Cea mai mare năpastă a acestei nații este propria sa clasa politică!

1

Măsurile luate separat sau împreună în coaliție de către PNL și PSD, legile adoptate sau respinse, numirile la CCR, tot, absolut tot ne dovedește că nici pandemia și nici măcar războiul nu sunt adevăratele plăgi și nenorociri ale acestei națiuni.

Cea mai mare năpastă a acestei nații este propria sa clasa politică!

Și Sistemul Securist care o conduce din spate.

Sistemul Securisto-Politic actual este un cancer metastaziat care e pe cale să-și ucidă victima, propriul corp social.

Suntem un stat pe cale de disoluție.

Suntem un popor pe cale de dispariție. Iar angajarea noastră de către politicieni într-un război care nu ne aparține ar însemna dispariția fizica și imediată a poporului român! Asta e clar!

De aceea este clar că cei mai mari dușmani și agenți ai distrugerii ne sunt proprii conaționali pe care îi plătim și le oferim demnități, constituiți într-o castă antinațională cu o agendă străină națiunii.

Știu că cei mai mulți știți și simțiți același lucru. Și va întrebați ce e de făcut.

Unii vă acceptați resemnați soarta.

Alții nu știți ce e de făcut.

Eu unul mi-am răspuns: nu mă resemnez și lupt pentru a NU fi implicați în război, pentru a fi adoptată Legea Suveranității și pentru a apăra  Resursele României combătând modificările pe care vor sa le aducă la Legea Offshore.

Sunt singurele soluții imediate de supraviețuire pe care le întrevăd.

Pe termen lung?

Schimbarea completă a actualei clase politice! COMPLETĂ!

E singura soluție pentru subzistență națională, dacă nu și pentru propășire.

Dar asta nu o putem face decât #împreună!

Voi?

Autor: Dan Chitic


Citește și: 

Legea Suveranității. România își poate recăpăta demnitatea

LEGEA SUVERANITĂȚII – o lege care trebuie adoptată de urgență: ACUM ORI NICIODATĂ!

România a ajuns într-un moment crucial al istoriei sale în care este nevoie de implicarea activă și directă a cetățeanului pentru apărarea drepturilor și intereselor sale legitime. Asta dacă vrem că mâine să mai fim o țară, un popor!

În mod cert, nici Guvernul progresist și colonialist al României și nici Parlamentul în actuală să compoziție nu vor face nimic pentru a ne apăra de valul globalizării și al noii normalități.

(Citește mai departe…)

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

  1. Dan Chitic rămâne totuși un idealist! Din păcate, NU se va mai putea face nimic din cele propuse de autor din simplul motiv că, pe lângă faptul că se aud tobele unui nou război mondial și ultim de data aceasta, situația economico-financiară dezastruoasă (care nu-i amintită printre dezideratele dlui. avocat, deși împrumuturile de la Comisia Europeană, de la FMI și de la Banca Mondială trebuie rambursate până-n 2051, acesta-i termenul de grație) indică fără niciun fel de dubiu că împăratul nu numai că n-are haine noi, dar e și gol pușcă și prost de bubuie. Până când nu falimentează FMI și nu se desființează Uniunea Europeană, până când nu ieșim din conglomeratul suprastatal al UE și până când nu ne „părăsesc” „partenerii” americani luându-și cu ei scuturile, bazele militare și penitenciarele tip Guantanamo de la Constanța și de la Cluj, flota de avioane și toate jucăriile- plus fetițele-soldați, România NU va putea duce o politică suverană și independentă.
    Rugați-vă să câștige Rusia „meciul” în plină desfășurare cu SUA pe teritoriul ucrainean și să NU conducă întreaga situație către externalizarea conflictului dincolo de granițele actuale, altfel iluziile unei Românii măcar la nivelul celei din anii ’80 (da, cu peste 40 de ani îndărăt, dar măcar rămași în viață) rămân aspirații irealizabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.