„Războinicele Nordului” pot transforma întreaga regiune într-o Hiroshima gigantică de cenușă radioactivă

1

Așa cum rușii nu au acceptat asediul Leningradului de către Finlanda, nici acum Rusia nu va accepta asediul NATO asupra peninsulei Kola. Pentru că despre această prelungire a uscatului, înconjurată de ape, este vorba. Fără nicio îndoială, prin integrarea în Alianța Nord Atlantică, politicienii finlandezi aruncă mănușa nucleară asupra frumoasei peninsule din regiunea Murmansk a Rusiei, în vreme ce metamorfoza Finlandei de la un cățeluș calm la un câine de război turbat ar fi cel mai bine privită comparând-o pe Sanna Marin, primul-ministrul actual al Finlandei, cu feldmareșalul Mannerheim, faimosul commander-in-chief din Războiul de Iarnă. Fiind crescută de părinții ei lesbieni disfuncționali, se pare că Marin nu a învățat nimic din școala vieții. Dar absolut nimic! În schimb, Gustaf Mannerheim a fost un general excelent, un apropiat al familiei țarului și un spion pentru țarul Nicolae, luptând în războiul ruso-japonez și învățându-l pe Dalai Lama cum să folosească armele de foc, fiind inclusiv un aristocrat cu un simț acut al istoriei și al datoriei, un aliat cheie al lui Hitler și un lider atât de formidabil în războaiele de iarnă și nu numai. Diferențele de mentalitate și de conducere dintre acești doi indivizi, după cum se observă, sunt majore!

Referitor la Peninsula Kola, bine ar fi să ne amintim motivul imediat al Războiului de Iarnă, care a condus la Al Doilea Război Sovieto-Finlandez, conflict încheiat în condiții suportabile pentru Finlanda, care făcuse, cu doar o generație mai devreme, parte din Rusia țaristă. Sovieticii erau extrem de îngrijorați că Wehrmacht-ul ar putea ataca și asedia Leningradul din Finlanda, fiind situat în apropierea graniței finlandeze, undeva la doar 32 km. Asediul ulterior al Leningradului de către trupele finlandeze ale lui Mannerheim și de către cele germane ale lui Hitler arată că aceste preocupări nu au fost absolut deloc neîntemeiate.

Peninsula Kola, aflată aproape complet în interiorul Cercului Arctic, este esențială pentru flota nordică a Rusiei, deoarece reprezintă punctul central al instalării militare a Rusiei în vestul Arctic, iar capacitățile sale aeriene și cele maritime din zonă sunt extrem de importante atât pentru apărarea țării, cât și pentru apărarea arctică.

Având în vedere că baza aeriană Severomorsk-1 din aceeași regiune, baza submarină Gadzhiyevo și baza de sprijin submarină Okolnaya sunt esențiale pentru pregătirea operațională a Rusiei și pentru capacitatea sa de a-și apăra spațiul maritim în Arctica, Kremlinul nu-i va permite acestei femei aflate la conducerea Finlandei, dar sub presiunea americanilor, să lanseze Armaghedonul.

Tot Kola mai găzduiește inclusiv sisteme de rachete balistice intercontinentale precum RS-24 YARS, situate pe Cosmodromul de la Plesețk, care sunt un element de descurajare principal pentru sistemele de atac ale SUA și ale NATO. De altfel, exercițiile Grom-2019 ale Federației Ruse din zonă au demonstrat capacitatea ei de a folosi arsenalul de rachete balistice și de croazieră de pe Kola pentru a-și apăra poziția nu numai în Arctica, ci și mai la sud, de-a lungul întregii granițe cu Finlanda, precum și în regiunile ei învecinate, în care se află interesele strategice de bază ale Rusiei.

Sunt convinsă că Mannerheim ar fi înțeles toate acestea într-o clipită, comparativ cu cabinetul doamnei prim-ministru și chiar cu doamna însăși.

Oricum ar fi, nesăbuința Sannei Marin de a accepta staționarea bazelor NATO în Finlanda demonstrează că era „excepționalismului arctic” – în care regiunea a fost tratată în mod tradițional ca o zonă de cooperare depolitizată – s-a încheiat, deoarece această marionetă stupidă a ales războiul nuclear în locul actualului pașnic status-quo. Americanii, cu NATO al lor, vor să interzică Flotei de Nord a Rusiei accesul și trecerea de-a lungul Rutei Mării Nordului de la Oceanul Atlantic la Oceanul Pacific. De aici, întreaga tevatură.

Amenințând peninsula Kola, Marin a renunțat sumar la convenția militară occidentală care urma să trateze Arctica ca pe o zonă de tensiune scăzută. Deși nebunia acestei femei se încadrează în planul general al NATO de a extinde capacitățile de apărare ale Rusiei până la punctul de rupere, ea nu lasă, de asemenea, Rusiei nicio altă alegere decât să bombardeze, de pe aceeași peninsulă, zona decizională a unor asemenea hotărâri păguboase, respectiv capitala Helsinki.

Fără îndoială, prostia unora nu are margini! Iar Biden și Stoltenberg au nevoie de „bimbos” care să se conformeze solicitărilor, fiindcă nu-i departe de Marin nici Magdalena Andersson, actualul prim-ministru suedez.

Pe de altă parte, Suedia nu a fost doar un exportator nenorocit de arme de peste 100 de ani, ci și unul arogant și ipocrit, fiindcă armamentul suedez încă alimentează genocidul yemenit. De asemenea, aceiași producători suedezi au vândut arme atât Iranului, cât și Irakului în timpul războiului lor, chiar dacă Stockholmul pretindea că intermediază un acord de pace, așadar, numele jocului Suediei, ca și al Finlandei, este moartea. Până aici, nimic nou sub soare, atunci când cauți dezastrul cu lumânarea!

Războinicele Nordului reprezintă rujul din gay pride parade ale regelui Karl Gustaf al Suediei, al directorilor săi exportatori de arme și al întregului aparat NATO, pe care îl folosesc pentru a-și acoperi propria culpabilitate în războaiele de care profită. Ele NU sunt Gustaf Mannerheim – chiar dacă supraviețuiesc cumva în urma atacului nuclear rusesc, după ce, în urma deciziilor lor total neinspirate, vor fi transformat întreaga regiune într-o Hiroshima gigantică de cenușă radioactivă – care să arbitreze înțelept între rezoluțiile catastrofale ale acestor individe și posibila nebunie nucleară pregătită de Moscova.

 

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

  1. Apartenența finlandeză este menită să servească ca o provocare militară pentru escaladarea războiului proxy condus de NATO asupra Rusiei în Ucraina, prin deschiderea potențială a unui alt front pe termen lung, deși nu neapărat unul fierbinte, dar tot un teatru de operațiuni militare practic, în care „sistemele de apărare antirachetă” ale SUA ar putea fi desfășurate cu rapiditate în zona arctică.
    Există un motiv ascuns care determină aderarea Finlandei la bloc și acesta constă în precedentul stabilit de Washington prin extinderea așa-numitelor „asigurări de securitate” în perioada intermediară, adică înainte de aderarea oficială. Acest lucru este relevant în ceea ce privește regiunea Asia-Pacific, prin care AUKUS ar putea să facă echipă cu Japonia spre oferirea unor asigurări similare Taiwanului, în cazul în care insula va fi implicată într-un război cu Republica Populară Chineză. „Normalizând” aceste asigurări, SUA speră să le țină ca pe o sabie a lui Damocles asupra Chinei.
    Opinia mea este destul de credibilă, deoarece nimeni altul decât ambasadorul Finlandei în cadrul Alianței a discreditat pretextul națiunii sale pentru aderare, spunând televiziunii CNN că Rusia nu constituie o „amenințare militară directă” pentru țara sa. https://www.bignewsnetwork.com/news/272550155/finland-sees-no-direct-military-threats-from-russia-ambassador-to-nato
    Ca să nu mai amintesc, că declarațiile ambasadorului Klaus Korhonen dezmint în totalitate povestioara de 2 bani a administrației Biden, referitoare la motivul solicitării Finlandei de aderare la NATO, temeiul fiind acela că Federația Rusă ar intenționa să atace statele nordice din proximitatea graniței sale, dezvăluind încă o dată, dacă ar mai fi fost nevoie, că nimic nu este așa cum pare ori de câte ori vine vorba de „explicațiile oficiale” ale Casei Albe, referitoare la orice acțiune legată de Rusia și proiectele ei de-a întreprinde ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.