După feminism, corectitudine politică și alte aberații, acum a venit rândul CORECTITUDINII ECOLOGICE

1

„Simț enorm și văz monstruos”. Celebra replică a lui nenea Iancu este mai actuală ca oricând.

După ravagiile și idiotizarea în masă provocate în ultimele decenii de către feminism, corectitudine politică și alte asemenea aberații și toleranțe fără cap și cu multă coadă, psihopații mondiali lovesc din nou, necruțător. Acum a venit rândul CORECTITUDINII ECOLOGICE.

Natura primează, omul este doar o toxină pentru natură, cam asta este esența noii ideologii imbecilizante. Slavă naturii, cum ar veni…

Vrei să arăți că ești responsabil și îți pasă de natură? Ai la îndemână o soluție foarte simplă, trebuie doar să dispari! Nu știi cum? Psihopații șefi ți-au pregătit o replică celebră: Nu știi, te învățăm! Nu poți, te ajutăm! Nu vrei, te obligăm!

Autor: Albert Toma

1 COMENTARIU

  1. Foarte bine spus! Gogorița suprapopulării a condus la aplicarea unor programe extreme de control al populației, în fond, acesta fiind rolul atribuit încă de la început corectitudinii ecologice, iar inepția care se referă la densitatea populației cea mai mică care ar conduce către bogăția cea mai mare poate fi demontată dacă comparăm densitatea populației Hong Kong-ului, spre exemplu, cu cea a Somaliei, apoi verificăm produsul intern brut (PIB) al acestor țări. Datele sunt disponibile pe internet, faceți un exercițiu de imaginație și căutați-le! Surpriza va fi pe măsură! Premisa care motivează controlul populației este fractura de logică promovată/trâmbițată continuu, aceea că omenirea nu are suficiente resurse, aberație care nu ia în calcul că, de fapt, tocmai omul reprezintă resursa supremă. Și să-mi explic opinia: resursele fizice (fier, cupru, aluminiu și alte metale și substanțe) din care puteau fi construite lansatoarele de rachete, să zicem, existau încă de pe vremea pitecantropilor din caverne. Cu toate acestea, în cele 42 de războaie ale lui Ștefan cel Mare, ca un alt exemplu lămuritor, acest tip de armament n-a fost posibil, deși ar fi fost necesar, chiar dacă resursele fabricării lui erau la îndemâna oamenilor acelor timpuri. Cum se clarifică decalajul? Exact prin dezvoltarea cunoașterii și-a ingeniozității umane, prin specializarea muncii și prin industrializare, combinate cu accesul la învățământ și știință al omului au făcut posibile apariția întregii tehnologii performante. Și-atunci, iată de ce susțin că resursa valoroasă este omul, iar psihopații planetei care urmăresc extincția acestuia manifestă probleme grave în înțelegerea fenomenului. Să ne fie limpede tuturor: sărăcia de astăzi are prea puțină legătură cu suprapopularea, fiind în interdependență clară cu lăcomia exagerată a unor grupuri elitiste!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.