Până la Putin, vedeți-vă dușmanul de la gard, că lui îi îndesați salarii, indemnizații, vacanțe de lux, pensii speciale, tot ce nu aveți voi, săracilor!

4

Și totuși, să nu uităm, tovarăși! Că trece timpul, ne luăm cu altele și rămânem convinși că din cauza rușilor plătim mai mult la energie.

Nu, nu, amintiți-vă bine, cât încă sunt calde faptele, facturile la energie au bubuit din noiembrie 2021, cu 3 luni înainte de începerea războiului.

Cu toate că luăm doar 10% din energie de la ruși, avem de 3 ori mai mare prețul decât ungurii, care importă totul de la ruși.

Așa că degeaba stați ca șobolanii în casă dârdâind de frig ca să îl pedepsiți pe Putin, prețul mare la energie înseamnă prețuri mari la orice, de la papa până la cârpele din Zara. Și dacă v-ați apuca să vă faceți pâinea în casă sau să vă croiți singuri hainele, cuptorul sau mașina de cusut merg tot cu gaz sau cu curent. Energia e vitală, fără ea ești mort. Și tu, ca individ, și țara, ca entitate colectivă.

Așa că nu din cauza războiului sunteți mai săraci, ci din cauza hoților care îl țin în brațe pe Popescu la Energie ca să poată ei să fure maxim din buzunarele voastre.

Cu asta se ocupă securiștii noștri, nu cu siguranța cibernetică, militară, financiară sau de orice fel a românilor. Până la Putin, vedeți-vă dușmanul de la gard, că lui îi îndesați salarii, indemnizații, prime, resorturi hoteliere, vacanțe de lux, locuințe de serviciu, pensii speciale, practic tot ce nu aveți voi, săracilor!

Poate să îmi spună cineva dintre sclavii din guvern sau din partidele astea care au pupători în guvern de ce mai e Popescu ministru?

Autor: Adriana Vitan Balint

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

4 COMENTARII

 1. Virgil Popescu a fost ținut în funcție pentru a sabota sistemul energetic al României! Stai de vorbă cu liderul Sindicatului Solidaritatea din Hunedoara, dl. Iștoc, care te va lămuri cum diverse grupuri energetice străine, adică din afara țării, au făcut un lobby deosebit de agresiv pentru închiderea și apoi vinderea pe nimic a termocentralei Mintia. Idiotul de ministru al Energiei i-a scăzut valoarea din pix cu 60 de milioane de euro, deși proprietatea dezirabilă reală a activului era de 100 de milioane de euro. Asta ca să-ți răspund la întrebarea tâmpită din finalul scriiturii, dacă tot îți faci cititorii șobolani!
  Doar latri pe Facebook, așa cum procedează toți, în vreme ce pământul vă fuge de sub picioare! V-ați mai și înmulțit crezând, în naivitatea voastră, că progeniturile vor trăi mai bine decât voi! Vreme de 33 de ani doar v-ați lamentat și-ați bârfit clasa politică pe la colțuri, fără s-o luați de beregată! Acum suportați tefelei neghiobi, veți avea „o țară ca afară”! Cu TOTUL va fi afară! Iar plozii voștri slugi prin străini! De nu m-am saturat să tot comentez degeaba la frustrările unora! Care-și pun întrebări, deoarece sunt prea idioți să realizeze că partida e pierdută și că sângele strămoșilor a fost vărsat NU pentru o Românie muribundă, ci pentru una vie și cu demnitate!
  La vorbele plăvanului, că Putin e vinovat pentru situația dezastruoasă a economiei românești, orice națiune c-un dram de minte s-ar fi strâns la Cotroceni, spre a-i cere socoteală. În schimb, ai noștri- nimic! Doar calomnierea continuă pe rețelele de socializare! Când liberalii au venit la putere, după ce Johannis v-a scăpat de „ciuma roșie”, aduși în fruntea României tot de același conducător de gloată, legați și îndrăgostiți lulea de neomarxiștii de la USR cu care au și format guvernul de altfel, toată lumea zburda de fericire c-a scăpat de PSD. Nimeni n-a comentat că, până să vină Orban și repetentul de Cîțu la „măcelărie”, țara NU era aproape deloc îndatorată, iar ritmul de creștere al economiei era destul de bun, acceptabil să zicem. Iar acum, după ce abuziv-împușcatul v-a lăsat independenți energetic, miorlăiți și vă văitați că ați ajuns la fundul sacului? Că prețul mare la energie înseamnă prețuri mari la orice? Săturați-vă cu democrație și încălziți-vă cu statul de drept! Stați la lumânare și mâncați troscot! Câtă vreme ați tolerat ani la rândul situația și i-ați votat, răbdați frig și foame! Eu, personal, mi-am pierdut răbdarea cu mioriticii și cu neputințele lor de nevertebrate!!!

 2. Ai vreun motiv sa ii numești pe cei de la USR marxisti? Sincer acum, mulți folosiți cuvinte pe care nu le înțelegeți. Le preluați de pe Facebook și le repetați oriunde aveți ocazia.

  • Sexo-marxiști, îți place mai mult? Crezi că toată lumea are cont de Facebook, oaie? Sau numai ăștia de salivează-n colțul gurii așa ca tine și se screm să pună întrebări, demonstrându-mi încă o dată cât sunt de retardați și de împotriva intereselor României? Marș de aici, idiotule!

 3. Dreptatea doare și la noi se moare, dar ne merităm soarta că nu facem nimic s-o schimbăm, așteptăm de veacuri ca cineva să ne salveze și ne mulțumim cu ce ne oferă aceste corupte lichele! Așa suntem noi românii ne merităm conducătorii! De 32 de ani ne cultivă lehamitea și distruge acest neam! 24 DE ANI DE COMUNISM mi s-au părut o veșnicie și 32 de ani de hoție mi se pare o nebunie și URLĂM DEGEABA ÎN PUSTIE!!! „Când sunați încorporarea să ne dați arme,
  Să pot veni în vizită la guvern după carne”???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.