Cuvântul „campion” trebuie indexat la expresii jignitoare

0

Hait! I-au dat medalie înotătorului ăla de care n-a auzit nimeni? Asta este aproape o crimă!

Cum se vor simți acum sutele de copilași obezi, îndopați cu cola și cu chipsuri?

Cât de frustrați vor fi acei tineri splendizi care pot doar disloca o grămadă de apă când intră în bazine? Sau cei mediocri ce n-au trecut de stilul câinelui? Cu ce inimă vor mai intra în apă știind că nimeni nu-i va aștepta la capătul bazinului cu o medalie de aur?

Organizatorii ăia nu se gândesc că medaliind acest infatuat, rănesc, la propriu, părerea despre sine a unei generații întregi?

Medalia aceasta este semnul cel mai direct și mai percutant al inegalității de șanse, este o piedică în calea fericirii a mii de alți tineri valoroși și sedentari cu care viața nu a fost atât de darnică. Premierea aceasta este o umilire publică pentru toți cei care au făcut măcar baie o dată în viață, este o suferință continuă pentru ceilalți înotători, puși în antiteză cu David Popovici!

Înotul nu ar trebui să fie un concurs, ci o plăcere, o bălăceală simplă, plăcută, reconfortantă!

Imaginea cu medalia de gât este un afront național, este o invitație la ură!

Propun să facem o petiție prin care să cerem ca la întoarcerea în țară să fie confiscată medalia arogantului, iar acesta să fie amendat pentru discriminare și propagarea inechității sociale. Și asta repede, până nu inspiră și pe alții să facă la fel ca el și să ne trezim, Doamne ferește! cu mai mulți medaliați.

Să fie interzisă medalierea și chiar acordarea diplomelor! Cuvântul „campion” trebuie indexat la expresii jignitoare inclusiv pe Facebook!

Semnați, vă rog, până nu este prea târziu! Să tăiem răul de la rădăcină!

Ungaria, prin premierea acestui înotător, nu ratează ocazia de a lovi în statul român și a-i șubrezi suveranitatea și orânduirea, acționând cu rea-voință și subversiune.

Salut pe această cale decizia televiziunilor românești de a nu difuza nimic despre acest eveniment!

Huooo M4!

Autor: Cătălin Borangic

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.