Oare trebuie să ne supunem orbește tuturor acestor indicații și directive de psihiatrie?

0

Mai mulți comentatori m-au întrebat ce e rău în ideea asta care se vehiculează în conversațiile elevate ale prostocrației românești și ale consilierilor săi ori ale influenerilor: cedarea suveranității naționale către UE.

Dacă lumea vrea în majoritate să facă parte din Uniunea Sovietică Europeană și să se supună diktatului aberant al unei birocrații pline de conflicte de interese și corupție, care funcționează după regulile marilor familii de privilegiați comuniști și conform tehnicii corporatist – tehnocratice a ușii rotative (revolving door), probabil că zisa majoritate aia o să vrea se supună trendului. Ce să zic… Doar organizarea sovietică a lumii s-a dovedit a fi atât de bună…

Dar ce va zice zisa majoritate când puterea va fi fost acaparată de elite auto-mandatate, nealese de nimeni, imposibil de tras la răspundere pentru tot răul comis cu cinism contra populație? Pdap, de ce am renunța la valorile și tradițiile noastre pentru “valori” de genul dreptului bărbatului de a face avort? Oare trebuie să ne supunem orbește tuturor acestor indicații și directive de psihiatrie?

Autor: Gheorghe Piperea

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.