„Am ajuns niște canibali! Ne mâncăm între noi, ne sfâșiem! Unde vrem să ajungem?”

0

Helmut Duckadam, legendarul portar al Stelei ’86, omul care a adus, practic, trofeul Cupei Campionilor la Bucureşti, s-a arătat dezamăgit de gradul de degradare al societăţii româneşti.

„Am ajuns niște canibali! Noi l-am împușcat pe Antonescu, care a luptat cu Germania să recupereze Basarabia! Noi l-am împușcat, în Sfânta zi de Crăciun, pe Ceaușescu! Nu știu, parcă am înnebunit de tot, atâta ură nu credeam că poate exista.

Ne mâncăm între noi, ne sfâșiem! Unde vrem să ajungem? Încerc să mă detașez cât pot de ce e în jur, de politică, de tot… Vreau să am grijă doar de familia mea”, a spus Duckadam, într-un interviu acordat revistei Fanatik.

Degradarea pe care o constată este prezentă nu numai în societatea românească, de ale cărei „nebunie” încearcă să se rupă, ci și în întreaga lume.

„Societatea este deja degradată și se pare că mergem din rău în mai rău. Tot ce era înainte normal, acum ni se pare anormal. Totul este invers. E o nebunie în lume, inclusiv acest război. Suntem o țară care execută niște ordine”.

Duckadam a mai spus că privește cu invidie spre Ungaria lui primului ministru Viktor Orban și a vorbit laudativ și despre Erdogan, preşedintele Turciei.

„Și iar voi fi acuzat când spun că mă uit cu invidie spre vest, la Ungaria, la ce face Viktor Orban. De fapt, ca să nu fiu înjurat prea mult, spun de Erdogan, care a declarat că nu poate pune embargo Rusiei, pentru că nu vrea ca turcii lui să moară de frig în casă la iarnă. Erdogan a spus că se gândește la poporul lui. Așa e normal! Asta ar trebui să facă și guvernanții noștri”, a mai spus Duckadam.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.