Totul în România e la mișto

0

Când ai la Cotroceni o asemenea hahaleră, care nu a făcut nimic, dar absolut nimic altceva decât să plimbe niște girofaruri săptămânal pe ruta București-Sibiu și retur, cu pauze de mers la schi sau de rânjit faianța prin poze la Pompei, la piramide sau la bâlciul de șepci de la Washington, te mai miri că din toată România educată promisă când a fost proptit pe tron, a ajuns o Românie drogată?

Din 8 amici cu care am stat la masă, de curând, tineri până în 30 de ani, 6 consumaseră cel puțin o dată în viață, substanțe halucinogene.

Alții, din alt grup, ca să poată să se ridice dimineața din pat să vină la muncă, aveau nevoie de stimulente obținute de pe piața neagră si se mirau cum eu pot funcționa fără.

Am locuit, pâna de curând, 2 ani lângă Agentia Natională Antidrog din Râmnicu-Vâlcea. Situată undeva, lângă centrul orașului, cu un orar afișat pe ușă, îngălbenit de timp, cu toată fațada prăfuită și plină de păianjeni. Treceam zilnic pe lângă sediul ăla, niciodată, dar niciodată nu s-a mișcat niciun fir de praf acolo. Am incercat ușa de zeci de ori, e totul abandonat. Deși, probabil că acolo figurează niște angajați, se iau niște salarii din bani publici.

Absolut la fel este și in orașul in care locuiesc acum.

Exact ca 112 sau serviciul RoAlert de care vă ziceam în postarea precedenta, totul în România e la mișto. Avem mii de agenții, consilii, comitete si comiții înființate în baza unor legi stufoase, toate chipurile pentru binele nostru, unde doar figurează pe statele de plată niște unii, nume de casă prin partide, care incasează o poală bani, de 30 de ani, nefăcând nimic.l, nici macar nu dau pe la locul ”de muncă”.

Și Mutul nostru Suprem doarme, cu toate că e șeful CSAȚ și ar putea măcar problema asta cu drogurile să o declare o problemă de siguranță națională. Dar nu o face, pentru ca i-ar deranja pe ăia de l-au pus acolo.

Apropo, ce se mai aude cu tona aia (1,8 tone, ca să fim mai exacți) de cocaină pură luată de valuri pe litoral, de 1 mai, acum 3 ani? Și ce a facut politia cu ea? Hm? Mucles?

A, în rest, e totul bine, toată lumea se preocupă de sănătatea si viitorul copiilor noștri, știm. Dar să meargă și afacerile #băbăeților, că de acolo se scot miliardele de euro cu care ne plantăm oamenii care să ne ajute să mai facem și alte miliarde, nu?

Voi, prostime, multă, mutăși inertă, plătiți-vă impozite ca proștii și certați-vă pe ce subiecte de rahat, fără importanță reală pentru viața voastră și a copiilor voștri, vă aruncă ăștia prin presa cumpărată tot de ei, șmecherii cu bani iliciți, ca să vă dea o ocupație și să nu vedeți, de fapt, ce ar trebui văzut.

 

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.