Mâncarea, folosită ca armă alimentară, mai eficientă ca armele clasice, armele biologice sau „armele” diplomatice sau de lobby

1

Începând cu 2014, trei giga-companii agroalimentare americane, recte, Monsanto*, Dupont și Cargill, au cumpărat peste 17,5 milioane de hectare de teren agricol în Ucraina.

Acest teren înseamnă de 3 ori suprafața agricolă a Italiei, fiind cu mult mai mare ca suprafața agricolă a României, care deține doar 14,6 milioane de hectare**.

Nu se știe încă ce terenuri deține bilgheiț în Ucraina, dar se știe că a cumpărat și cumpără masiv terenuri agricole în SUA și în America de Sud. Și, evident, deține acțiuni la toate cele trei mega-evil companies.

Aceste trei most evil companies din domeniul agro-alimentar sunt deținute de cele trei ultra bogate și constrângătoare giga-fonduri: Vanguard, Black Rock, State Street.

Cum s-ar zice, the usual suspects…

Aceste giga-fonduri, precum s-a putut vedea în plandemie, dețin și 95% din cele 7 mari grupuri globale de mass-media, deci controlul asupra informației, precum și 90% din companiile farmaceutice și laboratoarele de manipulare biologică sau genetică, deci controlul asupra sănătății și libertății oamenilor și asupra „științei” canonice, ideologizate, care nu mai suportă contradicție, concurență sau critică.

Precizez că în România, principalii deținători de material genetic pentru agricultură și de silozuri și infrastructură necesare colectării, depozitării și vânzării la suprapreț ale recoltelor sunt … americanii de la Cargill, Monsanto, Dupont (cărora li se adaugă „elvețienii” Glencore, o multinațională amerikanish nevertheless). Iar o treime din terenurile „noastre” agricole este deținută și exploatată de italieni, olandezi, austrieci, libanezi și de un șeic arab. Bravo lor, că noi nu știm.

De asemenea, precizez că cele trei giga-companies americane produc nu numai semințe, ci și erbicide (unele cancerigene***) și alte pesticide, precum și organisme modificate genetic.

Ce să faci cu resursele pentru atât de multă mâncare?

Păi, o controlezi și o distribui unde îți dictează planurile.

O folosești ca armă alimentară, mai eficientă decât armele clasice, decât armele biologice sau „armele” diplomatice sau de lobby.

Ce faci pentru a păstra o asemenea armă?

O plandemie.

Un război.

O mare resetare.

 

*actualmente, Monsanto, the most evil company in the world, este parte a concernului Bayer din Nemția, dar este încă foarte amerikanish

**ca să știți, și companiile străine dețin la noi cca 5 milioane de hectare de teren agricol

***deocamdată, doar Monsanto are la activ condamnări pentru cauzarea cancerului, pentru câteva miliarde de dolari cu titlu de despăgubiri

Autor: Gheorghe Piperea

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

 1. De fapt, e un sabotaj alimentar provocat de administrația Biden! Criza alimentară nu este influențată de achizițiile de terenuri ale lui Bill Gates în Ucraina. S-o spunem direct: SUA iau în mod deliberat măsuri pentru a garanta o viitoare criză alimentară globală. De ce? Pentru că fiecare măsură pe care „strategii” de la Washington au luat-o pentru a „controla inflația energetică”, a dăunat concomitent aprovizionării sau a umflat nejustificat prețul gazelor naturale, petrolului și cărbunelui pentru economia globală. Nu-i nevoie să deții „enșpe” mii de doctorate în economie, ca să pricepi asemenea lucruri elementare! Îmbinarea asta cu abilitate a tuturor mijloacelor disponibile a început cu mult înaintea declanșării operațiunii Z în Ucraina. Oamenii lui Biden au intervenit pentru a bloca transportul feroviar de marfă a îngrășămintelor în cel mai critic moment: plantarea de primăvară. Până în această toamnă, efectele vor fi explozive.
  În UE, care depinde în mod semnificativ de Rusia, Belarus și Ucraina pentru cereale furajere, îngrășăminte și energie, sancțiunile agravează dramatic penuria de alimente induse de falsa pandemie. Bruxelles-ul folosește fantezia idioată denumită „Agenda Verde” pentru a limita ajutorul de stat pentru fermieri.
  În Germania, spre exemplu, ministrul Agriculturii din Partidului Verzilor Cem Ozdemir dorește să elimine treptat agricultura tradițională din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră. Foamea, pesemne, nu mai emite nimic în mințile lor bolnave!
  Principalele țări producătoare de alimente din America de Sud, în special Argentina și Paraguay, se află în mijlocul unei secete severe, atribuită unei anomalii periodice precum La Nina Pacific, care le-a paralizat recoltele. Sancțiunile aplicate îngrășămintelor din Belarus și Rusia amenință culturile din Brazilia, agravate în același timp și de blocajele din transportul oceanic.
  China tocmai a anunțat că, din cauza ploilor severe din 2021, recolta de grâu de iarnă din acest an ar putea fi cea mai proastă din istoria sa. În primăvara acestui an, în numeroase provincii chineze, oficialii au raportat că unul din trei fermieri nu are suficiente semințe și provizii de îngrășăminte pentru a-și începe plantarea, fiind blocați în așteptarea semințelor și a îngrășămintelor care au fost importate în China de peste mări – și care sunt blocate în navele de marfă ce se află în largul coastei Shanghaiului. Shanghai, cel mai mare port de containere din lume, se află sub o carantină totală bizară „Zero Covid” fără sfârșit. Într-o încercare disperată a Partidului Comunist referitoare la creșterea producției de alimente, oficialii locali ai PC din toată China au început să transforme terenurile de baschet și chiar drumurile în terenuri cultivate. Situația alimentară din China forțează țara să importe mult mai mult într-un moment al penuriei globale, ceea ce duce la creșterea prețurilor la cereale și la alimente la nivel mondial.
  Africa este, de asemenea, grav afectată de sancțiunile impuse de SUA și de războiul care pune capăt exporturilor de alimente și îngrășăminte din Rusia și Ucraina. Treizeci și cinci de țări africane primesc mâncare din Rusia și Ucraina. Douăzeci și două de țări africane importă îngrășământ de acolo. Alternativele lipsesc serios, deoarece prețurile cresc și oferta se prăbușește. Foametea este prezisă. Nu trebuie să ne informeze dl. Piperea, știm ce ne așteaptă! Atitudinea ironică ce răzbate din rândurile domniei sale este deplasată! Se observă limpede, că dl avocat evită să declare răspicat că Departamentul Trezoreriei SUA a fost cel care a întocmit lista cu cele mai cuprinzătoare sancțiuni economice împotriva Rusiei și Belarusului, făcând presiuni pe lacheii UE să le urmeze în amănunt, sancțiuni al căror impact asupra aprovizionării globale cu cereale și îngrășăminte, precum și asupra prețurilor și a energiei era complet previzibil. Au fost sancționați inclusiv fermierii din Illinois, Kansas, Nebraska, Texas și California care importau fertilizatori din Rusia și Belarus. Să-i vedem pe yankei ce-or face fără hrană! Fiindcă NU au luat atitudine față de sabotajul deliberat al guvernului Biden, al miliardarului Bill Gates și a Fundației Rockefeller ca parte a agendei lor distopice, de eugenie, Great Reset. Agricultura tradițională urmează să fie înlocuită cu o dietă sintetică cultivată în laborator, cu carne falsă și proteine ​​din lăcuste și viermi, în întreaga lume. Totul pentru presupusa glorie a controlului climatului global. Demența se plătește, fraților! Cu viața copiilor voștri! Că tot e 1 iunie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.