Poporul ăsta a suferit și va suferi mereu, pentru că are în structura lui prea mulți lingăi, trădători, slugi, paraziți

1

Poporul ăsta a suferit și va suferi mereu, pentru că are în structura lui prea mulți lingăi, trădători, slugi, paraziți, bețivi, puturoși și indivizi fără coloană.

Pe acești netrebnici, îi găsim în număr foarte mare prin politică și ne fac legi. Ne conduc din guverne și parlamente. Ne administrează prin consiliile de administrație, prin primării și alte structuri ale statului. Acești indivizi ajung să ne hotărască soarta, iar masele îi susțin în luarea deciziilor proaste.

Tăcând, românii încuviintează să trăiască modest, să nu aibă un trai decent, să fie plătiți cu salarii mici, să aibă pensii de supraviețuire, scoli slabe, sistem de sănătate bolnav și servicii de tot felul, proaste.

Dacă vrem să trăim bine, suntem obligați, cel puțin, să nu mai alegem să ne reprezinte, gunoaiele societății. Să ne alegem oameni care sunt valoroși, cu coloană și carte serioasă. Oameni care sunt recunoscuți în comunitate, că fiind gospodari, săritori, empatici, corecți și familiști. Care au scoli pe bune și sunt pricepuți în ceea ce fac, care sunt de nădejde și buni români!

Autor: Ștefan Pop

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.