Cum, mă, să acceptați ca 32 de ani o mână de jigodii să facă cu voi ce vrea și vouă nici să vă pese?

1

Politicieni importantiCa să nu existe dubii, conform unui raport ONU, România se află pe un ”onorant” loc doi, după Siria, pe lista ţărilor cu cei mai mulţi emigranţi între 2007 şi 2015.

Atâta huzur și bine pogorât peste noi după 1989 ne provoacă greață și dor de ducă.

Dacă eram un popor normal, sănătos la biblică și cu coloană vertebrală …măturam pe jos cu toți cei care au făcut posibil ca aproape opt milioane de români din 21 să fie azi în lumea largă.

Ceva tot îmi place la o astfel de dezvăluire rușinoasă pe care unii dintre noi o știm de mult, și anume că dovedim unei planete întregi ca suntem poporul cu care se șterg la cur toate jegurile umane, criminali, mitomani, escroci, tâlhari și curve de tot felul, cu ori fără coaie, fără să existe frică că aceștia pot să pățească ceva. Știu, acum o să săriți ca arși la cur și o să spuneți că bat câmpii, că sunt un trădător care nici nu merită să spună că este roman …poate, însă când privesc către voi nici măcar furie ori greață nu mai simt …nu mai simt nimic. Cum mă să acceptați ca 32 de ani o mână de jigodii să facă cu voi ce vrea și vouă nici să vă pese, cum?

Nu există familie în România în care să nu existe unul ori mai mulți membrii ai acesteia care să fie plecat în lumea largă să aducă prosperitate lor și familiei și cu toate acestea să îi batjocoriți și umiliți cu fiecare ocazie, cu epitete care mai de care mai jenante. Frate, soră mamă, tată …copii și rude care mai de care le scuipați tot felul de umilințe în schimbul binelui făcut.

În loc să puneți mâinile pe pari și să le crăpați țestele celor care vă tâlhăresc și umilesc, voi alegeți poziția capră …tăceti lași și complici, căutând aiurea dușmani imaginari peste care să aruncați vina sărăciei și prostiei în care vă bălăciți de 32 de ani.

Opt milioane au ales drumul bejeniei fără ca în România să fie război, molimă ori cine știe ce catastrofă naturală, asta spune totul despre noi ca nație ce se tot bate cu cărămida-n piept la fiecare ocazi că ce viteji și drepți am fost odată.

Autor: Petrescu Dumitru

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.