Statul român, un parazit cu miros de putregai

0

Politician privilegiiStatul român nu mai există! Există doar niște paraziți ordinari, inculți, analfabeți, plini de tupeu și ipocrizie!

Atât timp cât cei numiți în funcții de decizie au patru clase, pun degetul în loc de semnătură, și se vor „mahări”, cu burțile peste curea, și cu idei de vătafi, statul român pute!

Mirosul pestilențial ajunge să inunde viețile tuturor, abjecția acestuia revărsându-se de pe toate haznalele tv, din gurile tuturor slugilor pe bani publici!

Când ajunge în starea de putrefacție, nimeni nu mai poate invoca „sinuzita”! Vă miroase rău, vă miroase urât și mai ales urâciunea interioară, a acestor mizerabili ajunge până în fundul sufletelor noastre! Indiferent că vrei sau nu, indiferent că poți sau nu, indiferent că-ți pasă sau nu, nu ai dreptul să întorci capul, să te prefaci că nu vezi, că nu auzi, că nu știi!

Minciuna inundă viața de zi cu zi a tuturor!

Faptul că foarte puțini oameni sunt în stare să se împotrivească sistemului putred, ar trebui să vă dea de gândit! Frica nu a rezolvat niciodată nimic! Frica distruge tot ce atinge, frica te face din om, neom și te paralizează, transformandu-te într-un sclav docil sau cobai!

Este timpul să-ți asumi dacă vrei să trăiești, dacă demnitatea mai înseamnă ceva pentru tine, dacă minciuna trebuie anihilată de Adevar!

Adevărul este în fiecare dintre noi! Îți trebuie doar câteva secunde în care să te scuturi de mizerie, de minciună și de lanțuri! Pentru că lanțul este atât de puternic, cât este cea mai slabă verigă a sa.

Nimeni nu te poate obliga să trăiești în lanțuri, nimeni nu are putere asupra ta, decât dacă îl investești tu cu putere (sau inconștiență, sau nepăsare – n.r.)!

Este cel mai simplu să scăpați de sistemul putred și de putreziciunile care-l reprezintă! Nu vă trebuie decât un pic de curaj și demnitate, ca să scăpați de acest parazit cu miros de putregai!

Nu mai stați degeaba la cozi pentru motorină, benzină, ulei etc., înjurând fără rost! Cozile alea imense, ar trebui unite, doar căutând pe cei care au mărit prețurile în batjocoră!

Batjocora este singura stare pe care statul român putred, o livrează celor ce le plătesc sinecurile, luxul, mașinile, amantele, cumetrele!

Știți, ei sunt politicienii!

Cu asta se ocupă! Cu pârjolirea țării, în timp ce voi stați la coada, să plătiți mai mult!

Preluare: art-emis.ro / Autor: Zoe Dantes

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.