Până la facebook doar mă-ta știa cât ești de prost!

0

Pana la facebook doar ma-ta stia cat esti de prost! Acum stie toata tara!

Pana la facebook doar nevasta ta stia a cui sluga esti si cui „plimbi servieta”! Acum stie tot poporul! Atat in pandemie, cat si in aceasta perioada (conflictele din Ucraina) ne-ati aratat clar: cui „faceti pantofii”, fiecare dintre voi!

Am fost des intrebata in ultimul timp „de ce Romania a renuntat brusc la toate restrictiile, atata timp cat virusul nu a disparut nici macar asa cum disparea vara?”.

Simplu: Romania este colonie, a primit „ordin” sa primeasca refugiatii din Ucraina. Acest lucru ar fi fost imposibil daca Romania mai avea restrictii legate de pandemie, azi!!! E clar, da? Perfect!

Restrictiile nu au avut, niciodata, nici o legatura cu sanatatea! (decat in mintea unora)
La DNA au inceput audierile pentru achizitionarea celor 120.000.000 doze de vaccin! Este o achizitie exagerata, pentru o populatie de maxim 16.000.000 de suflete!

O sa inceapa circul „datului in gura”! Stiti regula: primul care spune toata povestea…, scapa! O sa se bata pentru cine ajunge primul sa scrie!

Daca tot ii chemati „sa isi scrie povestea” cu ocazia acestei anchete, poate ii determinati sa va povesteasca un pic si cum au reusit sa faca acele imprumuturi cu dobanzi uriase (nimeni nu si-a putut imagina, vreodata, un astfel de cosmar) din timpul pandemiei!

Preconizez discutii extrem de interesante (actiune, pasiune, dragoste si tradare), regret enorm ca nu sunt procuror in aceasta perioada!

Incinge-i drace, ca si mie imi place!

Dragilor, voi pregatiti-va pentru valul 6!

Baietilor nostri nu le prea place „cu razboiul” (se castiga mult mai bine in pandemie, incomparabil) si au decis sa ne intoarcem la „valuri” si sa numaram in continuare „cocoasele”!

Sa auzim de bine!

Autor: Cristina Isabela

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.