„Ce avem noi la preşedinţie este un xerox al Uniunii Europene”

0

Dan Puric la interviuActorul și scriitorul Dan Puric afirmă, într-un interviu acordat jurnalistului Traian Horia, că România nu are nici guvern, nici președinte. Regizorul spune că țara este guvernată din afară.

„Ce avem noi la președinție este un xerox al Uniunii Europene, premiat că a eşuat corabia numită România. Urmează apoi guvernul, cei care trăiesc zilnic deja în bărcile de salvare individuale, vâslind cât mai departe de corabia care se scufundă şi apoi noi, bieţii naufragiaţi care înotăm disperaţi în toate direcţiile, căutând să ne agăţăm de câte o bucăţică de scândură a acestui popor, rămasă suverană printre valuri, resturi de demnitate românească plutind la întâmplare pe valurile furtunii ce ne-a cuprins”, a spus maestrul Dan Puric.

Regizorul face aluzie la decorarea lui Klaus Iohannis de către tatăl prințului care l-a ucis pe ursul Arthur.

În aceeași ordine de idei, Dan Puric i-a acuzat pe conducătorii României că nu au alt scop decât „exterminarea legală și democratică” a poporului român.

„Să răspundem de la ultima afirmație către prima şi anume, prin conducători de azi nu rămânem vulnerabili, ci nu mai rămânem deloc! Căci asta este raţiunea pentru care au fost puşi la conducere. Pentru exterminarea ‘legală’ şi ‘democratică’ a poporului român”, a spus Puric.


Citește și: 

Dan Puric„Nu există nicio legătură între politica statului român de astăzi și adevărul sufletesc al acestui popor. Este, dimpotrivă, o insultă la adresa lui”

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.