Occidentul dement, pornit într-un război crâncen de a-și șterge originile

2

„Prea de modă veche” – emblematica catedrală germană a fost ștearsă de pe sigla orașului Köln

Orașul Köln va îndepărta emblematicul turn al catedralei din Köln din logo-ul său și va folosi un nou logo în viitor.

Decizia de la Köln de a scoate catedrala de pe sigla orașului nu ar trebui să fie o surpriză, deoarece recent moscheile au fost autorizate, în mod expres, ca muezinul să cheme la rugăciune.

Renumitul monument este un sit al Patrimoniului Mondial, cea mai mare catedrală gotică din Europa de Nord, are cea mai mare fațadă a oricărei catedrale din lume și este cel mai vizitat reper din Germania. Drept urmare, nu numai creștinii au un loc special în inima lor pentru catedrală, ci și oamenii care pur și simplu apreciază cultura și arhitectura orașului Turlele gemene ale catedralei au dominat orizontul orașului de secole.

Politicieni din diferite partide au condamnat decizia: „Primarul scoate Catedrala din Köln de pe sigla orașului pentru că este „de modă veche”. Nimeni nu ne cucerește țara. Noi înșine suntem cei care ne ștergem voluntar cultura. Creăm un vid pe care alții sunt bucuroși să îl umple”.

Occidentul dement, pornit într-un război crâncen de a-și șterge originile. Poate cineva să creadă că lucrul ăsta e o simplă întâmplare, că nu face parte dint-un plan globalist? Poate. Idioții care habar n-au ce-nseamnă cultura occidentală, izvoarele ei și marca iudeo-creștină care a diferențiat-o.

Autor: Viorel Patrana

Decizia vine după ce, în octombrie 2021, aceleași autorități ale orașului au stabilit că toate cele 35 de moschei din Koln, inclusiv cea mai mare moschee din Germania, vor avea dreptul să transmită în după-amiezile de vineri în difuzoare chemarea la rugăciune, în urma unui acord între oraşul Koln şi comunitatea musulmană pentru relaxarea restricţiilor.
Toate cele 35 de moschei din Koln au acum permisiunea să transmită chemarea la rugăciune timp de până la cinci minute în după-amiezile de vineri, între prânz şi ora 15:00. Printre ele Moscheea Centrală din Koln, care s-a deschis în 2018.

„Permiterea apelului muezinului este pentru mine un semn de respect”, a scris atunci pe Twitter primarul din Koln, Henriette Reker. „Apelul la rugăciune se va adăuga clopotelor Catedralei din Koln, cea mai mare biserică gotică din nordul Europei, ca sunete ce vor fi auzite de persoanele care ajung în principala gară feroviară din oraş”, a spus ea. „Asta arată că diversitatea este apreciată şi trăită în Koln”, a spus primarul. Se pare că din această „diversitate” mult apreciată de către idioții progresiști ai Occidentului începe tot mai mult și mai sigur să nu mai fie apreciată tocmai esența culturii și valorilor europene, fără ca imbecilii multiculturali să realizeze măcar.

 

 

 

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

2 COMENTARII

  1. Terminați cu termenul ”iudeo-creștin” ; este o locuțiune stupidă și absurdă. Ea, locuțiunea este formată din două cuvinte absolut antitetice și nu spune nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.