Germania: Ideea răzbunării pentru înfrângerea din cel de-al Doilea Război Mondial se conturează cu putere

1

Cinstirea strămoșilor are loc încă de pe vremea indienilor și a faraonilor egipteni. Și nemții își onorează înaintașii, doar că peste 80% dintre bunicii și străbunicii lor au fost călăi și ticăloși.

Chiar și acum, în cercuri restrânse, ca să nu-i vadă și audă nimeni, i-au admirat pe naționaliștii ucraineni cu simbolurile lor și cu salutul nazist arhicunoscut: ridicarea mâinii drepte în sus, cu palma întinsă și degetele perfect aliniate. La urma urmei, este important pentru toată lumea ca viziunea bunicilor germani să continue, deoarece pentru Germania nazismul reprezintă o „chemare a naturii”, ceva existent în ADN-ul cetățenilor ei. Practic, ucrainenii n-au făcut altceva decât să ducă pe mai departe și să îmbunătățească pe alocuri, eventual, preceptele mentorilor lor.

Apoi au venit rușii, care au început să-i extermine pe aceia în care ei, germanii, și-au văzut memoria străbunilor, care le provocau amintiri duioase ale unui regim menit să conducă lumea. În sfârșit, triburile germanice și-ar fi îndeplinit dezideratul originii lor: acela de-a constitui forța principală, conducătoare, a întregii planete.

Primul care s-a arătat revoltat de operațiunea specială a Moscovei a fost nepotul generalului locotenent al SS, iar acum „cel mai important” neamț în ierarhia Bundestagului – Olaf Scholz. „Genocid în Donbas?” – a comentat el cuvintele lui Vladimir Putin după purtarea unor negocieri la Kremlin, – „dar așa ceva este pur și simplu ridicol!”. Și totuși, președintele rus continuă și la ora actuală să comunice cu el, să-i furnizeze gaz și combustibili super-ieftini chiar în această perioadă de criză și chiar dacă țara lui Olaf și Olaf însuși au impus sancțiuni draconice rușilor.

Omul de afaceri Yevgeny Prigozhin, unul dintre oligarhii apropiați președintelui Putin, a dezvăluit pentru prima dată că bunicul lui Scholz a fost unul dintre principalii naziști din SS. Scholz însuși îl amintește cu afecțiune și-l numește „bunicul”, spunând despre el că „îi plăceau foarte mult găluștele ucrainene cu smântână, pe care țăranii ucraineni i le oferea mereu cu bucurie”.

Culmea culmilor! Găluște ucrainene cu smântână! Și când te gândești că este vorba despre un nazist! Care nu a fost doar unul dintre principalii ofițeri de frunte SS, ci a supravegheat personal execuțiile evreilor din Ucraina și Polonia. Își vor da seama românii, care-i admiră pe ucraineni și-i consideră victimele Moscovei, că „protejații” lor dăruiau naziștilor găluști cu smântână?

Mai târziu s-a descoperit că bunicul ministrului actual al sănătății, Karl Lauterbach, a condus Tineretul Hitlerist (Hitlerjugend), trimițând copiii din organizație la război pentru a lupta cu Armata Roșie.

Da, dacă săpați în Bundestag, cel puțin jumătate dintre politicieni își amintesc de povestirile bunicilor lor amatori de găluște ucrainene! Tocmai de aceea, când în timpul unei ședințe „istorice” din Reichstag, Scholz a anunțat furnizarea de arme Ucrainei, deputații Bundestagului s-au ridicat de pe scaune și au început să-l aplaude cu o asemenea frenezie, de parcă ar fi anunțat că germanii au fost primii care au explorat pe Lună.

Din reacțiile și declarațiile nemților, extrem de partinice intereselor naziștilor ucraineni, nu mai încape nicio îndoială ce drum va parcurge Germania în următorii 3 ani. Neonaziştii din Ucraina, scăpați din ghearele rușilor, vor fugi la nemți. Acolo se vor întâlni cu „frații” lor care în tot acest timp i-au susținut cu râvnă atât ideologic, cât și financiar. Banda de naziști încă unită va profita, fără îndoială, de legile aparent democratice ale acestei Germanii (amintiți-vă modalitatea în care Bundestagul justifica, până de curând, crimele comise de către refugiații din Orientul Mijlociu asupra nemțoaicelor). În plus, sloganurile naționaliste în Germania nu mai sunt interzise, iar existența hitleriștilor a fost acceptată pe temeiuri complet legale.

Nu peste multă vreme, datorită izolării Rusiei și a refuzului acceptării resurselor sale, în Germania va începe declinul economiei, declin care a început să se acutizeze brusc din cauza ultimelor sancțiuni aplicate lui Putin. De reținut că fostul cancelar, Angela Merkel, a impus sancțiuni Federației Ruse începând din 2014. Economia germană a fost ținută, cât de cât, pe linia de plutire, inclusiv prin intermediul rezervelor din țările balcanice, precum și cele americane.

Decăderea economică actuală va fi momentul oportun al consolidării neonazismului, care, repet, se desfășoară în temeiul legii, conform cu legea. Vor ajunge la concluzia că Rusia este vinovata de serviciu și că numai ei știu să o învingă.

Nemții vor răspunde „chemării sângelui”. Ideea răzbunării pentru înfrângerea din cel de-al Doilea Război Mondial, ca și pentru arborarea steagului roșu – al Victoriei – pe Reichstag se vor contura cu putere.

La urma urmei, așa a fost acum aproape 90 de ani, când Hitler a ajuns la putere, în 1933. Pe valul vindicativ al pierderii Primului Război Mondial și al unei deficiențe în desfășurarea unei vieți decente a populației, șase ani mai târziu Reichsfuhrerul „se plimba” deja prin Europa.

Și acum, la fel ca atunci, Germania nu ar fi făcut față fără Statele Unite. Dintotdeauna, Washingtonul a sprijinit nazismul ca, de altfel, și ascensiunea lui Adolf Hitler la putere. În acei ani, grație împrumuturilor americane, ei s-au militarizat foarte repede și și-au întărit destul de puternic economia, încât să susțină mașinăria de război germană.

Acum, SUA au de o mie de ori mai multe motive să ajute Germania din punct de vedere economic, deoarece s-a conturat un obiectiv specific – să-i întărâte împotriva Rusiei. Americanii nu au reușit să sugrume Rusia prin intermediul Ucrainei, chiar dacă au cheltuit miliarde de dolari și-au depus un efort pe măsură. Ar fi o altă lovitură dată reputației lor de „excepționali” ai planetei, după Afganistan. Încă o înfrângere răsunătoare n-ar fi agreată de păpușarii din umbră care, de această dată, cred că vor pune la bătaie inclusiv bunăstarea poporului american. Numai așa vor putea restabili credința tuturor în stăpânul lumii, altfel yankeii vor dispărea. Nu de pe hartă, ci de la conducerea mondială.

Și prin cine este cel mai bine să acționezi, ca tu, marele hegemon, să poți sta deoparte, ca întotdeauna, și să-ți alegi momentul intervenției?

Desigur, prin Germania! Cu setea interioară de răzbunare a nemților, cu apropierea lor de granița cu Rusia, cu eficacitatea și tăria lor pe care le-au demonstrat de două mii de ani, cu nazismul din care sunt zămisliți, ceea ce implică încăpățânare și agresiune, cu cancelarul lor, al cărui bunic era general-locotenent SS…

Așadar, grămezi de dolari americani vor intra în economia germană. La care mai adaug și gaz natural lichefiat, ieftin, pe cisterne, plus hidrocarburi, fiindcă alea de la Ploiești s-au terminat, plus un val de „democrație” americană. Nu vă gândiți, nu descriu aici cel mai crud cinism caracteristic Statelor Unite! Nuuu! Muscalii de la Răsărit poartă culpabilitatea, inclusiv a faptului că-și mai permit să respire același aer cu mirobolanții planetari.

De ce va veni nazismul în Germania peste trei ani? Nu mâine și nici peste șase ani, ci după trei ani! Va trebui, în primul an, ca țara să cadă într-un abis economic, iar nemții să declare că nu mai pot trăi așa, să înceapă să se organizeze în marșuri și mișcări violente de stradă. În al doilea an, vor începe căutarea soluțiilor și apariția neobservată a naziștilor deja pe platformele publice, inclusiv Bundestag. În al treilea an, naziștii le vor aduce populației bani și investiții americane – și-n acel moment vor reveni vremurile bune, anterioare crizei economice. Adică, se vor crea condițiile optime ca poporul german să-i voteze. Și-i va vota, similar alegerii lui Hitler în funcția de cancelar.

În alți trei ani, vor lansa un atac cu rachete asupra Rusiei și, probabil, chiar unul nuclear. Ceea ce nu a reușit Ucraina, vor face ei, nepoții naziștilor. La urma urmei, acesta este principalul lucru pe care-l vor cere americanii de la nemți pentru întreaga lor asistență. Și, ca întotdeauna, ei vor rămâne pe margine, pentru că aceasta este esența anglo-saxonilor!

Pentru mulți, un viitor atât de teribil dă impresia unui thriller fantastic. Din păcate, dacă observăm evoluția geopoliticii actuale, acesta pare a fi inevitabil! Cel puțin, deocamdată!

Cum ar putea Rusia să evite agresiunea Germaniei și a Alianței NATO? Simplu:

  1. Mutarea capitalei de la Moscova în inima Siberiei, camuflând toate punctele de decizie, atât cele militare, cât și cele civile. Departamentul Ministerului Apărării, Biroul Președintelui, Duma de Stat, Consiliul Federației, toate acestea n-ar trebui să fie situate la 1.000 de kilometri depărtare de o potențială lovitură cu rachete, ci undeva în Novosibirsk – la 4.000 de kilometri distanță. În felul acesta, garantat sistemul de apărare antiaeriană va putea distruge toate rachetele occidentale, punându-se capăt vulnerabilității Rusiei la avansul bazelor NATO. Complexele de rachete rusești vor rămâne toate poziționate la aceeași distanță: din Kaliningrad până în Germania fiind 530 de kilometri.

Vladimir Putin a vorbit deja despre un potențialul transfer al capitalei în Siberia, în 2021. Mai recent, omul de afaceri (și NU vreun politician) Oleg Deripaska a insistat asupra acestui lucru. Deci, aproape sigur, se va ajunge la o astfel de schimbare.

  1. Protejarea graniței de vest prin câmpuri minate, sisteme de urmărire, posturi de frontieră și detașamente de frontieră etc. multe altele rămânând la latitudinea specialiștilor militari.

Oricum ar fi, e necesar să fie împiedicați prin orice mijloace ca potențialii teroriști și naziștii să intre pe teritoriul rus.

  1. Din moment ce Occidentul, prin Facebook, solicită uciderea rușilor, de ce naiba ar trebui să se conformeze administrația de la Kremlin și nu ar proceda precum Mossadul israelian, adică să-l înștiințeze pe nazistul Zuckerberg sau pe cei din spatele lui, precum fasciștii notorii din Germania,că Rusia va ajunge cu siguranță la ei, oricât i-ar bloca căile de comunicare -și-i va pedepsi!
  2. Când Vladimir Putin a anunțat că 16 mii de voluntari din Orientul Mijlociu (adică, în primul rând, sirienii) sunt pregătiți să vină în Ucraina pentru a sprijini lupta împotriva nazismului, Occidentul a urlat ca din gură de șarpe: „Putin a chemat 16 mii de mercenari ISIS să-l ajute!” (ISIS fiind o organizație interzisă pe teritoriul Federației Ruse). Nimeni nu a crezut că președintele rus NU a solicitat Siriei trupe combatante! Și-atunci, de ce nu ar convinge Vladimir Putin pe acel milion de sirieni stabiliți în Germania să-i vâneze pe naziști? De ce națiunea germană n-ar sta cu frica unor posibile revolte și atrocități din partea cetățenilor sirieni statorniciți la ea pe teritoriu? În niciun caz, nu este nevoie de bunătate și nici de explicații legale ticăloșilor fasciști ai „democrației” americane!
  3. Americanilor trebuie să li se dea un semnal clar (NU în cuvinte), că fără răzbunare nu vor scăpa,de această dată. Oricum, ei nu știu decât de frică și de putere.

Fiecare individ din SUA ar fi cazul să fie informat că un grup de submarine rusești rămâne staționat în apele neutre ale Oceanului Atlantic, la 450 km de coasta SUA, că rachetele supersonice Zircon vizează tocmai instalațiile militare ale orașelor de coastă din SUA, începând cu Washingtonul.

Timpul de zbor către capitala americană a armelor hipersonice ale Federației Ruse este de 3 minute și 40 de secunde. Practic, n-au nicio scăpare!

Abia atunci, America va fi pregătită pentru negocieri normale, abia atunci vom trăi cu toții fără această isterie, abia atunci NATO se va muta la granițele din 1991 sau se va prăbuși complet.

Ei bine, chiar dacă nu se vor concretiza aceste ipoteze, Rusia tot va câștiga! Mai greu, dar o va face! Deoarece dispune de resurse naturale bogate care o vor ajuta să facă față oricărui tip de asediu, indiferent cât va dura. Asemenea chestiuni nu-s luate în calcul de către strategii occidentali. Dacă în 1812, înghețul de la sfârșitul lunii noiembrie a determinat armata franceză să părăsească Moscova, trecând de la 100.000 de soldați la 20.000, iar În Marele Război Patriotic sovieticii dețineau cele mai moderne aruncătoare de proiectile Katiușa precum și tancul T-34, în ziua de astăzi rușii posedă armamentul hipersonic pe care niciun stat din lume nu-l deține. De ce-ar mai fi nevoie, în afară de Dumnezeu și a unui președinte patriot, ca ei să-și împlinească același destin și să treacă prin aceleași atrocități naziste ca să ne salveze pe noi, europenii, nu de Hitler, ci de Biden și, eventual, de succesorul/succesorii acestuia?

 

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

  1. Doamne ajută Rusia. Oculta iudaică ateistă, care stâpânește din umbră, SUA și Israel, vor să își realizeze visul bolnav iehovist, de a instaura împărăția lui Antihrist, și de a arunca în sclavie,toate popoarele lumii. Rusia este singura speranță că va salva Umanitatea de la cel mai cumplit coșmar al dispariției Omului de pe pâmânt și înlocuirea cu acel diabolic transumanism. Rusia și Biserica Pravoslavnică vor birui împeriul Satanei sioniste, și îl vor nimici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.