Taraful găştilor de la putere, psihologia de haită şi cumetria politică, care au făcut foarte mult rău României, intră în vacanţă

2

Parlamentari votRomânia, a doua cea mai jumulită şi săracă ţară din UE, deţine un record mondial: raportat la numărul de locuitori ţara are cel mai mare număr de parlamentari. Parlamentul României este dublu faţă de Congresul SUA şi mult mai numeros decît al altor ţări UE. Prea mulţi parlamentari pentru o ţară din care tineretul a plecat în pribegie pentru un trai mai bun. În Parlamentul României au intrat pe brînză multe oi. Românii se „bucură” de cel mai leneş, slugarnic şi incompetent parlament din lume. Clasa parlamentarilor şi-a atras repulsia poporului pentru că beneficiază de nişte avantaje şi privilegii pe care şi le-au acordat singuri. N-a contat pregătirea lor, ciolan să fie de ros! Ruşine n-au deloc, joacă precum li se cîntă, înţelept să fii că ţi se face greaţă de unii dintre ei, ca de gipurile cu geamurile lăsate din care behăiesc manele. La ce te poţi aştepta de la parveniţi? Oricîte nelegiuiri fac, cu oricîte „doctorate” şi-ar îndopa CV-urile, nerozii tot nerozi rămîn, adică mănîncă oaia cu lînă şi clopot cu tot.

Activitatea parlamentarilor noştri e o catastrofă! În ţară nu se văd decît distrugerile „democraţilor” străini, care, în acest tîrg al sclaviei, sug seva naţiunii române. Într-un cuvînt, binele făcut României de parlamentarii români încape într-o pungă de plastic. Cel mai probabil, nici 20% din efectivul parlamentarilor români nu cunosc etimologia cuvîntului democraţie sau, mai grav, ce rol au ei acolo.

Cu toate că numărul zilelor libere dintr-un an este aproape egal cu numărul de zile lucrate în adormire şi chiul, başca, zilele scurte ale fiecărei săptămîni, parlamentarii primesc, pe perioada verii, încă două luni de concediu post natal, în urma unui travaliu în care s-au scremut să nască un fiasco dolofan cu mutaţii legislative, cu dizabilităţi politice, economice şi sociale. Parlamentul României, cea mai „fantastică” instituţie, îşi va plăti două luni de zile lehuzele, ca să stea cu burţile la soare în paradisuri turistice. Dulcea „meserie” de parlamentar oferă nenumărate avantaje: cel mai flexibil şi libertin program de lucru, două vacanţe lungi (de iarnă, aproximativ, 40 de zile, de vară, 60 de zile), îndemnizaţii care explodează de la an la an, diurne şi sume forfetare, felurite gratuităţi, cum ar fi telefonul mobil, transportul şi cazarea în Capitală, decontate de la bugetul de stat. Mîine-poimîine, parlamentarii vor veni cu propunerea de decontare a unor operaţii de schimbare a sexului.

Fie că lucrează, sînt în concediu sau vacanţă, cei aproape 600 de parlamentari îşi primesc îndemnizaţiile uriaşe. Fie că lucrează sau nu, nimic nu se reflectă pozitiv în nivelul de trai al românilor. Ba, în ultima vreme, chiar în detrimentul lor, preţurile din magazine crescînd ca aluatul la dospit. Ori la Parlament, ori pe coclauri, tot nu fac mare lucru. Nu se obosesc să citească nici măcar documentele propuse spre aprobare. Votează precum oile la îndemnul unui lider. Habar n-au ce anume implică acţiunea lor. Chiar dacă le-ar citi, mulţi ar avea nevoie de dicţionar ca să înţeleagă limbajul şi sensul.

Din 365 de zile ale unui an, aproximativ 140 sînt prezenţi în plen, votînd cu două mîini, cugetînd, în plictiseala lor patologică, la nemurirea sufletului, preocupaţi de lucruri personale sau prin circumscripţii unde nu-i poate nimeni verifica. Restul zilelor din an se transformă în vacanţe, zile libere sau „uichenduri” prelungite. Vacanţele pricinuiesc parlamentarilor stres şi oboseală, aşa că vor merita odihnă deplină la întoarcere în fotoliile Parlamentului, în dictatura privilegiului politic. Voi continuaţi să-i votaţi, consimţind la neruşinarea lor. Acest Parlament nu mai reprezintă interesele României, iar poporul ar trebui să le dea vacanţă definitivă, fără plată.

Sub dictaturile Băsescu şi Iohannis, românii au traversat toate formele de criză, pînă la infernala criză de astăzi, servită la comandă prin lanţul trofic-toxic Davos-Washington-Bruxelles-Londra-Paris via Cotroceni. Ducă-se în vacanţă, în spaţiu, fără retur, capitalismul acesta mizerabil! Cu Dolar şi Euro cu tot! Să mai vină cînd îl voi aduce eu în spate! Miza obţinerii unor profituri uriaşe de către aleşii neamului a dus la înstrăinarea unor bucăţi de istorie românească străveche, a unor părţi vitale din economie, a unei jumătăţi din pămîntul ţării, din fiinţa naţională, inadmisibil negociabilă.

Aşadar, taraful găştilor de la putere, psihologia de haită şi cumetria politică, care au făcut foarte mult rău României, intră în vacanţă. Pentru că tot e vacanţă parlamentară şi norodul trebuie ţinut în priza politicii mioritice, mass-media nu vrea să şomeze la capitolul senzaţional şi încearcă fabricarea unor munţi falşi din muşuroaiele de cîrtiţe ale lui Zelenski. Senilul Şef de Cuibar de la Poiata Albă ne anunţă că începînd cu căderea frunzelor urmează o altă pandemie… aşa a citit Biden pe notiţa îndrumătoare, pe care o ţinea invers, surprins fiind de reporteri, notiţă prin care Biden era îndrumat pas cu pas pentru conferinţa de presă. Idiotul, însă, a ţinut lista cu faţa spre presă, care a desluşit toate instrucţiunile. Iată cine duce omenirea în rîpă! Senil şi incapabil, îşi pune singur frînă. În mod sigur, nu nimereşte singur uşa casei sale!

Preluare: art-emis.ro / Autor: Maria Diana Popescu

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

2 COMENTARII

  1. Mare dreptate ai,frate! O gasca de parveniti,hoti,sarlatani,pupincuristi,si alte haimanale,controleaza de 33 de ani o Tara saracita,si un Popor prost de bubuie,pentru ca accepta sa fie abuzat sistematic. Mandrie nationala,patriotism si dragoste de tara sunt lucruri uitate.

  2. 1. UDMR este un ONG aflat ilegal la conducerea Romaniei.
    2. Dupa „deranjul” din decembrie 1989 ,
    România nu este o țară, ci o CORPORAȚIE ȘI NU ARE CONSTITUȚIE ȘI INSTANȚE !
    Tradatorii veniti la putere au dat (ilegal) legea 28/15.03.1991 prin care Romania devine Corporatie Financiara Internationala.
    Republica Populară Română a fost înfiinţată prin Legea nr. 363/30.12.1947. Această Lege a rămas în vigoare şi după 1965 (Socialistă), deoarece forma de organizare nu s-a schimbat. Tradatorii care au decis desfiinţarea PCR şi care clamau construirea unei democraţii, cu alte instituţii de stat, erau obligaţi, legal, să modifice organizarea socio-economică a ţării prin REFERENDUM!Legea nr. 363/1947 nu a fost anulată nici până acum, iar tot ce s-a decis şi organizat după 22.12.1989 este ILEGAL!!!

    Primul pas era un referendum naţional, prin care să fie aprobată modificarea formei de guvernământ a ţării.

    Pasul doi: emiterea unei legi cu 2 articole:
    • anunţarea noului stat cu noua formă de guvernământ;
    • abrogarea Legii 363/1947.
    Într-adevăr, nici schimbarea din 1947 nu s-a făcut prin referendum,dar au emis o Lege de schimbare de regim!!! După 1989, nefiind emisă o asemenea Lege, Constituţiile sunt ILEGALE iar prin ele toate celelalte legi şi toate instituţiile noi: Parchetele, Curţile de Apel, ICCJ (nu CSJ), etc., etc.!!! România nu este un stat legal, e numai de „faţadă” statul de drept!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.