Suntem sub un regim dictatorial condus de o șleahtă de securiști narcomani după putere și după banii altora

2

Suntem sub un regim dictatorial condus de o șleahtă de securiști narcomani după putere și după banii altora, care după ședințele lor „discrete” merg la „fetițe”, care împart amantelor și clientelei de partid sinecuri cu remunerații de mii de euro pe lună, care urmează ordine de afară sau de la „specialiști” cu doctorate plagiate, care iau decizii doar pentru beneficiul lor și spre veșnica noastră exploatare, sărăcire, deznădăjduire și distrugere.

O bună parte din așa-zisa „soțietate țivilă”, mai bine zis „în civil”, este controlată tot de ei. Niște câini beți care urlă cât să primească oleacă de ciolan și după tac sau mârâie cât trebuie.

Presa… tace, vorbește sau urlă în funcție de cât zice finanțatorul. Îl ultimii doi ani guvernarea a cumpărat mare parte din jurnaliști pe bani grei.

Statul câștigă peste 43 de miliarde de lei în acest an doar din scumpirea energiei, dar Ciucă et Co. se tot plâng că nu au de unde să… majoreze salariile clientelei de partid! Asta în timp ce nouă ne sunt prezentate scenarii apocaliptice cu frig în case, mâncare raționalizată etc.

Pentru asanarea situației economice nu s-a luat nicio decizie pertinentă. Perverșii ăștia nu au făcut altceva decât să crească deficitul bugetar și inflația, ca să ne sărăcească mai mult. România este pe creștere economică, dar românul de rând este tot mai sărac.

Ministrul Educației vrea să ne păcălească cu niște proiecte de legi ale educației care să distrugă definitiv învățământul românesc, face „dezbatere” în luna concediilor și ia peste picior pe toți cei care se opun „reformei”.

Milioane de români au luat calea străinătății, deznădăjduiți și sătui de batjocura celor de sus și de tăcerea celor din jur. Până când?

Stau și vă întreb, pe toți: de ce nu puneți mâna pe par? Ce vă oprește, dragi români, să vă recăpătați libertatea și să scăpăm odată cu toții de nenorociții ăștia? De ce vă este frică? De ce acceptați să fiți maltratați și batjocoriți în continuu de ciuma asta numită pompos clasă politică? De ce puneți capul în pământ când ăștia ni se pișă în față?!

Chiar vă place să munciți 8 din 12 luni pe ani pentru ei și să le plătiți vacanțele și avioanele private? Chiar vreți să îi lăsați să vă distrugă copiii și nepoții? Chiar nu vreți să vă bucurați de viață cu demnitate, de roadele muncii voastre și să nu mai fiți bătaia de joc a nimănui?

Întreb din nou: de ce nu puneți mâna pe par? De ce nu vă revoltați?!

Autor: Silvian Emanuel Man

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

2 COMENTARII

  1. Cu parul nu se rezolva nimic! Chiar dacă românii ar fi solidari și ar protesta, în număr de milioane nu numai câțiva rătăciți, zilnic. Primul protocol al masoneriei declară următoarele: „Trebuie să te pricepi să obții proprietatea altuia fără a șovăi, mai ales dacă prin acest mijloc poți dobândi supunerea și puterea.” Și dacă-i așa, atunci să le luăm pe rând: Revoluția Franceză, Primăvara Popoarelor, Primăvara de la Praga, Primăvara Arabă, Revoluția de Catifea cu ce fel de rezultat s-au încheiat? Cu abuzuri și mai mari și cu pierderea mult mai accentuată a libertăților popoarelor. Pe ruinele unor asemenea revolte s-au ridicat elitele aristocratice ale banului, luând drept bază bogăția, subjugarea semenilor, politica, finanțele și știința (medicina și genetica, tehnologiile, farmaceuticele) practic pârghiile esențiale de conducere a lumii.
    Cu bâta nu facem decât să eliminăm primul eșalon și să-l cocoțăm la guvernare pe cel de-al doilea, crescut tot în pepinierele celor din umbră care manevrează totul. Vremurile prin care nobilimea depindea de bunăstarea poporului s-au dus demult, iar răzmerițele n-au avut alt scop decât modificarea ordinii sociale, folosindu-se inclusiv de mass-media pentru a ascunde vederii adevărata urzeală: putere cu orice preț și fățărnicie. Dincolo de mașinațiunile ordinare și perfide ale celor care doresc să guverneze din umbră, revoltele nu indică altceva decât că oamenii se ridică împotriva sclaviei mascate care li s-a impus, li se impune și care se dorește a fi din ce în ce mai înlănțuitoare, dar FĂRĂ vreo consecință notabilă a sacrificiului lor. Realitatea este că ele NU schimbă nimic în bine, nici în politică, nici din punct de vedere economic, nici din punct de vedere al traiului zilnic, ci au doar capacitatea de-a instaura un nou regim al terorii. Prin urmare, bâta NU e recomandabilă, ci altceva: boicotul! În momentul când bogații lumii pierd bani, fiindcă plebea refuză să-i mai facă, abia atunci vor interveni schimbări majore, dar cu o singură condiție: sistarea/boicotarea să fie organizată la nivel global, iar cetățenii să nu cedeze constrângerilor sub nicio formă. Cum o astfel de solidaritate nu există, sclavagismul are liber să meargă mai departe și mai ales să-și diversifice metodele de înrobire socială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.