open Society Foundation. Cel mai bun mod de a transforma o țară este de a o deschide către lume și în 2015 Soros a avut ocazia să joace un rol în transformarea întregului continent european […] cheltuind sume uriașe de bani în propaganda pro-refugiați care a apărut ulterior în mass-media globală. Soros a făcut, de asemenea, lobby direct pe guvernele europene pentru a-și deschide granițele pentru oamenii săraci din întreaga lume. Și au făcut-o. Doar Ungaria a spus ′nu′”, mai spune vedeta de televiziune americană.

Pentru Carlson, „bătălia dintre George Soros și Viktor Orbán este departe de a fi încheiată”. Marea problemă a liberalilor care se opun lui Orbán este că nu pot accepta că în civilizația occidentală există o alternativă conservatoare internă care urmărește politici de succes.

Alegerile din Ungaria vor avea loc pe 3 aprilie 2022, data viitoarei bătălii dintre George Soros și Viktor Orbán, între globalism și naționalism. Carlson își încheie documentarul punând o întrebare simplă: „Cum îl învingi pe George Soros?”.

Răspunsul se dovedește a fi simplu, este nevoie de lideri care își iubesc țara și le pasă de viitorul ei și de oamenii care trăiesc acolo, este nevoie de lideri care sunt gata să lupte”, a scris Alvaro Penas, în El Coreo de Espana.

Autor: Alexandru Petria

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.