Statutul de colonie pe înțelesul tuturor

2

Mesaj pentru minoritatea românească din colonia Românica.

Lipsa de cultură istorică îi împiedică pe români să înțeleagă pericolul care-i paște și de aceea în loc de analize prețioase și partizane vă prezint mai jos urmările prezenței coroanei britanice în India.

Timp de aproape 300 de ani, până în 1947, India a fost colonie britanică. Iată ce au lăsat în urma lor supușii coroanei când au plecat:

– 92% analfabetism

– 20% dintre nou născuți decedați înainte de a împlini patru luni.

– 7 milioane de morți la foametea din 1770

– 11 milioane de morți la foametea din 1783

– 11 milioane de morți la foametea din 1791

– 800 de mii de morți la foametea din 1837

– 1.8 miliarde de morți din cauza sărăciei

– 45 de trilioane de dolari scoase din țară

– dezmembrarea în două regiuni, India și Pakistan

– Întârzierea dezvoltării cu 50 de ani a infrastructurii și a serviciilor

Aceiași britanici care au jefuit India au colonizat, jefuit, ucis și batjocorit populațiile băștinașe ale Americii de Nord și ale Australiei.

Pe același model în primii 150 de ani ai colonizării spaniole în America Centrală și de Sud 80% din populația băștinașă a fost exterminată și între anii 1500 și 1650 Spania a jefuit 180 de tone de aur și 16.000 de tone de argint din colonii.

Ăsta este adevărul nefardat despre soarta coloniilor:

Jaf

Umilință

Crimă

Nimic altceva.

Și în India, la fel ca și în România zilelor noastre, o minoritate de angajați indieni trăiau bine în casele și în firmele britanicilor care erau prezenți în India pentru a controla jaful.

Și la ei ca și la noi unii admirau luxul, avansul economic și bunăstarea Marii Britanii.

Și în India exista presă indiană care-i preamărea pe britanici și care disprețuia tot ce era local. Indienii de rând citeau presa trădătoare și continuau să trăiască și să moară sub jug.

Am publicat acest articol pentru a vă ajuta să înțelegeți că marile puteri nu civilizează ci doar colonizează și că strălucirea lor este construită din bogățiile furate din colonii.

De aceea atunci când îi admirați pe americani, pe britanici și pe cei din vestul Europei de fapt dați dovadă de incultură, slugărnicie și trădare de neam românesc.

Vă place să fiți servitorii altora?

Vă place să vedeți cum copiii voștri intră slugi la străini?

Vă place să muriți săraci, umiliți și disprețuiți?

Dacă vă place atunci ignorați acest articol.

Dacă însă mai aveți în voi vreo urmă de românism atunci fiți naibii români așa cum au fost cei datorită cărora aveți voi ce vinde și trăda astăzi.

Preluare: România Românilor

 

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

2 COMENTARII

  1. Mi se pare nepotrivit sa compari constiinta de acum doua-trei secole a popoarelor cu cea de acum. Situatia s-a schimbat mult in bine. Tot mai multe popoare reusesc sa mearga pe calea bunastarii.
    Daca ne referim la mindra noastra tara este clar ca-i jefuita ca-n codru. Dar, parerea mea este ca asta nu se datoreaza strainilor cit se datoareaza becisnicilor care ne conduc (nemernici, mincinosi, ticalosi, hoti… ), lipsiti de orice constiinta si responsabilitate civica, scapati de sub orice control al cetatenilor.
    Se stie citi dolari au fost scosi din India, dar mai putin despre amploarea jafului facut de multinationale in mindra tara. Stim ca ne jefuiesc si cam atit. Pentru a avea o idee cam ce inseamna asta, indicat ar fi ca veghetorii neamului sa ne spuna macar din cind in cind numele companiilor si sumele jefuite. Se poate? Altfel toata acesta preocupare pare a fi o predica in pustiu.
    Sustin ideea ca investitiile straine normale duc la dezvoltare. Asta este si ideea, altfel ce rost ar avea ca o tara neocupata, adica libera, sa accepte investitii straine. Ca-i asa este dovedit de un mare exemplu: al Chinei, care in mare parte cu ajutoarul investitiilor straine, al tehnologiilor importate si in plus cu multa straduinta si seriozitate din partea cetatenilor si conducatorilor ei este pe cale de a scapa din crunta saracie peste un miliard de oameni.

  2. Pe aici-net- vă „dați seama” că „suntem in rețea”! Așa au fost,dinaintea lui Hristos,cei care erau „instruiți”(invățați); 🙂 nu rămăne decăt să ne”plăngem” inaintașii și să ne „integrăm” in „societate”!😐

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.