Fanarioții noștri s-au trezit trădați

2

E fabuloasă karma asta, cum funcționează ea fără de greș.

Securitatea a făcut tot posibilul să pună țara pe tavă Imperiului, să o facă pachet să o dea la stăpîni. Au arestat boierii locali, au călcat în picioare democrația, au făcut vrute și nevrute, numai să iasă cum zic ducii și baronii de Bruxelles. În douăzeci de ani, au înfrînt orice rezistență de autonomie și de suveranitate. Niște fanarioți fără de cusur.

Acuma, ce fac distinșii bruxellezi? Vin și taie pensiile speciale fix slugilor credincioase. Săracele slugi, cum își primesc ele răsplata cu vîrf și îndesat. Fanarioții noștri s-au trezit trădați. Ah, ce dureros. Cum zicea guvernatorul nostru solemn? Ghinion.

Ah, ce-mi place cum funcționează karma. Beți încet, căci conține dreptate. De-aia mare, cosmică, istorică.

Autor: Mirel Palada


Citește și:

Ochiul și timpanul nemerniciei

Statul român de după 1989 nu poate fi găsit nicăieri într-o ipostază cu adevărat utilă cetățenilor săi. Constituit din instituții confiscate de tot felul de clanuri, cu politici publice inexistente și cu bugete enorme, acest conglomerat antinațional și antipopular este prezentat de portavocile sale drept stabilitatea însăși. Instituții-cheie, de la Ministerul Justiției, Parchetul General, la Ministerul Afacerilor Interne se află undeva în trecut, funcționează anticonstituțional în mod constant și favorizează nelegalitatea. Protocoalele au dat acestor aspecte un regim preferențial, menținând prezervarea infracționalității ca dimensiune publică. Încălcarea ordinii publice, în varii registre, de la instanțele de judecată, la Comisia electorală centrală, pare a fi un criteriu deja insesizabil pentru cei plătiți din banii publici să aplice dispozițiile legale (Citește mai departe…)

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

2 COMENTARII

  1. Urmare a faptului că „distinșii” bruxellezi au fost obligați de către ceilalți „distinși” și „excepționali” de peste gârlă să plătească Ucrainei 1 miliard de euro (din 9 miliarde promise lunar), probabil, a venit timpul să strângă curelele de pe unde pot, că doar nu va renunța coana Ursula la afacerile cu Pfizer ca să susțină economia naziștilor ucraineni spre a putea continua războiul cu rușii. În fond, totul pentru bunăstarea frontului și pentru înfrângerea Rusiei!
    Dar nu vă bucurați prea tare! Cu siguranță, beneficiile „fanarioților” vor curge din altă parte!

  2. Perfect realistă prezentarea.
    Stăpânul coloniei >CIA>SRI>SLUGILE AGREATE (SANTAJABILE PT.A FI ASCULTATOARE) SI MASA DEVENITA AMORFA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.